Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Příspěvekod Jean-Claude » pát čer 24, 2011 3:48 pm

*popíjí spešlovku a postupně i začíná vypadat víc živě, jak mu přibývá barvy v bledém obličeji* oui, 4 by měli být akorát...zas tak velcí nejsme..uvidím, s čím přijde manažerka, pověřil jsem ji změnami, ale prozatím se domluvme na čtyřech...hm...abych pravdu řekl, tak kouzlení je u nás omezeno, i přemisťování...To by asi byl u nás už hotový ..blázinec..*spolkne původní slovo bordel* Stačí mi ti, co vlezou normálně dveřmi..ale zařídím jim výjimku. Abychom nakonec neseškrabovali vlastní lidi místo nepřátel. *lach, dobrý paradox, smrtijedům udělí povolení bystrozorka...*

*musí se uculovat* tak s ní nebyla žádná zábava, co? No, spánek, spíš nucená hybernace...někdy mi chybí obyčejný spánek, se sny...i když, už si ani moc nevybavuju, jaké to vlastně je..*připustí*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » pát čer 24, 2011 7:08 pm

+lachy, takový spešl povolení!+ Mmm..víte co...já vám pošlu ty..zručnější. Nemám jen bandu lidí odkázaných na hůlky a čáry. Pěstuju si i docela..odolný vojáky. +usměje se spokojeně+ Očekávejte Benjamina McKenzie s dalšíma třema. Stejně se teď akorát tak fláká.

Vlastně s ní nebyla nikdy moc velká zábava, ale tohle hraničilo s pobytem na psychiatrii. O nic moc nepřicházíte - noční můry, špatný vzpomínky...to rači nic, ticho, prázdnota. +natáhne se a dolije jim+

Mimochodem...jak se má Manori? +ušklíbne se pobaveně co tak slyšel+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » sob čer 25, 2011 3:42 pm

Hm, pěstujete...to zní skoro jako kdybyste měl někde skleník, kam si je jen chodíte trhat, když uzrajou...*pousměje se* dobrá, dám svým lidem vědět, aby nebyly problémy.*přikývne*

Když se na to díváte takhle, tak pak asi opravdu lepší nic..*připustí* Manori? Myslím, že výborně...tedy popravdě...asi bude mírně naježená, jelikož jsem ji z posledních událostí vynechal, a ona má ve zvyku do všeho strkat nos...ale..*pokrčí rameny ledabyle* přece jen je to můj problém a ne její. Nebo je něco, co bych měl vědět?*sleduje ho, jak se tak tváří*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Storm » ned čer 26, 2011 12:56 pm

Složitým ventilačním systémem do protiatomového krytu vletí jakási moucha a skryta ve větráčku si mne přední nožičky o sebe, ani nebzukne. Snad Amona nenapadne spustit větrák na plný zpáteční chod.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Amon » ned čer 26, 2011 1:37 pm

(Jen ať si ručičky mne, ona jí ta žiravina co tam pouštíme kvůli deratizaci jenom prospěje)

Dá se to tak říct...+s tím pěstováním+ nemám rád vzpurný poddaný.

+uculuje se jak ho tak sleduje a tak nějak tuší, že mu manori nebude až tak volná, jak se tváří+ M-m, +zavrtí hlavou+ jenom se mně líbí, že si umí holka dobře vybrat. +zatváří se uznale+ Vlastně se divím, že za ty leta není už úpír i z ní. Nebo..to máte v plánu? +zvědavě+
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » ned čer 26, 2011 8:13 pm

(heh..."bz..sssss..kap, kap...kap..."hm..nepálí se tu něco?" :lol: )

A kdo by měl?*poznamená*takové je třeba buď srovnat nebo se jich zbavit...aby se pak jeden nedivil, co se mu to množí v řadách...

*usměje se*To umí..podezírám ji, že až moc..*potřese hlavou*vlastně máte pravdu, když si uvědomíme, koho má kolem sebe nejblíž...kam se podívá, tam upír..*milenec..milenec..manžel..ehm:D/ zavrtí hlavou*non, já to v plánu nemám.*řekne docela rozhodně*coby vládce města jsem se kdysi zařekl, že nikoho dalšího neproměním...okolnosti se sice změnily*když ted má vlastní bloodline, by bylo blbé nemít žádný upíří potomstvo asi:D*, ale nechci na tom zatím nic měnit...Za Ashera mluvit nemůžu, ale...*pokrčí rameny*a pak, nemyslím si, že by Man měla v plánu umřít a vzdát se slunce...když na to přijde, mám i jinou možnost, jak zajistit, aby s námi byla...déle, než je obvyklé...ale jak by reagovala na tohle..*zamyslí se* a proč se toho neujal monsieur Postrach..nevím. Nebo vy ano?*koukne po Amonovi zvědavě*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » ned čer 26, 2011 9:00 pm

A nebo se jich vhodně zbavit a přitom toho využít. To ty ostatní většinou na nějakou dobu srovná. Většinou nafurt. mám rád exemplární příklady. všechno je pak..jednodušší...

Smrt je relativní pojem, obzvlášť ve spojitosti s vaším..stavem. Tak pořád máte ještě spoustu času na přemýšlení, jako čarodějce se jí vrásky začnou dělat někde kolem čtyřicítky-padesátky. Joo to nevím, o tom sme s Postrachem snad nikdy nemluvili...možná byl rád, že ho zahřívala...+ani nevím, esi vlastně může postrach měnit+ Já znám takový, který sou živý až moc, těm by pár hodin hybernace denně vůbec neškodilo!
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » pon čer 27, 2011 12:43 pm

Oui, přesně tak..obvykle zabírá zakroutit někomu krkem před ostatními..ostatní si pak vlastní krček hlídají mnohem pozorněji...*přikývne*

To je pravda...ale přesto, v našem případě musíte nejdřív umřít, než se k nám nočním tvorům připojíte..*podotkne* což je vlastně běžné u našeho druhu, ale přesto..jsou tady výjimky, jak jsem zjistil.*zatváří se poněkud překvapeně* to jsem netušil, že čarodějové se dožívají vyššího věku...tak to pak chvilku navíc máme..*trochu mu škubne v obličeji, jak mu v mysli proti vůli proběhne taková představa "zahřívání", ale bleskově se srovná*možná...*připustí* nebo je to taky proti nějaké zásadě..monsieur je velmi zásadový, jak jsem doposud zjistil..*a znovu si připomene, jak je rád, že mají tuhle dohodu-pakt, takže nemusí řešit rozzuřeného manžílka* opravdu? To chce více vlivu...*blýskne mu modře v očkách* občas se vyplatí někoho trochu..ovlivnit..*poznamená mírně škodolibě*

(s Postrachem, on teoreticky může..resp. vybrali jsme mu, že může přeměnit v upíra, ale nemůže mít normálně dítě, i když nezemřel (nechtěli jsme obojí, aby bylo taky nějaké omezení). Ale je otázka, co by z toho vylezlo, vzhledem k jeho mutaci..a je jediný, takže není nikde druhý takový upírek..navíc u Kulhánka se mj.násobí lidské schopnosti, proto je Postrach, který byl nebezpečný už jako člověk, ted taková atomovka:), takže co by to provedlo s čarodějkou taková proměna...)
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » úte čer 28, 2011 3:52 pm

Na to si musíme připít! +spokojeně jak si notujou a natáhne se a ťukne si s ním a zapije to+

Jo to umírání...to je asi trošku nepříjemný...+pokýve hlavou+ sám s tím mám né moc dobrý zkušenosti, a to dělám co můžu...+rozhodí bezradně rukama+ Ať živý, či mrtvý, vždycky se najde někdo, kdo vám de po krku. Lidi nemají rádi volnomyšlenkáře. Konzervatisti.
Mhm, mně například je krásných 84, +vyculí se, jako by vypadal na 25+ - u některých osob jim pak člověk musí pomoct, když příroda v tomhle ohledu odolává.
Jo, to Postrach asi zásadovej bude...ale sou situace, kdy i zásady musí zasednout. +podívá se na něho stylem, že třeba tyhle jejich kšefty+ Koneckonců nejsme přece jen lidé!
Jo...chce...a nebo kladivo! Líbí se mi ty vaše..+zamává rukama ve stylu čáry máry+ na vystoupení, vůbec to má ve slastech šťávu. A ženský z vás dou do kolen, to se musí nechat.

(Lach, no pokud z tebe nebude spiderman, tak pohoda ;o) )
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » stř čer 29, 2011 10:03 am

*jen s úsměvem ťukne svou sklenkou o jeho*

Hm, lidi spíš nemají rádi cokoliv, co je odlišného, jiného než oni sami...případně nenávidí a bojí se toho, co neznají...*pootáčí rudou sklenkou* no, někdy se bojí právem..
*lach krásných 84:), chvíli na něj kouká, jako by objevil nějaké opravdu zajímavý detail na obraze* to ano...nic není černobílé, a dneska se musí jeden postarat nejdřív o své zájmy, pak až o ostatní..zásady a tak podobně...*dodá prakticky*non, to rozhodně ne...*na ty jen lidi-pousměje se a i když nejsou vidět špičáky, ted by si ho s člověkem nikdo nespletl..pak se rozesměje naplno a blýskne zoubky* kladivo..monsieur Amon, ale musím říct, že někdy to..*zopakuje jeho nápodobu čáry máry volnou rukou* působí vlastně hodně podobně...merci..*zajiskří mu pobaveně oči a pak lehce pokrčí rameny* už jsem takový...tak nějak mám v přirozenosti tuhle schopnost..dostávat do kolen. Je pravda, že původně se naše vystoupení ve Státech zaměřovala spíš jen na striptýz...tamní lidi byli u vytržení jen z toho, když se objevil na jevišti upír nebo dlak...tady...*zakrouží rukou ve vzduchu* by to bylo poněkud málo...proto jsem poněkud přitvrdil. Popravdě stále hledám hranici, kam až představení mohu dotlačit...
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince