Beatrix Stein, Wohnung in Wien

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Beatrix Stein, Wohnung in Wien

Příspěvekod Kristián » stř pro 15, 2010 12:43 am

+Aj druhá jeho ruka jej zablúdi pod svetrík a jeho prsty pohladia jej jemnú pokožku na brušku, potom na chrbáte a postupujú vyššie až na okraj jej podprsenky. Ako Bea povie jeho meno, usmeje sa jej do pier a konečne sa trochu odtiahne, aby im dal priestor sa nadýchnuť.+ Počul som, že túto sobotu sa koná nejaká veľká paráda. Viem, že je to už trochu neskoro a ak si sa sľúbila niekomu inému, tak to pochopím, ale rád by som, keby som ťa mohol doprevádzať.+ stále sa na ňu usmieva, no tiež na ňu pri tom upiera spýtavý pohľad. Odrazu mu niečo napadne.+ Sakra, skoro by som zabudol.+ jednu ruku jej vytiahne spod svetríku a po chvíli z vrecka svojho kabátu vyloví malú krabičku.+ Chcel som si to nechať na pamiatku, ale teraz....všetko najlepšie. +pobozká ju na líčko a zas sa odtiahne, aby sa Bea mohla pozrieť.+ Dúfam, že si ten náhrdelník nevyhodila.
Obrázek

(to sú naušnice)
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř pro 15, 2010 1:05 am

+Spokojeně ho ňufinká a vychutnává si jeho doteky.+ Mhmm...budou se předávat LoScaři...+docela překvapeně na něho kouká+ Já měla za to, že tyhle akce..moc nemusíš...+pohladí ho po vláskách, zkoumavě ho sleduje, ale musí se usmívat+ No...+trošku ho napíná+ sice tam deme s Amonem, ale nejdeme spolu...vlastně...sem si dávala inzerát na někoho kdo by mě doprovodil...+na nějakým tom letáku kandidačním+
Hm? +zvědavě sleduje na co skoro zapomněl, vezme krabičku do ruk a opatrně ji otevře a začne se usmívat+ Víš...ty by ti stejně neslušely! +začne se culit, že si je chtěl nechat+ Děkuju! Sou krásný! +obejme ho a hezky ho důkladně políbí a ještě mu dá pusinku navrch+ Nevyhodila...+vyprsí se trošku, takže je hloubš ve výstřihu vidět, že ho má dokonce na krku a hezky jí splývá mezi..ehmdekolt.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř pro 15, 2010 3:24 pm

Áno, Loskari. +usmeje sa.+ Nemám, ale hádam by som si nenechal ujsť príležitosť doprovodiť kráľovnu sexu. +uškrnie sa a v očiach mu pobavene blýskne. Ako má stále jednu ruku na jej chrbáte, zľahka palcom zájde kúsok pod lem podprsenky.+ S Amonom? +Po tvári mu prebehne tieň.+ To je ten druhý Adolf? +spýta sa potichu. Mimovoľne si ju dlaňou ešte o čosi viac pritisne, akoby sa bál, že mu ju niekto ukradne, no hneď je to však zase preč.+ Inzerát? +pokrúti hlavou.+ Už žiadne také. Miesto je obsadené. +majetnícky si ju k sebe tulí.+
+Sleduje, ako Bea otvára krabičku s trochu napätým výrazom. No potom sa uvoľnene zasmeje.+ A ja už som si kvôli tomu chcel nechať prepichnúť uši. +Pohľad mu skĺzne do jej dekoltu a jeho výraz trochu zvážnie. Voľnou rukou jej prstami prejde po náhrdelníku až nadol a dlaňou sa nakoniec zastaví na jej hrudníku na mieste, kde má srdce. Cíti, ako mu udiera proti dlani.+ Tie srdcia som ti dal zámerne. Nie len kvôli tomu, čo k tebe cítim... +zdvihne pohľad od jej pŕs a zadíva sa jej do očí.+ ...ale aj preto, že ťa srdce najlepšie vystihuje.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř pro 15, 2010 3:50 pm

Ale to néé! Myslím, že kandidovaly mnohem schopnější královny! +přivře očka jak jí zajede za BH a přejede jí po zádech příjemnej mráz+
Mhm...jop...ale máme ještě jednoho Adolfa...+musí se usmát něžně, když si na něho vzpomene+ Je to ježek a až ho poznáš, tak si ho zamiluješ! Ale teď ho má Mário...máme Kitty a Adolfa ve střídavé péči...
Stejně se mi nikdo neozval...+povzdychne si na oko strápeně+
Ne-éé, tobě by naušnice neslušely! +vrtí hlavičkou a vymění si naušničky s těma co má v uších+ Ták...+omrkne se vedle v zrcadle+ mooc pěkný!
+Dech se jí zrychlí, jak jí tlapou přejíždí po hrudníčku, takže jí srdíčko tluče ostošest, možná i sedum+ Mě? +tázavě mu kouká do očí+ Jsem snad z ledu? +přece jen barva těch naušnic je tak trochu ledovcová+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř pro 15, 2010 4:09 pm

Je pravda, že to tak celkom nemôžem posúdiť... +trochu si ju doberá a v očiach mu svietia šibalské plamienky. Posunie ruku ešte trochu vyššie. Pohladí ju palcom po koži pod zapínaním a pomaly sa rukou sunie dopredu na jej bok. Kúsok pod kosticou jej jemne prejde po ľavom ňadre.+ Ježek? Myslíš ježka? Také to malé zviera? +prekvapene nadvihne obočie.+ Môžeš mi povedať, aké zviera ešte nemáš? +Očkom hodí po Kitty, ktorá ich zrejme stále sleduje.+ Kto je Mário? +obočie vyletí ešte o čosi vyššie, pričom sa aj trochu zamračí.+
+Voľnou rukou ju pohladí po jednom ušnom lalôčku.+ Pristanú ti. +Spokojne prikývne. Chvíľu na ňu tak vtipne hľadí a potom sa rozosmeje.+ Nie, trdielko. Myslel som tým, že city sú pre teba dôležité, že sa vačšinou rozhoduješ srdcom. +zadíva sa jej do očí.+ Či sa mýlim?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř pro 15, 2010 4:20 pm

Notááák! +vytáhne mu ruku spodtrička+ Sotvas přijel! To se přece neslušíí! +uculí se prozměnu zlomyslně ona+ Třeba...to jednou posoudíš...+zavlní obočím+
Mhm, ježek, s bodlinama..vy nemáte ježka? Jako..zvíře..slovo...ježeček... A umí sklapovat bodlinky, takže se dá pěkně hladit. Nemám...pandu nemám! Nikdo mi ji nechce dát! Aaa...králíka...ačkoliv toho mám v pentagramu, i s kočkou co má jedno oko zelený a druhý šedý! Ale žirafu taky nemám! +pokýve vážně hlavou+
Mário je můj..mmh..předbývalej...vařil tu, byl tu kuchař...teď je v americe...vídáme se jenom když si prohazujem zvířata...+takže se rači moc často nevídáme, aby se to nezvrhlo...+
Mhm...to je..bohužel pravda...+povzdechne si a prstíkem mu přejede trošku zamyšleně přes rtíky+ Málo myslím hlavou...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv pro 16, 2010 12:30 am

(do akej mieri nezvrhlo?)

Nedopraješ mi ani tú trochu potešenia. +zavrtí nesúhlasne hlavou, ale ruku si nechá vytiahnuť. Miesto toho jej ju opäť položí okolo pása.+ Máme, ježka s pichliačmi. +Prikývne.+ Len ma udivuje, kde tie zvieratá vôbec dokážeš skladovať. +na chvíľku sa na ňu zahľadí.+ Tak pandu a žirafu? +usmeje sa, ale ťažko povedať, či to skôr nepovažuje za vtip.+ Takže niečo, ako keď si rozvedení manželia striedajú deti? +nenápadne vyzisťuje, ako hlboký ten ich vzťah bol, prípadne stále je.+
+Pokrúti opäť hlavou a trošku sa zamračí.+ Tak som to nemyslel. +Na prstík, ktorým mu prechádza po perách je vtisne bozk.+ Keď veci vnímaš viac citmi, úprimnejšie na ne reaguješ. +čo sa ňom nedá povedať.+ A to sa mi na tebe páči. I keď občas si s tým neviem rady. +Prizná napokon a prstami jej prehrabne pramienky vlasov. Odtiahne sa trochu od nej a konečne sa pobzerá okolo seba.+ Tak tu tráviš svoje dovolenky?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv pro 16, 2010 1:10 am

(do té, že by se od něho už neodlepila...my se prakticky nesmíme vidět...)

Jako bych si já potěšení užívala... S pich..liač..mi? +vysouká ze sebe+ To je milýýý! Adolfek bodá jenom když se bojí, nebo je naštvanej, jinak je to mazlíček. No...já je neskladuju...Pusík žije v Alpách a Kitty s Adolfem míváme doma...někdy je upíchnu u rodičů, když nestíhám. A v redakci mám králíka, kočku a fretku, o který se víceméně stará Barty - recepční, mají se tam lemrovitě dobře! A na pandu a žirafu postavím skleník! +No jí spíš jendou trochu hráblo...čirou náhodou po jisté autonehodě...a od té doby tohle plánuje...+
Jo, něco tak, jako rozvedení. Akorát tím asi chudáci trpijou. Vždycky začnou hledat věci toho druhýho a tesknit, to pak poznáme, že je čas prohodit si role.
Jako..upřímně hystericky? +ušklíbne se trošku, páč se zná+ To já si taky nevím rady sama se sebou..+mávne nad tím rukou a rozhlídne se+ No...spíš sem většinou utíkám. Dobře si tu vyčistím hlavu. +kývne na věšák, aby si svlíkl kabát+ Dáš si kafe? A co říkala Memory na to, že ses vrátil? A...řekls jí o nás něco? +zvědavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv pro 16, 2010 1:44 am

Ale mohla by si si. +uškrnie sa a vzápätí sa takmer rozosmeje, keď po ňom Bea opakuje.+ Skoro ako ty. +mrkne na ňu a z ľahka ju plesne po zadočku. Počúva ju, ako to všetko vymenováva a neprestáva sa usmievať.+ To už by možno bolo lepšie postaviť zoo. +opäť sa uškrnie.+
Občas, tak trošku. +poznamená a kútik úst mu mierne cukne. Pustí ju a dá si dole kabát.+ Ale áno, dám. +prikývne.+ Ehm....Memory? Do čerta. +zanadáva potichu a vytiahne mobil.+ Zabudol som jej zavolať. +Zamračí sa pri poslednej Beinej otázke, lebo sa to nepriamo dotýka ich posledného rozhovoru.+ Chcel som jej to povedať. +povie potichu a zapína pri tom mobil.+ Ale keď som tak rýchlo odišiel.... +pozrie Bei do očí a chvíľu ju ticho pozoruje, zatiaľ čo jeho mobil spustí úvodnú zvučku.+ ...napísal som jej všetko do listu, keď som odchádzal. +dodá napokon.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv pro 16, 2010 3:24 pm

Mohla, mohla...to by to tu muselo vypadat jinak, vííš! +našpulí pusinku+ Tschm... Né Zoo ne, to yohannka toho má mnohem víc!
+začne dělat kafe a nasype tam nějaký sušenky+ Nemáš hlad? +nakrčí čelo, že ani neví jak dlouho tam jel a rači vytáhne nějaký věci z ledničky a dělá obložený chlebíky+
Noo to se bude asi zlobit...+že jí zapomněl zavolat+ To nevadí..možná je lepší, že...+chtěla říct, že to neví a pak zůstane zírat+ Všechno?! Jak všechno?! Co všechno?! Bude mě nenávidět!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix