Baby room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Re: Black´s House in Scotland

Příspěvekod EmmaS.S » ned bře 15, 2009 9:27 pm

*kouká co se to tu děje a směje se* Vy tu máte pěknou zábavu jak tak koukám....asi si budu muset pořídit víc zvířat a dítě abych se doma taky takhle bavila *když vidí malou tak i s ní tak různě pohazuje(doufám že víš jak to myslim :-) ) * No jo mamča za chvilku přijde*usmívá se* Siriusi, kde jste vlastně posbírali všechna ta zvířata?*pobaveně si prohlíží relativně plný pokoj*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » pon bře 16, 2009 10:52 pm

(jj, vím ;) )

Copak, už ti tikají biologické hodiny? *úcul* Ale raději si nic nepořizuj, bo pak budeš v jednom kole a nebudeš ědět, kam dřív skočit...my to máme rozdělené na směny, resp na každý týden, kdy se střídáme v hlídání malé...

Zvířata každý den něco vymamlasí, takže o zábavu je vážně postaráno *vrtí s úsměvem hlavou* A to do toho nepočítám skřítku...zvířata nám všechna byla darována...většinou jako svatební dar... gepardi jako malá koťátka od yohannky, drak od Neinky, koně od Darkness...retrívr je od tebe, pokud se nepletu, ne? (to, jak jsi nám kdysi dala nějakého pejska a já si měla vymyslet jaká rasa a jméno..aspoň teda myslím, žes to byla ty :oops: ), Westie je od Eillen, když Meg jenom tak nadhodila, že se jí líbí tyto druhy psů *protočí panenky, ale pobaveně se ušklíbne* Hmm a mám takový pocit, že jsme se zvířaty ještě neskončili... *povzdechne si* No a do toho bych měl započítat asi i sebe a Meg *pobavený škleb* (zvěromágové)

Meg určitě za chvílu přijde...myslím, že si potřebuje jen na chvíli ještě odpočinout *přikývne*

A co ty máš všechno za zvířátka?
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » pon bře 16, 2009 11:11 pm

*zazvoní mobil* Ahoj, co se zase děje? *znuděně* A oni se zbláznili? Ani náhodou...ne, na co nám to bude? já do školy nejdu...mám toho trochu moc...jo, všechno je v pohodě, jen musím trochu vypnout...už mě to nebaví *od naštvaného přešla k unavenému* Ach jo, prostě to neřeš, jo? Super. Tak jo, měj se. papa *zaklapne mobil, dopije vodu a odebere se nahooru*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » úte bře 17, 2009 11:39 am

Ty*trošku ho kopne* žádné biologické hodiny mi netikají*naoko naštvaně* No u nás by to bylo jednodušší...hlídala bych buď já nebo chůva...Roiben asi těžko...

Vy jste jak chovná stanice*pobaveně kroutí hlavou* Já sem proti vám chuďas, mám jedno morče a Vlka..... a druhého když počítám sama sebe.*usměje se* budu se muset víc vybavit abych vám aspoň trošku stačila...*s úsměvem se rozhlíží po zvířatech kolem sebe*

To chápu, musí to být pro ni náročné....ale už s na ní těšim....zvládá to dobře?*různě s malou houpe a cucá ji prstíčky a tak různě*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » úte bře 17, 2009 1:04 pm

*chechtá se* Hele... *na to kopnutí* Tys chtěla mimino...neboj, až bude malá starší, tak ti ji půjčiíme na delší čas...ať si ji taky užiješ *mrkne na ňu* A co bys ještě chtěla za zvíře?

Chovná stanice...no, to jsme... *pobaveně* ale nejhorší to je vždycky u přemisťování - vždycky se strašně motají a neví, která bije...den jsou absolutně mimo *úcul*

Meg je skvělá máma...někdy jsme dost unavení, ale zvládáme to...sem tam bychom potřebovali chůvu, abychom si taky odpočinuli...skřítka je sice skvělá, ale malá se jí zatím trochu bojí, takže je to docela komplikované *přizná*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » úte bře 17, 2009 1:20 pm

*zaklepe na dveře a vleze dovnitř...dřív, než něco vůbec stačí udělat, tak se na ňu vyřítí všechna zvířata a začnou skákat, Hector se natáhne tak, že ju přirazí ke stěně, ke které stačila uskočit* Marjááá *vyjekne* No jasně, já vás mám taky ráda, ale dost *brání se olizování obličeje, Charlie ju chytne za nohavicu a dožaduje se pozornosti jejím škubáním, při tom šííleně vrčí* *Meg zařve něco v angličtině a zvířata se trochu uklidní - seskáčou a sednou si vedle ní, jen Charlie se furt drží nohavice* No tak pane, pustíte mě? *ťapne ho pod břicho a vezme na ruce, jenomže to ještě netušila, že Charlie využije situace a celou ju svým malým jazýčkem ošmidlí* No jo, no jo, jasně *natahuje krk, co nejvýš, jen aby uhla, vezme ho do dlaní a drží ho ve vzduchu, tak metr od sebe* Tak utíkej k pánečkovi *nasměruje ho k Siriusovi, položí na zem a lehce pleskne, pesan odšupajdí k Siriusovi*

Konečně na vás vidím *směje se, utře si obličej navlhčenou utěrkou, kterou čmajzla malé z výbavičky* Přeji krásné odpoledne... *zamíří k nim*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » úte bře 17, 2009 1:59 pm

Sirius: Jo už se na to těším až tuhle malou krásnou holčičku budu moct hlídat*s úměvem* No já nevím...ono je to trošku problematické u nás jak jsem tak jenom půl měsíce doma tak musim mít zvíře co se buď dá přenášet nebo co se o sebe postará samo...
Jo přemisťování.....to u nás neni vlk kdo je z toho mimo ale Roiben...*úculí se*
Ona si časem zvykne a pak ji bude moct hlídat i skřítka*s úsměvem* a já vám ji pak někdy ukradnu abyste si ohli odpočinout spolu sami*mrkne na něj*

Meg: *směje se, když vidí jak se na ní vrhla všechna zvířata*Tolik lásky *pobaveně* Ahoj Meg *usměje se, stoupne si a natočí na ni malou aby na mamču viděla* Koukej mamča přišla*na Sarah*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Sirius Black » úte bře 17, 2009 3:21 pm

Tak to abychom něco vymysleli (ohledně zvířat) *mrkne na ňu* Doma jsi jenom 14 dní? To jako máš 14ti denní směny? Jsem totiž z toho tvojeho doktorování tak nějak zmaten *vrtí hlavou*
Roiben si zvykne *mávne rukou* Počkej, ale není on Smrtijed? Nebo to si zase pletu?
Určitě zvykne...nic jiného jí ani nezbyde *pokrčí rameny*

*koukne na Meg* Ahoj zlato *kývne k ní*

*malá začne kopat nožičkama a mávat ručičkama* Mam, mam *povykuje a natahuje se k ní*
Sirius Black
Mág

Re: House

Příspěvekod Margarit Black » úte bře 17, 2009 3:31 pm

*s úsměvem se nadechne* Ahoj *jde nejprve k Siriusovi, kterého políbí, pak se otočí k Emmě a jde k nim* No koho pak to tu máme... *kulí oči na malou a natahuje ruce* ahoj Emmi *natáhne se k ní a dá jí pusu na tvář, malá ju chytne za vlasy* Auu *zaúpí a snaží se vyprostit* My mám nenechavé prstíky, cooo? *uvolní vlasy a dá malé pusu na tvář* Tak jak pak jsme se měli, hmm? Pověz mi drby...co se tu dělo *malá se tlemí od ucha k uchu* Tak pojď ke mně *vezme si malou z Emminých rukou* Oopapapa *huštá ju na rukách* Kdopak tě to měl? Je to teta? *směje se na Sarah* No je? *malá ju popleská po ruce* No jasně...

Byla hodná? *houpá se ze strany na stranu a kouká na Emmu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Re: House

Příspěvekod EmmaS.S » úte bře 17, 2009 7:14 pm

Sirius:Ne! Ať tě ani nenapadne! ty bys mi dal určitě medvěda nebo něco takového jak tě znám*usmívá se*
Roiben a smrtijed*nahlas se směje*No s doktorováním to nemá nic společného...spíš je tu problém s bydlištěm....Poněvadž Roiben je ...nemám ráda to slovo...král a tímpádem musí na svém dvoru prokletých....a nemůže si za mnou jen tak z legrace přijed....takže bývám dost často u něj....abych byla s ním aspoň trochu*povzdechne si*

Meg:Tak utíkej za maminkou*podá Meg malou a taky ju políbí na tvář* To víš, že byla....a pěkně papala viď?*usmívá se na Sarah* No a co ty, tys dneska byla taky hodná?*s úsměvem na Meg* Nebo spíš...jak ses měla?
EmmaS.S
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Black´s House in Scotland