od Jean-Claude » pon čer 27, 2011 12:43 pm
Oui, přesně tak..obvykle zabírá zakroutit někomu krkem před ostatními..ostatní si pak vlastní krček hlídají mnohem pozorněji...*přikývne*
To je pravda...ale přesto, v našem případě musíte nejdřív umřít, než se k nám nočním tvorům připojíte..*podotkne* což je vlastně běžné u našeho druhu, ale přesto..jsou tady výjimky, jak jsem zjistil.*zatváří se poněkud překvapeně* to jsem netušil, že čarodějové se dožívají vyššího věku...tak to pak chvilku navíc máme..*trochu mu škubne v obličeji, jak mu v mysli proti vůli proběhne taková představa "zahřívání", ale bleskově se srovná*možná...*připustí* nebo je to taky proti nějaké zásadě..monsieur je velmi zásadový, jak jsem doposud zjistil..*a znovu si připomene, jak je rád, že mají tuhle dohodu-pakt, takže nemusí řešit rozzuřeného manžílka* opravdu? To chce více vlivu...*blýskne mu modře v očkách* občas se vyplatí někoho trochu..ovlivnit..*poznamená mírně škodolibě*
(s Postrachem, on teoreticky může..resp. vybrali jsme mu, že může přeměnit v upíra, ale nemůže mít normálně dítě, i když nezemřel (nechtěli jsme obojí, aby bylo taky nějaké omezení). Ale je otázka, co by z toho vylezlo, vzhledem k jeho mutaci..a je jediný, takže není nikde druhý takový upírek..navíc u Kulhánka se mj.násobí lidské schopnosti, proto je Postrach, který byl nebezpečný už jako člověk, ted taková atomovka:), takže co by to provedlo s čarodějkou taková proměna...)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."