Baby room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: House

Příspěvekod Sirius Black » čtv bře 19, 2009 9:50 am

Já? Medvěda? *tváří se jako svatoušek* To nééé...Chm, tak kdo mi to zase říkal, že má Smrtijeda? Už v tom mám maglajz *vrtí hlavou* Tak bude mít zvířátko Roiben...ale hlavně, ať ho nenaporcuje! *mračí se*
Malá je hotový andílek, viď broučku *trochu ju poškrábe vousem, malá ho za to praští po nose* Jak říkám...andílek *na oko nevraživě kouká na malou a cukají mu koutky*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » čtv bře 19, 2009 9:59 am

Téda, tys papala? No vidíš, jak jsi šikovná *nosem jí jezdí ve vláscích a políbí ju, posadí se do třetího křesla* Poslední dobou je to s ní trochu těžké, protože si vlastně zvyká na jinou stravu než na mlíko a to je karambol *povzdechne si* Takže jsem ráda, že baštila....

No, já byla...*dělá, že uvažuje* ale joo, hodnáá *uculuje se* Jako by s blížícím se jarem všichni zblbli a prováděli kde co...poslední dobou je na můj vkus trochu moc mrtvol *vrtí hlavou* Teď do toho ještě škola, takže celkem makačka...mnohdy si říkám, jestli mám vůbec dobré krytí...holka ze třídy na mě už kouká jako na blázna, kde furt lítám...
A co ty? Jak to jde? Teda kromě toho pendlování? Něco zajímavého v práci? Ještě, že neděláš na patole, to by ses poměla *skleb* Chm, nemáte hlad? Já od rána vlastně nejedla *uvědomí si najednou, protože jí celkem hlasitě zakručí v žaludku*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » čtv bře 19, 2009 9:18 pm

Sirius:Roiben? Ten je hotová dobrota sama*úcul, sleduje jak Sarah plácla Siriuse* Tady je někdo po tatínkovi*směje se*

Meg: Ona se určitě chtěla přede mnou předvést viď?*mrkne na Sarah*
*zamyslí se* Takže podle tvé rovnice jaro = mrtvoly? To je pěkné, asi si kvůli tomu založím deníček abych si to do něj mohla napsat...*zamyšleně kouká na Meg* Plácám nesmysly co? *s úsměvem*
Jinak.....pověz co studuješ?
No ty máš mnohem zajímavější život než já*usměje se na Sarah* Já jsem buď doma a něc dělám....různě se ještě uším nebo se cvičím....nebo jsem u Roibena a tam moc zábava není....ale už mám přečtenou skoro půlku jeho knihovny*úšklebek*
Já ne, dík, jedla jsem než jsem sem přišla*s úsměvem* Ale ty vypadáš pohuble musíš něco sníst, když už tak pěkně papala tvoje dceruška tak musí i maminka viď?*usmívá se na Sarah*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » čtv bře 26, 2009 9:59 am

Celá tatínek *rozzářeně kouká na malou* Má tam aspoň zábavné knihy? Byste si měli pořídit nějaký neutrální domek...hlavěn, aby v něm zábava byla *mrkne na ňu* Vidíš to drahá, jaké máme hosty? Poslušně se doma nají, aby u nás nemuseli... *utahuje si z obou holek*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » čtv bře 26, 2009 10:05 am

Ještě, že nemá vousy *pobavený skleb a koukne na malou* Viď *malé se otevře pusinka do kořán* No jo, půjdeme hajat *usměje se* Chceš ji uložit? *nabídne Emmě*

Studuju Hygienu v Ostravě. Ale nebaví mě to, tak jsem zvědavá, co s tím budu dělat...ale naši chtěli, ať jdu na školu, tak jsem šla...stejně se tomu nebudu věnovat...a jako koníček to rozhodně mít nebudu *zavrtí hlavou* Aspoň budu mít titul...*pokrčí rameny*

(jinka jsem moc ráda, že jsem tě konečně mohla poznat naživo! skvěle jsme se bavily...teda aspoň podle mě ;) )
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » čtv bře 26, 2009 2:44 pm

(Já jsem taky opravu ráda, že jsme se konečně viděli , bylo to super ;) :) )

Sirius: No zábavné.....spíš poučné....různé staré svazky o umění, jezdectví, rodech, rasách, lukostřelectví atd. člověk aspoň získá nové obzory*usměje se* No jo neutrální domek.....za něco takového by se dala asi považovat naše malá chatka v Itálii....to je taková Neutrální půda*úcul*
Přijeďte se tam někdy mrknout, je tam opravdu krásně*na oba* Obecně byste mohli přijet, třeba i na dvůr prokletých nebo ke mně do anglie*usmívá se*
Meg:No to moc ráda*nadšeně se usměje na Meg* Tak půjdeme spinkat Sarah? Necháš se od tety uložit?* usmívá se na Sarah*

Higiena ...to by mě asi moc nebavilo....no koníček moc si neumim představit, že higiena je koníček*pobaveně*Ale je pravda, že titul se hodí*uvažuje*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » pát bře 27, 2009 4:32 pm

*malá se k ní natáhne, aby ji mohla vzít na ruce*

Rádi přijedeme...ve které části Anglie vlastně bydlíš? Teda...bych nevěřila kolik z nás bude zůstávat v Anglii...
Až usne, tak bychom se mohli odebrat do obýváku...ráda bych něco snědla...

No jo, leda mi ta hygiena pomůže v baráku *pobavený škleb* Aspoň vím, co je dobré a co ne...třeba pro malou a tak...aspoň vím, že to nemám přehánět *přikývne*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » pát bře 27, 2009 4:33 pm

Mně by se teda víc líbila Itálie *zasní se* Kde tam máte tu chajdu? *zvědavý úsměv*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod EmmaS.S » pát bře 27, 2009 11:12 pm

*veme si malou Sarah do náruče a trošku ji kolébá*
Meg: No je to jižně*zamyslí se* od Londýna....nijak zajímavé městečko*usměje se * no já nevim, já sem popravdě nikdy nepochybovala o Anglii, pro mě to vždycky byla jasná volba....
Dobře, ale už jen na chvilku, slíbila jsem pak Roibenovi, že za ním večer přijedu*s úsměvem*

Přehánět.....to s mým bordelářstvím ani nejde*zasměje se*

Sirius:U horského jezera Lago de Garda....je tam krásně.....čistá voda, všude olivy, hory na obzoru....opravdu nádhera*usmívá se* Přijeď Roiben tě rád uvidí....aspoˇnebudu pořád muset jezdit na projížďky na koni já.....sice mě to baví.....ale je to náročné*usmívá se, že konečně někoho sehnala*
EmmaS.S
NEaktivní

Předchozí

Zpět na Black´s House in Scotland