(ne, neříkáme. pouze "vál" říkáme.)
Bea: guláš?
zamyslí se. no, v kuchařce se najde všechno, ne? naházíš do hrnce cibuli nakrájenou, maso, koření, podleješ a doufáš, ne? Et dělávala něco, co se šouplo asi na 6 hodin do trouby, nesmělo se to otvírat, ale pak to bylo moc dobrý...
povede se jim společně dokončit tuhle rundu objednávek a u toho povídají a Beuš spáeá lovečák. já tyhle suché salámy moc nemusím... no, když je dobrej, tak třeba trochu k vínu... jemňoučce nakrájený... to jsem fakt ráda, že tu neděláte ty divný jedovatý ryby, jo tak nějak se tm, myslím, fakt jmenuje. he? na co že si nechceš hrát? ale sushi to občas jde. taky záleží, jaké to zrovna je a nachuTi momentální.
salámek ji nechá chladnou, ale když vidí yohi s lososem, zazávidí si a zavětří. sice si ho hned ku čokoládě nedá, ale dá si stranou, aby jí to třeba kočky nesežraly . a taky musí... ježíš! co tam lezeš? vím, že tam voní rybička, ale ty chceš být mražená potavina?
... za kůži za krčkem vytáhnout kotě z lednice, kam vlezlo a zabouchly se dveře za ním. odloží ho někam, kde neudělá škodu, podrbe za uchema dá něco dobrého.yohi: jé! díky.
vrhne se na čokoládku. no jo. losos! to taky můžu...
komentuje, nasává vůni a pak jde si uzmout a vyřídit tu věc s kotětem. ne do kuchyně? a já myslela, že mi jdeš pomáhat. nebo že by ti mrňousové? umějí vyndat nádobí z myčky?