od Beatrix » čtv pro 16, 2010 1:10 am
(do té, že by se od něho už neodlepila...my se prakticky nesmíme vidět...)
Jako bych si já potěšení užívala... S pich..liač..mi? +vysouká ze sebe+ To je milýýý! Adolfek bodá jenom když se bojí, nebo je naštvanej, jinak je to mazlíček. No...já je neskladuju...Pusík žije v Alpách a Kitty s Adolfem míváme doma...někdy je upíchnu u rodičů, když nestíhám. A v redakci mám králíka, kočku a fretku, o který se víceméně stará Barty - recepční, mají se tam lemrovitě dobře! A na pandu a žirafu postavím skleník! +No jí spíš jendou trochu hráblo...čirou náhodou po jisté autonehodě...a od té doby tohle plánuje...+
Jo, něco tak, jako rozvedení. Akorát tím asi chudáci trpijou. Vždycky začnou hledat věci toho druhýho a tesknit, to pak poznáme, že je čas prohodit si role.
Jako..upřímně hystericky? +ušklíbne se trošku, páč se zná+ To já si taky nevím rady sama se sebou..+mávne nad tím rukou a rozhlídne se+ No...spíš sem většinou utíkám. Dobře si tu vyčistím hlavu. +kývne na věšák, aby si svlíkl kabát+ Dáš si kafe? A co říkala Memory na to, že ses vrátil? A...řekls jí o nás něco? +zvědavě+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.