Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Eisbahn

Příspěvekod Amon » úte led 26, 2010 5:36 pm

Každýho určitě ne. +samolibě+
Protilátky sou na všechno...stačí aby si dotyční dva na týden zkusili spolu bydlet...budou se nenávidět...vydržet se to dá maximálně měsíc, a po roce už ste zralí na vraždu.
Tak prosím...+otevře dvéře do vyššího domku+ Vypadá to tu docela zařízeně...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » stř led 27, 2010 1:11 pm

No, já myslím, že problém společného bydlení se dá vkusně vyřešit oddělenými ložnicemi. Myslím, že partneři by k sobě měli chodit jen na zálety a spát samostatně. Nic není horšího něž milovaná osoba, která vedle vás celou noc chrápe. Když se můžete v klidu vyspat, dají se pak už přežít všechny nástrahy společného soužití. +Vejde do domku.+ No, to je krása. Mrkněte, je tady i původní deskový strop! A docela ucházející nábytek!....A zdá se, že i plný bar! Neohřejeme se tady na chvilku? Už mám úplně zmrzlý nohy. Ta zima je letos obzvlášť nepříjemná!
Jo, ještě k tomu soužití. Už dvakrát jsem bydlela v jedné domácnosti s mužem a taky dost pomáhalo, že jsme nebyli pořád spolu. Počtám, že vy se se slečnou Kleopatrou taky nevídáte denně, ne?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát led 29, 2010 5:11 pm

Oddělené ložnice? To po čase i na ty zálety přejde chuť. +mávne hůlkou a v krbu se rozhoří plamen a pěkně to tam ovane teplíčkem+ Tak copak tu máme? +prohlíží si bar+
My se doma vidíme spíš...zběžně...a kdy chci já. +aby si nemyslela náhodou, že klea pískne a amon letí+ hm...nějakej krémovej humus tady je, nebo potom asi domácí pálenka..+očuchne to+ takže? co si dáte?
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » pát led 29, 2010 6:35 pm

+Nakukuje mu přes rameno, co ukrývá bar.+ Obávám se, že sladký pití nezvládnu. Hlasovala bych pro tu pálenku, tedy pokud to není methylalkohol a my neoslepneme.....Víte, zálety v oddělených ložnicích se dají provozovat v případě, že ještě po té druhé osobě toužíte. Dělat takové věci ze zvyku je nuda. Vztah se musí průběžně kořenit....A nepochybuju, že kořenit vy umíte.+ Pátrá po skleničkách, aby měli alkohol do čeho nalít. Najde i velký popelník a nabídne Amonovi pro změnu zase svoje cigarety.+ Mimochodem - vyvedete slečnu Kleu na ten ples, co začne teď někdy? Podle toho, co o ní říkáte, by jí společnost mohla udělat dobře, ne?...A já bych vás tam ráda viděla. +Ale to spíš jen skoro nehlasně vypustí z úst.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon úno 01, 2010 4:24 pm

Takže tohle...+vezme flašku a nalije jim+ Jistě, kořením nejrači chilli paprikama, ať to má grády. +ušklíbne se+
Díky..+poslouží si cigaretou a připálí jim.+
Nemyslím, že by to byl dobrý nápad. Klea je poslední dobou dost...výbušná...teda né, že bych ji neuměl udržet na uzdě, ale začíná to být dost obtěžujícná záležitost.
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » pon úno 01, 2010 4:48 pm

+Pozvedne sklenku k přípitku.+ Tak tedy...na můj nový dům a na to, abyste v něm byl prvním hostem.+ Usrkne pálenku a chvíli se ovívá, aby uhasila plamen u pusy.+ Jen s sebou Cleu vemte. Tyhle akce jsou většinou společenská šeď a nuda a malé pozdvyžení je vždy vítáno. Důležité je, že to pak cestou domů zase nahodíte do správných kolejí. Mně už se kolega, ten jak jste ho viděl v kavárně, snaží nějaký čas vnutit jakéhokoli přijatelného chlapa a na plesech a podobných show kličkuju, aby mi zase nepřivedl nějakého nápadníka.+ Sedne si se sklínkou na kanape do tureckého sedu (tak sedává ráda) a zachumlá se do uniformy.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte úno 02, 2010 12:42 pm

Aby stál! +ten novej dům! - připije jí a taky si tam sedne+ No..nevím...taky je dost práce, moc růžově bych to neviděl.
+Pozoruje ju+ Nemáte vykloubený nohy?
Proč kličkujete? Buďte upřímná a oni utečou sami.
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » úte úno 02, 2010 5:08 pm

Vykloubený nohy? Vůbec ne, je to pohodlné! Vyzkoušejte to taky. +Zavrtí se spokojeně.+
S tou mou upřímností musím být opatrná. Občas si s tím právě dost zavařím. Muži jsou překvapivě buď tolerantní a nebo nechápaví. To u žen je to horší. Ty mě pak chtějí zavraždit, ach jo. Podívejte...třeba od vás nikdo neočekává, že budete nějak přehnaně galantní nebo taktní. Jste prostě autorita. Ale od místních dam se očekává jistá dávka servilnosti a pitomosti. Ty, které vybočují, mají problémy. Nechci vás tím dráždit, ale třeba Beatrix je zrovna ten příklad. A já, když nepadnu do náruče prvnímu, koho mi kdo dohodí, tak jsem vybíravá a nesnesitelná.....To vlastně není tak špatný, ne?+ Zakloní hlavu a dívá se na strop, z kterého se odlupuje omítka.+ Máte pravdu, bude to fuška to opravit.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte úno 02, 2010 5:36 pm

Ne, děkuju...+pohodlně se rozvaluje v křesle+ myslím, že svoje klouby ušetřím...
To byste se divila...co někteří lidé očekávají...+napije se+ jejich problém. Když se budete pořád dívat co si ostatní myslí, a jak se na vás dívají a co o vás říkají, nikam to nedotáhnete. Neříkám, že hlas lidu není důležitý, ale s mírou.
Beatrix je blbá. Kdyby se nesrala do věcí, do kterých jí nic není, nikdo by si jí ani nevšiml. +zavrčí trochu+
Na to si pozvete firmu, ne?
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » úte úno 02, 2010 9:26 pm

+Směje se, jak se bojí o své nožky.+ Ne vážně, Amone...báječně to uvolňuje záda. Občas je mám zablokované a takovéhle drobounké cvičeníčko to snadno vylepší.....Pak tedy ještě pomáhá masáž a dobrý sex.....Vlastně je mi dost jedno, co si lidé říkají, ale pokud by se o mně pacienti každou chvíli dočetli v DV, jak jsem merlinví jaká, asi by mi to nedělalo dobrou profesní reklamu. +Rozhlíží se po místnosti, div že nespadne z kanape.+ No, firmu to chtít bude. A asi nějakýho architekta....a kuchyň na míru. Hrozně ráda vařím....a myslím, že dobře.....Ó, a prosím, nemluvte o Beatrix ošklivě, aspoň ne přede mnou. Mám ji moc ráda. Nejspíš máte spolu napjatý vztah, ale ona mi moc pomohla, když jsem sem přišla.....A nebo změňme téma.+ Vykroutí hlavu, aby se mohla pořádně podívat na masivní lustr, ztratí rovnováhu a málem na Amona spadne (úplně nevinně, žádný postranní úmysl!!!).+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince