Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Eisbahn

Příspěvekod Amon » stř úno 03, 2010 12:38 am

Musíte do společnosti vycházet maskovaná. Nechcete k masce jako bonus i tetování? +zazubí se+
To bych si nedovolil..+o bei mluvit hnusně+ Ale jednou na to taky přídete...pak si dojdite pokecat..+myslím, že Fabien doběhne co chvíla..+
Opatrně...+lapne ju do náruče a usmívá se na ni+ máte tady...+otře jí prstíkem z nosu černou čmouhu+ je tu pěknej bordel..+prohlásí a pohodlně - s ňou na klíně - se zase uvelebí+ Vaříte ráda a dobře? Tak to se zvu na oběd. Řízky a domácí bramborovej salát prosím, bez kukuřice a hrášku a s jogurtem místo majonézy, ta mně nedělá moc dobře na žaludek. +nadiktuje si naproto automaticky+ A jestli i pečete, tak bych uvítal domácí bábovku. takovou tu, kterou když posypete cukrem, tak se po ní jen zapráší a nemusí být ani politá čokoládou.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » stř úno 03, 2010 12:33 pm

+Vykašle se na konvence a pěkně se u něj uvelebí.+ Tak tedy vepřový řízeček, bramborový salát...dělám ho s větším množstvím nakládaných okurek a hrášek do něj stejně nedávám. Budu si to pamatovat. A bábovka? Raději třenou světlou nebo mramorovou a nebo pomerančovou? Vše posypané cukříkem. Čokoládou nepolívám.Čokoládu vařím případně k bábovce jako horký pití na odpolední svačinu. Ale musí být hořká...s troškou chilli. To jí dodává smyslnosti.....Když se pak do takové čokolády namáčejí jahůdky....+Spokojeně zavrní, jakože tahle kombinace je opravdu úžasná a studuje přitom rysy Amonova obličeje.+ Ne, tetování nechci. Nebylo by originální. Má ho tady kde kdo. Ledaže byste pro mě vymyslel nějaký originální vzor.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř úno 03, 2010 1:53 pm

+spokojeně zamručí+ Okurky být můžou..a k řízku citron a zavařenej okurek - ale ty jenom malý a křupavý, žádný nasáklý potvory měkký. Mramorovou, s hořkým kakaem, ať to není přeslazený. Noo...ale jo, horkou čokoládu taky snesu..i když hořký kafe je k tomu lepší. I bez jahod. +musí se usmát jak se rozplývá+ nechcete si mě vzít? +zašklebí se+ vařila byste, uklízela, prala, pekla, občas bych vám dal vycházku...
Pche, kde kdo..jen elita, vážená!
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » stř úno 03, 2010 4:05 pm

+Dál dráždí Amonovy chuťové buňky.+ No jistě, okurčičky musí být malé a křupavé. A na řízek kromě citronu mohou být i brusinky, i když ty též dávám na svíčkovou. Jíte svíčkovou?....Ano, báboku mramorovou si budu pamatovat a hořký kafe? Proč ne...já teda raději s mlíkem a cukrem....a k tomu lívanečky se skořicí. +(Ještě chvíli a bude mít z těch chutí orgasmus.)+ Teda....tak taková nabídka k sňatku se snad ani nedá odmítnout. +Směje se.+ Vše záleží na tom, jak často vycházky povolujete a zda se jich také účastníte!
Elita? Jsem v tomhle světě chvíli a skoro všichni, s nimiž jsem se poznala, měli hada na ruce! Vážně nechcete vymyslet něco jenom pro mě?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv úno 04, 2010 12:23 pm

Brusinky? +nakrčí čelo+ k řízku vážně ne-e. +rozhodně zavrtí hlavou+ No jistě, že jím svíčkovou - ale jenom dobrou svíčkovou. S kvalitním masem, žádný přeplácaný cosi. +pokýve zasněně hlavou+
Lívanečky? +blejsknou mu oči+ Sakra ženská já tu umřu hlady! +zaskučí+
(Tak to by nebylo špatný takhle bez práce!)
Bohužel na vycházky vážně nemám čas a tak..jednou za týden na nákup stačí, ne?
Všichni? +zdvihne obočí+ jestli vy nechodíte do špatných kruhů...+zas tolik smrtijedů tu snad není...+ Já nejsem zas tak kreativní, abych vymýšlel pořád nějaký novoty. Starý dobrý osvědčený věci fungujou nejlíp!
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv úno 04, 2010 8:57 pm

Takže jednou týdně byste chodil se mnou a zbylých šest dní bych si mohla trajdat sama? To beru!+Soucitně se podívá na chudáčka vyhladovělýho.+ Tak pojďte...zvu vás na oběd. Mám doma v lednici dobře naložené hovězí a když ho ho trochu poleju červeným vínem a upeču...bude to myslím uspokojivá mňamka!
+Neochotně se mu sveze z klína a naoko se naštve (ale jen tak, aby to poznal).+ Tedy, tak v tom případě tetování nechci. ...Možná přijdeme na jiné poznávací znamení!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob úno 06, 2010 1:42 pm

To určitě! Hospodyně se mi bude courat, ani ň! Vidím jak to dopadlo s Kleou!
Hovězí? +zpozorní, ale nesmí se nechat utáhnout na kus masa hned, že...+ a co k tomu bude? +vyzvídá+
Nooo, potom je dobrý odseknout si prst, nebo rovnou celou ruku. +ušklíbne se+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » sob úno 06, 2010 1:57 pm

Tak moment....do manželství vyhlašuju liberté, egalité, fratternité...volnost rovnost, bratrství...takže pokud chcete jen hospodyni, tak si najměte skřítku. +Směje se, jak je opatrnej.+ A tobude sekat ruku mně nebo vám...nebo vlastně sobě navzájem?....A k hovězí bude rýže, leda byste chtěl oloupat brambory...a nebo můžeme jít do hospody!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned úno 14, 2010 2:07 pm

+kouká na ni zamyšleně, lehce zmateně+ žádná svatba! to by bylo ještě horší než teď! do hospody? cokoliv než rýžu! na mýtinku? +navrhne+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » ned úno 14, 2010 2:09 pm

Amon: Tak jo. (+Doma teď mám stejně plno ;) +)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince