Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » stř led 18, 2012 10:56 pm

Hmm evidentně dobrá výchova! +Pomůže bärb pár věcí odnést+ Jo knedlíky, tvarohový, meruňky sou ve spíži..ti je nachystám, udělej si zatím těsto...+nachystá a nacukruje náplň a dá jí to v misce k nudrplétu a dá jí vařit vodu a asi strouhá ten tvaroh, nebo co na to chtěla+ Kde je vůbec Tom? Myslela sem, že má dnes vařit on...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv led 19, 2012 6:46 am

taky mám radši tvarohový. uzná a vezme tvaroh, mouku a další a vytvoří to těsto, pomoučí si "nudrplét" :D a zabalí náplň do knedlíčků. pak je hodí do vroucí vody a kouká, jak se jim love., kdy je zase vytáhne. no, něco z výchovy na nás ulpělo... nesmazatelně. Tpm? právě. já zas myslelal, že mě bude učit pokročilé triky šéfkuchaře. ne že tu budu první den plnit bobříka rychlosti a odvahy. děláte tu někdy takové ty japonské ryby delikátní? co když se špatně vykuchají, všichni hosti lehnou otravou prutkým jedem? toh jsem se vždycky bála. naloží ty knedla na talíř a posype tvarohem, cukrem a polije máslem. vypadají dobře. dám si taky knedlíka. ale ještě udělám palačinky pro yohannku, slané.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » pát led 20, 2012 3:13 am

+haha - vy neříkáte nudrpléét? :o)+

Hlavně se nemusí čekat až nakynou...+nastavuje jí talířky a dozdobí to něčím co je po ruce a bärb už to nese a taky ochutná z toho co zbylo+ mmh dobrý!
A já myslela, že mně udělá guláš pro ten mysliveckej večírek, co má být zítra, chm. Tady se normálně zaměstnanci flákají!
Né, to teda neděláme. Ani sushi, jen na objednávku, stejně se to tu moc nejí, a fugu mi do baráku nesmí, nebo jak se ta potvora menuje. Nehodlám si hrát na nějakou Schneewittchen a Dornröschen a podobně.
Člověče, já mám chuť naaaa...+vytáhne ze spíže lovečák a nakrájí na deštičku+ Mh! +cpe se jím+ tohle sem neměla už leta!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát led 20, 2012 11:08 am

+donese Tir čokoládku s chilli a kouká jak to tam všechno lítá.. málem aji koťata+ no tééda, tady jsou fofry! Já věděla, že kuchyň není nikdy nix pro mě +culí se jak je tam vidí a ucucává svoji čokočku+
mm a já bych si dala.. +vytáhne z ledničky plátek uzenýho lososa a uďobává, přitom drží miniLea aby jí to nesežral a kousky mu dává+ (lach madam Edit! jen to ne!)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát led 20, 2012 1:12 pm

(ne, neříkáme. pouze "vál" říkáme.)

Bea: guláš? zamyslí se. no, v kuchařce se najde všechno, ne? naházíš do hrnce cibuli nakrájenou, maso, koření, podleješ a doufáš, ne? Et dělávala něco, co se šouplo asi na 6 hodin do trouby, nesmělo se to otvírat, ale pak to bylo moc dobrý... povede se jim společně dokončit tuhle rundu objednávek a u toho povídají a Beuš spáeá lovečák. já tyhle suché salámy moc nemusím... no, když je dobrej, tak třeba trochu k vínu... jemňoučce nakrájený... to jsem fakt ráda, že tu neděláte ty divný jedovatý ryby, jo tak nějak se tm, myslím, fakt jmenuje. he? na co že si nechceš hrát? ale sushi to občas jde. taky záleží, jaké to zrovna je a nachuTi momentální.

salámek ji nechá chladnou, ale když vidí yohi s lososem, zazávidí si a zavětří. sice si ho hned ku čokoládě nedá, ale dá si stranou, aby jí to třeba kočky nesežraly :). a taky musí... ježíš! co tam lezeš? vím, že tam voní rybička, ale ty chceš být mražená potavina? ... za kůži za krčkem vytáhnout kotě z lednice, kam vlezlo a zabouchly se dveře za ním. odloží ho někam, kde neudělá škodu, podrbe za uchema dá něco dobrého.

yohi: jé! díky. vrhne se na čokoládku. no jo. losos! to taky můžu... komentuje, nasává vůni a pak jde si uzmout a vyřídit tu věc s kotětem. ne do kuchyně? a já myslela, že mi jdeš pomáhat. nebo že by ti mrňousové? umějí vyndat nádobí z myčky? :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pát led 20, 2012 7:46 pm

Jo, guláš. Mmm...tak to zkus, a pak až to bude hotový do oddělené půlky kydni balíček pálivé papriky a bude to no. +mrkne na ni+ Já guláše moc nejím, takže já se držím dál..+zvedne pěstěný packy+ Si ukroj tenoučko, ale vííno až po šichtě. +kývne k salámu+
Sněhurka a Šípková Růženka, teda hrát jo, být tuhá ne-e. +mávne rukou+ To bylo kdysi v Kobře 11. Jedna jim tam vytuhla, dostala protijed, ale probudila se až po polibku, jak poetické +zakoulí očima - a náhodou v tom díle byl náš Joey...+
Když to někomu chutná...+pokrčí ramenama, že proti syrovým rybám principielně nix nemá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát led 20, 2012 8:12 pm

Bea: (lach joo byl! a.. jak bylo to.. kirsh oder... ?)

tir: já a pomáhat v kuchyni? +uculí se+ to asi ani néé... +užírá lososka+ ježiš tohle je TAK dobrý. No koťata bych k myčce radši nepouštěla, žejo +koukne na Lea a dá mu teda aji svůj poslední kousek lososa, no... a on se tváří jako nejhodnější koťátko pod sluncem+ ale můžu ti radit! A ochutnávat +přikyvuje+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob led 21, 2012 6:43 pm

(Kirsch oder Waldmeister müslím)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon led 23, 2012 4:28 pm

Bea: kýve jí. ... a do půlky nasypat kilo papriky in memoriam kuchaři Paprikášovi? kde vlastně je? myslela jsem, že mě bude učit fígle vaření. mávne rukou, že se bez salámku i vína obejde zatím klidně. no nejvíc mi vadí, že ta zvěřina divně páchne... prý se musí odležet, ale stejně. krčí rypáček. Růženka, jo... protijed z úst do úst? co se tady ještě nedozvím?
donese si koš cibule a krabici papírovejch kapesníků. vždycky jsem si říkala, jestli by tady nepomohly brejle do bazénu, plavecký. že by se člověk tak nenabrečel...

yohi: to jo! radit a ochutnávat... trochu ironicky podotkne. a když jde vyndat druhé kotě z lednice z podobných důvodů jako Lea, dá ho yohi na klín a okoukne oždibovaného skoro snědeného lososa. jseš si jistá , že to jeryba a né kočka? neposlušná... mazlive mrňe zatahá za ocásek a poškrábe na bříšku. dejte pozor, mrňate, ať nespadnete do guláše!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte led 24, 2012 12:09 pm

ty nevíš, že ochutnávači to mají těžký? +zakroutí hlavou+ co když něco přesolíš.. otrávíš.. a co pak chudák já +uculí se a lapne si kotě+ co vůbec ty tvoje kočky? byly pro tebe žejo.. tehdy.. dávno.. +a nakoukne tam aji Sněhulák, jestli pro něho nemají něco dobrýho a málem slintá na zem+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince