Baby room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Black´s House in Scotland

Příspěvekod EmmaS.S » pát led 23, 2009 8:08 pm

To teda jsme viď Sarah? táta bude koukat*usměje se vezme misku s přesnídávkou* vypadá to krásně...já osobně to jím doteď*usmívá se a sedne si s malou zpátky do křesla vezme na lžičku přesnídávku a začne jí krmit-dává jí lžičku dio pusinky ale před tím jí utře spodek o talířek aby jí to nekapalo*
Vidíš taťko ?*směje se a krmí Sarah*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » pát led 23, 2009 9:18 pm

*Sarah spokojeně mlaská a když nedostane přesnídávku hned, tak začne plácat pacinkama, sleduje jenom cestu mezi lžičkou a svou pusou, kteoru nepřestává otvírat*

Já tomu mojemu děcku vážně nerozumím *nechápavě vrtí hlavou* Poslední dobou totiž vůbec nechtěla jíst *vysvětlí* Tak dvě tři lžičky a konec...teď baští, jako by měl zítra vypuknout hladomor *pobavený škleb*

*do dveří vrazí čenich westík Charlie následován zlatým retrívrem Jessim...Charlie se rozeběhne a skočí Siriusovi do klína, Jessi se poskládá pod Siriusovy nohy* Hele, kdo se to tu objevil *usmívá se Sirius, který byl ihned celý umytý* Charlie, tak přestaň *směje se* Sedni a ticho *Charlie příkaz hned poslechl a schoulil se mu na klíně, čeníšek si položil na tlapky a pozoruje krmení malé Sarah*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod EmmaS.S » sob led 24, 2009 1:37 pm

*dělá se lžičkou ve vzduchu různé otočky a pak vždycky přistane Sarah v pusince* No asi si řekla, že se přede mnou musí předvést a hezky papat*usmívá se a sleduje Sarah*

Koukej Sarah zvířátka a jak pěkní*ukáže na přicházející(nebo spíš přiběhávající* Musím uznat že máte trošku zvěřinec....ale zvířata miluju...jsou krásní *usmívá se*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » sob led 24, 2009 3:49 pm

Jen ať se předvádí, aspoň se pořádně nají *spokojeně, a drbe Charlieho za uchem* Zvěřinec máme a to se nám ještě nevrátil drak...poslední zprávy o něm máme někde z Norska...trochu nám zdrhl *pokrčí rameny* Ale myslím, že už by se měl brzo vrátit *ujišťuje i sám sebe* A myslím, že se zvěřincem jsme ještě neskončili...gepardy v pokoji ale neuvidíš, pokud tu jsou psi...jako né, že by se nějak neměli rádi, to oni za sebou stojí někdy až moc, ale to bychom tu museli být se ženou oba, jinak tu nepáchnou...

*malá spokojeně mlaská a culí se na ty otočky, jako by je chtěla dělat taky - jako s tou lžičkou*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod EmmaS.S » sob led 24, 2009 4:34 pm

Jů vy máte i draka.....no to je super...ty miluju!*nadšeně se usmívá*tak to musím přijít někdy kdy bude doma i Meg.....gepardy hned tak často neuvidíš*usmívá se, když malé okruhem dá do pusinky poslední lžičku s přesnídávkou tak to položí na stůl a posadí si ji tak aby koukala na ní* tak co mladá dámo ....jaké to bylo?*utírá ji pusinku do bryndáčku a zakrývá ji tí nosánek jen tak ze srandy, pak ji otoří zpátky aby viděla na taťku* Já jsem na to přišla....vy ji tu určitě moříte hlady a teď když sem tu já tak jste jí dali napapat*směje se* viď klidně je práskni*na Sarah*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » ned bře 08, 2009 1:23 pm

*spokojeně se usmívá* No to víš, někdo ji nakrmit musí *chce se natáhnout k malé, ale v tu chvíli se mu Charlie postaví na klíně a ocáskem ho šmidlá pod nosem* Mladej pane, co se děje? *snaží se uhnout ocasu...v tu chvíli se někdo opře do kliky a dveře se otevřou...dovnitř vkouknou oba gepardi a prohlížejí si hosta, pak se odváží vejít dovnitř a pomalu přejdou k Emmě, kterou si zvědavě oňufávají, malé si nevšímají, ta se však točí za nimi* A hele, návštěva *Jessi pod nohami zpozorní, ale zase položí hlavu na tlapky a spokojeně se olízne* Tak a teď jsme kompletní rodina *směje se*

(omlouvám se za tu prodlevu, ale měla jsem toho trochu moc...)
Sirius Black
Mág

Příspěvekod EmmaS.S » ned bře 15, 2009 1:18 am

(nic se neděje...taky jsem zrovna dvakrát nestíhala:-) )
*sleduje Charlieho jak Siriusovi hupsnul na klín a přitom tak rozně houpe s malou, když uvidí gepardy zůstane sedět a natočí na ně Sarah*Koukej kdo přišel...Kompletní rodinka*zářivě se usmívá na střídavě na gepardy a na Sarah*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » ned bře 15, 2009 12:24 pm

*Elsa si opře o opěradlo křesla tlapky a Emmu umyje svým drsným jazykem, malá ju pleskne po čenichu a kření se, Elsa jen natočí hlavu na stranu a opře si ji o opěradlo, mezi tlapky, malá ju trochu popleskává po hlavě, ale s Elsou to ani nehne, Hector trochu šťouchá do Jessiho, ten ho jen olízne, Hector kýchne a poskládá se Emmě pod nohy*

Tomu se říká hlídači *směje se, co ti dva zase kutí* Mají zakázané, aby se k malé nějak lísali...měli jsme ze začátku strach, že by se mohlo něco stát, ale evidentně si skvěle rozumí....
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » ned bře 15, 2009 1:07 pm

*dole prásknou dveře* Jsem domaaa! *odhodí klíče a kabelku na stolek, kouká do účtů a míří do obýváku, sedne na pohovku a hodí si nohy na stůl* objeví se skřítka s táckem s kávou a vodou a položí ho na stůl Děkuji *usměje se na skřítku* A kde jsou ta moje zlobidla? *uculí se* skřítka ji seznámí se situací Tak to je tam ještě nechám a já si aspoň na chvíli ještě odpočinu *rozbalí jednu obálku a začte se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » ned bře 15, 2009 1:14 pm

*zvířata zavětří, že přišla panička a snaží se vyhrnout ven, ale skřítka jim v tom zabrání, přibouchnutím dveří* skřítka sdělí vše Siriusovi, ukloní se a odejde

*Sirius kouzlem odtáhne zvířata zpátky* Tak a žádné lumpárny! *všichni se vrátí na svá místa* Však za chvílu ju uvidíte *vrtí hlavou, malá hopsá Emmě na klíně - "mam" "mam" - vykřikuje*
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Black´s House in Scotland