Beatrix Stein, Wohnung in Wien

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Beatrix Stein, Wohnung in Wien

Příspěvekod Kristián » sob pro 18, 2010 2:51 pm

+Keby to bola flaška, tak sa asi uhne, ale takto nechá, nech ho prášky zasiahnu. Len ešte viac prižmurí oči. V tom odrazu pár krokmi priskočí k jej posteli a než sa stihne schovať pod perinu, zachytí ju pevne za zápästia a pritlačí do postele, takže mu Beu nemôže ujsť, ani sa mu vyšmyknúť. Skloní sa k nej a hlasom, z ktorého skôr zamrazí jej šepne do tváre.+ Ja nie som hračka, Beatrix. Aj ja mám hranice trpezlivosti. A ty ich dosť tvrdo skúšaš.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 18, 2010 3:05 pm

+Flaška je daleko...+

+Vyjekne a vystrašeně na něho kouká, ale postupně se její výraz mění na nenávistnej. Párkrát sebou cukne, ale viditelně se z jeho sevření ani nehne.+ Okamžitě mě pusť! +sykne až skoro zavrčí a v očích má slzy jak smutku, tak strachu, má zatlý zuby aby se nesložila a trošku se chvěje.+ Jaký hranice?! Co jsem ti já udělala?! +Opět se projeví její sebedestrukční hysterický ego+ Chováš se ke mně jak k malýmu spratkovi a ještě seš dotčenej, že ti nedám!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob pro 18, 2010 5:01 pm

+Trochu zaváha, keď sa v Beinom pohľade zjaví nenávisť. Nepustí ju však, len trochu povolí zovretie.+ Tak o to tu ide? +kývne hlavou ku fľaške, kapesníkom na zemi a práškom, ktoré po ňom hodila.+ Myslíš si, že som nadržaný debil so zbraňou, čo ťa chce len pretiahnuť?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 18, 2010 5:10 pm

Co? +nechápavě si odfrkne+ Ty seš úplně mimo! Myslíš si, že jsem úplně blbá? Kdybych si to myslela, tak nepřekročíš práh mých dveří! +cukne sebou a vší silou mu volnou rukou bouchne do hrudníku+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob pro 18, 2010 5:25 pm

+Je schopný také buchnutie ustáť, byť by bolo sebeviac silnejšie, no ruku jej opäť chytí a zovretie zase zosilnie. Pritiahne si ju za zápästia k sebe do sedu, aby boli ich tváre na jednej úrovni.+ Tak mi teda povedz, prečo si ma, do čerta, nechceš pustiť k telu? Keď už si myslím, že je to medzi nami dobré, niečo sa stane...ja netuším, čo to je... a zase sa len hádame? Čo po mne teda chceš, Bea?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 18, 2010 5:39 pm

+Sykne, ale snaží se na sobě nedat znát, jak moc ji to bolí. Nejen fyzicky.+ K tělu?! Bylo mi hnusně a tys vypadal, že mě chceš akorát tak vojet! Chtěla sem tě u sebe, chtěla sem abys spal vedle mě, chtěla sem tě u sebe cítit! Ale ty ses dotčeně odebral jinam! To tě mám snad prosit, abys trávil noc vedle mě?! Nic od tebe nechci, vůbec-nic! +sykne mu do obličeje a na jednu stranu vypadá vztekle agresivně a na druhou, že se z toho brzo složí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob pro 18, 2010 5:57 pm

+Uvedomí si, že jej ruky drží trochu pevnejšie, než by bolo nutné. Opäť zovretie povolí, no tak, aby sa mu už nemohla vyšmyknúť, ale aby ju to ani nebolelo. Povzdychne si a ten hnev z očí sa razom vytratí.+ Chcel som byť s tebou. Áno, už dlhšie len ťažko v tvojej prítomnosti krotím svoje myšlienky. Som chlap, Beatrix. Musíš počítať s tým, že na sex myslíme viac, než asi vy ženy. Ale to neznamená, že by som nerád len vedľa teba ležal a držal ťa v náručí. Ale ty si mi najskôr povedala že si pôjdeš rovno ľahnúť a potom si ma odpila slovami, že je už pozdě. Čo som si mal myslieť? Pochopil som to tak, že ma pri sebe nechceš. Nie som Sybila. Neviem, čo si myslíš a keď mi nedáš ani najmenšie vodítko k tomu, čo chceš, zostáva mi len tápať v tme. +pustí ju, no stále pri nej sedí na posteli a spaľuje ju stále trochu zamračeným, no teraz už skôr zamysleným pohľadom.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 18, 2010 6:08 pm

+Jen ji pustí, tak se od něho odtáhne někam na druhou půlku postele a přitáhne si na sebe duchnu, protože je polonahá+ To by mě zajímalo, kdy stíháš myslet na sex, když se buď o něčem dohadujem, nebo zpracováváš to jaká jsem kráva! +vztekle sezobne nějaký prášky co se tam válijou. Ona by s ním taky ráda byla jinak, ale stejně není kdy.+
No a? Co je na tom, že si pudu hned lehnout? Stačilo, aby ses třeba zeptal, jestli můžeš jít semnou! Já su asi Sybilla, že si myslíš, že vím co se ti honí v hlavě? Nevypadals ani na to, že tu vůbec chceš zůstat přes noc. Vždycky se sebereš a někam zmizíš, no já se o tvou přítomnost prosit nebudu, zase úplně bez mozku nejsem.
Navíc bylo pozdě a na dovádění sem fakt náladu neměla! S trochou vnímavosti to nešlo přehlídnout!
Ty potřebuješ vodítko? +zakroutí nad tím hlavou+ To asi potřebuješ ženskou s obojkem.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob pro 18, 2010 6:37 pm

+Ostáva sedieť na mieste, no jeho výraz prezrádza, že sa mu nepáči, ako sa od neho Bea odťahuje. Ale má ju snáď privedzovať? Ostane sedieť, kde je.+ Ja sa predsa nechcem hádať. Oveľa radšej by som ten čas s tebou trávil inak. A neviem, prečo si stále myslíš, že si o tebe myslím niečo zlé!
Ja sa tiež nezvyknem vnucovať. Keď sa ťa neustále pýtam, či môžem pri tebe ostať, pripadám si už ako nejaký žobrák, čo ťa neustále prosí o drobné. Chceš, aby som ti dokazoval, ako mi na tebe záleží, ale nenapadlo ťa, že aj ja by som občas privítal aspoň malé ujistenie od teba, že zo seba len nerobím idiota?
Áno, všimol som si, že na dovádení si náladu nemala, preto som ťa ani do ničoho nenútil.+ to vodítko radšej nekomentuje, lebo by sa opäť musel naštvať.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 18, 2010 7:07 pm

+No tak poté, co jí udělá moncla na zápěstí se asi těžko bude tulit. Po podobné situaci jednou vytáhla i zbraň, a to nebyla ani tak naštvaná jako teď.+ Jestli ti normální dialog mezi lidma příde jako žebrání, tak evidentně nejsme ze stejné společnosti. Asi ti uniklo, že jááá ti volala, jááá ti navrhla abys tu zůstal a já bych ti odpustila úplně všechno na světě. A tobě je zatěžko zeptat se, jestli si můžeš jít lehnout ke mně. Fajn.
+Omotá se duchnou a vstane, že si zajde do koupelny. Ale ještě se na něho otočí a víc než co jinýho je na ní vidět, jak je už z té bolesti, kterou pomalu obden absolvuje tak nějak nemůže dál.+ Já....nechápu tě...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix