Soukromé pokoje

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Soukromé pokoje

Příspěvekod Creagan Elat » pon čer 01, 2009 1:43 pm

Vezme hračku od Syrianky a poté ještě dárek od něj a Eil a jde za Michaelem. Hele co si dostal. Líbí? usměje se na něj a dá mu obě hračky

Obrázek
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pon čer 01, 2009 2:34 pm

vplíží se do pokoje a položí na zem za dveře krabici zabalenou v ozdobném papíru, na kterém je napsáno Pro malého neposedu od tří velkých neposedů B.T.R.
Obrázek
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » stř čer 17, 2009 4:39 pm

Konečně se dopotácí s dortem do pokoje, kde už čeká Creagan a Michael. Všechno nejlepší Michaeli usměje se na něj a postaví před něj dort. Prcek jen září a nevšímá si balíčků napůl poschovávaných po pokoji.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv črc 16, 2009 11:44 am

Právě se vrátili ze svatební cesty. Kufry nechali před pokojem, aby se o ně skřítka postarala. Eillen zatím odkládá orchidej, kteoru si přivezla na památku
Obrázek
E: Jsem ráda, že jsme doma, ale po tom ráji se mi bude stýskat.
C: Vždyť tam můžeme jet příští rok znovu.
E: To jo, ale už to nebude ono. Takhle to bylo nádherné celá září a ačkoliv je utahaná s mudlovského způsobu cestování, nejraději by někam zase vyrazila. Co říkáš na to, zajít na Mýtinku? Při té příležitosti vyzvedneme prcka.
C: Dobře, ale já se nejdřív osprchuju.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv zář 10, 2009 3:09 pm

Právě se vrátil z nákupu z Příčné ulice, rychle se snaží ho někam schovat, ale Eillen přijde dřív, než to čekal.
E: Jé, co to je? ptá se zvědavě a bere balík do ruky, Creg nemá sílu odporovat, jak je v šoku
C: No, to mělo být překvapení. K výročí víš? vysvětluje, když Eil rozbaluje balík. Ta se na chvíli zarazí, ale on ji pobídne, ať to tedy dorozbalí. Když poté vyndá šaty a šperky, tak je hrozně dojatá.
E: Děkuji moc, jsou nádherné šeptá a dává mu pusu. A stejně, výročí máme zítra, tak jsem ti to snad moc nezkazila.
C: Jsem rád, že se ti líbí. A zítra si je na sebe povinně vezmeš a uděláme si krásnou večeři.
E: Platí. Ale teď musím běžet, mám spoustu práce ještě jednou ho políbí, položí šaty se šperky na postel a jde pracovat
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » ned lis 01, 2009 7:59 pm

Vrátí se z Příčné, vybere si knížku, nalije si k ní sklenku vína a pak si jen užívá klidu. Ale tak podezřelého... Nakonec ji dojde, že neslyší Michaela. Vyskočí a vyjeveně kouká na prázdnou postýlku. Na ní je ale vzkaz, který si rychle přečte.

Vzali jsme Michaela na výlet. Takový menší poznávací zájezd mudlovských zábavních center. Vrátíme se za týden. Neboj, nic se nám nestane.

Alex a Sucre
PS: Salon teď vedou maséři. Kdyby byl nějaký problém, mají ti dát vědět. Pak ti to oplatíme.

Po přečtení vzkazu se trošku uklidní, napije se vína, chvíli přemýšlí, co chtěla dělat, pak si vzpomene na knížku a dá se do čtení.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte lis 24, 2009 7:49 pm

Poté, co se všichni rozloučili, jdou si Eil a Creg užít trochu soukromí...
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte pro 22, 2009 5:18 pm

Nechala ostatní u stromku, ať si ho dozdobují a sama se dala do balení. Vůbec u toho nepřemýšlí a je za to ráda. Sice je jí líto, že zrovna na Vánoce budou muset zmizet, ale když si představí Kranze, tak je vlastně ráda, že to bude tak brzy
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » sob srp 28, 2010 1:29 pm

Poté co prošli celý dům a zjistili, že je prázdný, dojdou do svých pokojů.

C: To je divné. Myslel jsem, že tu někdo bude hlídat. pronese zamyšleně a posadí se na postel.
E: Já taky. Tady to ale vypadá, jako by tu nikdo nežil. Všude samý prach. chvíli se přehrabuje ve svých věcech, aby našla hůlku. Po pár minutách ji najde - samozřejmě v poslední kapse - a rychle kouzlem odstraní veškerý prach a pavučiny.
C: Nezjistíme co se dělo? zeptá se a rovnou navrhne, že by mohli zajít na Mýtinku. Eillen souhlasí a tak zase vyráží.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » stř led 19, 2011 7:44 pm

Na svátky v tichosti zmizeli na hory a konečně jsou doma. Rychle tedy vybalí, dá si sprchu a nakonec se rozhodne si na chvíli sednout ke knížce. Vybere si jednu, kterou dostala jako dárek a jde si najít pohodlné místo.
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje