Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Eisbahn

Příspěvekod mollyz » ned led 17, 2010 11:12 pm

+Stojí trošku vyjevená vedle Amona, v ruce velké lízátko a malinko přiblble se usmívá.+ Tak to je opravdu náročný výběr. Docela pěkný je ten domek, co potřebuje jen renovaci - má dost věžiček a velká okna. To já mám ráda. A ten s těma komínama taky není špatný, ale za komín se netopýři neusadí. To si pletete s kočkama. Ovšem, že by mohl existovat dům, kam byste se bál chodit? +A pak se na něj dlouze zadívá.+ Co myslíte, mohli bychom do některého z těch domů nakouknout. A nebo jsou v tomhle místě ještě jiné nemovitosti? A jak vlastně bydlíte vy? Tedy - jakému typu bydlení dáváte přednost?+ Malinko se zachvěje (snad se z toho nerozpadne - checht), protože neustále sněží a vůbec je počasí pod psa.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned led 17, 2010 11:22 pm

Obrázek

+Náhle v naprostém okouzlení popadne Amona za ruku.+ Podívejte, Amone! Tenhle domek je nádherný, nemyslíte? Není sice úplně podle mých představ a chtělo by to jinou střechu, ale zdá se mi hrozně intimní a vlídný....
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte led 19, 2010 1:53 pm

Však je ubytujete DO komína, né ZA komín...+ušklíbne se a zapálí si+ To už existuje, vždycky když jdu na mýtinku, obchází mě hrůůůza! +udělá vtipnej xicht+
Můžeme se podívat kam budete chtít. Povolení ke vstupu mám vytetovaný na čele. +zasměje se svýmu nepovedenýmu vtipu+
Taky je ne-movitostí...+mávne rukou, že může být její na co si ukáže+
Já bydlím teď střídavě na hradě a v bytě v londýně. Máme pro sebe celý podlaží jednoho domu a bohatě nám to stačí. Stejně se tam chodím akorát vyspat, a Klea není tak izolovaná, je na tohle prostředí zvyklá. Dřív na Schlangennest to bylo taky dobrý, ale bylo docel všude daleko...
Je vám zima? +zdvihne obočí, svlíkne si sako uniformy a dá jí ho přes ramena, takže sám zůstane jenom v bílé košili a prokřupe si záda+ No jo..přituhuje..+ale nevypadá tím být nějak rozhozenej+

Podívá se na domek, ke kterýmu ho táhne+ Vypadá, že se brzo rozpadne, a nemá věž...Ale když ho trochu zpevníte...Mrknem dovnitř? +bez ptaní rozkopne dveře+ Návštěva! +ale on tam nikdo není, jenom ticho-prach-a pavučiny+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » úte led 19, 2010 3:28 pm

+Zachumlá se do uniformy (on nosí uniformu?) a opatrně vstoupí za Amonem do domku.+ No, vážně je to tu malebné, nemyslíte?+ Odhrne pavučinu z velké krbové římsy a rozhlíží se po pokoji.+ Tedy musím říct, že mě překvapuje, že se vám v Londýně líbí. Na můj vkus je to přelidněné místo a při vašem vstahu k mudlům...+Pokrčí rameny.+ Ale jestli Klea má ráda společnost...pak to chápu. +Pak si uvědomí, že má Amon na sobě jen košili.+ Promiňte, nechci, abyste nastydl.+ Vrací mu uniformu rozpačitě.+ Půjdeme se podívat do patra? Tahle obytná místnost je pěkná, ale zázemí jako pokoje, koupelna a ložnice jsou vždy důležitější. Moc hosty nepřijímám, takže není potřeba dbát na štábní kulturu přijímacího salonu....A ráda se podívám ještě jinam, když máte propustku, kam chcete.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte led 19, 2010 5:37 pm

+mrrrkni na Schlangennest do galerie, myslím, že tam v ní bude...+
Malebné...+ušklíbne se a nakrčí ret+ No nádhera...
Líbí-nelíbí, říkám, že tam moc nejsem. Mudlové jsou užitečná pracovní síla, tím jejich využitelnost většinou končí... Ona teda nikam nechodí...ještě aby někde lítala...ale znáte ženský - nákupy...časopisy...
Nene, jen si ji nechte. +zamítavě mávne rukou a vyjde nahoru+
No...zbořit a postavit znova...+zamrmle pro sebe+ Malebné...+lehce ironicky, páč je to tam fakt opotřebovaný+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » úte led 19, 2010 5:49 pm

+Vyjde za ním do patra a rozhlíží se.+ No, nebuďte ironický...ale máte pravdu, rekonstrukce by byla opravdu na místě. Vzdávám se - jdem se podívat jinam.+Povzdechne.+ Ach jo, ale chápu, že Klea se může nudit. Potíž se ženami je ten, že když pracují, jsou obvykle naštvané, že je muž neživí a když je živí, nevědí, co roupama dělat a pak dělají "nepravosti." Ale pro Merlina...nechci vám tím nasazovat brouka do hlavy. Tohle samozřejmě neplatí u všech. Já osobně chodím do práce ráda, ale nepopírám, že teď po vánocích bych raději zůstala v posteli.....+Odhodlaně vykročí zpět ke dveřím.+ Tak tedy vzhůru za další ne-movitostí. Máte nějaký speciální typ?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř led 20, 2010 3:26 am

+otevře jí dvéře ven a rozhlíží se+ záleží na tom, jestli chcete renovovat, nebo si vyhlídneme pole, kde si necháte postavit něco novýho..nebo třeba stan...srub...co já vím, jakej máte vkus a v čem jste ochotná bydlet...
To je fakt..+s těma ženama+ Ale nebojím se, že by mně Klea zahýbala...+nehezky se usměje+ To by si nedovolila. Navíc mě miluje...+zakroutí nad tím hlavou+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » stř led 20, 2010 1:11 pm

Pojďme renovovat...srub ani stan bych asi už nezvládla. Možná, když jsem byla mladší a pošetilejší, tak několik dní ve stanu by mi nečinilo požíže, ale dneska už chci pohodlí....+Překvapeně se na něj podívá.+ Taky si nemyslím, že by vám byla Klea nevěrná, ale proč se divíte její lásce? Mám tomu rozumět tak, že jste natolik sebekritický a myslíte si, že si lásku nezasloužíte?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob led 23, 2010 2:59 am

Nedivím, jenom tenhle..cit..ne přímo nechápu...jenom mě neustále udivuje, k čemu všemu dokáže lidi dovést a oni? Dělají to ještě rádi! Je to primitivní pud podmíněný chemií a přírodou.
Obrázek

Obrázek

Co tyhle dva? Máte zájem? +zavlní obočím a podívá se jí do očí s trochu dvojsmyslným návrhem+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » pon led 25, 2010 1:46 pm

V tom to právě je - chemie je nemilosrdná, protože postihuje úplně každého. Té se prostě nedá vyhnout. A ostatně myslím, že na to nejsou ani žádné protilátky.....+Prohlíží si domky.+ Hm , to nevypadá špatně, ale nejprve chci vidět vnitřní vybavení a vyzkoušet života schopnost objektu.+ Povytáhne obočí a opětuje mu dvojsmyslný pohled.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince