Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » stř led 25, 2012 3:57 pm

+dá sněhulákovi nějaký zbytkový kuře blbě obraný po hostech a koukne na Tir+ no půl kila zrovna néé... to netuším, esi si vzal volno. +pokrčí ramenama+ klidně si brejle pořiď.
No nic dámy, já se odeberu k administrativě. Kdyby něco, víte, kde mě najdete. +poplácá tirage po rameni, ať to přežije, kývne na yohannku a odběhne dolů+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv led 26, 2012 3:02 pm

yohi: no, to bys pak taky byla přesolená, nebo otrávená. pokrčí rameny. to je riziko ochutnávačů.
no jo, koťata jsou už velký. a Satanášek se vrhnul na všechny kočky kolem a koťata jsou jako šachovnice... černobílý. některý zůstaly na Miracles, ale víc jich je různě po světě, každýmu se líbí a ještě chytají myši a chrání před trudomylností. a o psíky se stejně pak starala hlavně Sigi...

Bea: ok. nějak to sna dokážu a pracovní úpomůcky si zařídím. administrativě zdar! kdyby něco, budu nejen plakat -už slzí nad cibulí, teda bulí nad cibulí- ale i křičet.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » ned úno 05, 2012 10:52 pm

tir: jáá ti věřím! teda.. pokud si nespleteš sůl s jedem na krysy... ale ten tu naštěstí nemáme! jéé abyste tam neměli zachvíli kočičí invazi! +směje se a dlachmá kotě+ joo proti trudomyslnosti jsou dokonalý.. +a sněhulák za Tir udělá nenápadně MUF a tváří se jako to nejhladovější zvíře na světě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon úno 06, 2012 7:00 am

yohi: víš co - jed na krysy, prošlá kořenící směs... ono to vyjde na stejno ;)
naštěstí se Miracles tak jako stěhuje, takže invaze se rozpustí. akorát se těma kočkama zamořuje mnohovesmír tak trochu... podle toho, kudy zrovna koťata odejdou. ale udělají smutné oči a zakvíkají a už kolem nich někdo skáče. hned to přítomná koťata demonstrují, jak to funguje. a když psiště bafne, Tir se lekne a nadskočí. fuj! jsem se lekla! to nemůžeš říct normálně? otočí se k Sněhulákovi a upadne jí nějaká zkušební palačinka přímo do tlamy psové.náááhodou :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv úno 09, 2012 6:34 pm

dovaří, co po ní chtěli a nakrmí zvěř dobrotama, co jí zbyly i co jim podstrčí jen tak. pozvolna jípadla a tak uklidí kuchyň. a když už vytírá podlahu, něco povědomého zaslechne. je si jistá, že jí někdo stojí za zády. nemá strach. pomalu se otočí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv úno 09, 2012 6:36 pm

baf! směje se na Tir a obejme ji i s mopem v ruce.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv úno 09, 2012 6:38 pm

Same! co blbneš! taky se usmívá a nechá se obejmout a dostane fousatou pusu. co tu vlastně děláš? kde se tu bereš? už jsi se dostal z toho záseku?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv úno 09, 2012 6:41 pm

jo, jasně. byla to jen otázka času. pokrčí nonšalantně rameny. pustí ji a překročí kýbl, do nějž málem šlápl. no coby? jdu si pro tebe, princezno. vezmu tě domů. chybí nám tam malej prostořekej fracek. šklebí se na ni a cuchá jí vlasy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv úno 09, 2012 6:45 pm

tc! ohrne nos, ale jen tak jako folklór. a jak se vlastně máš? zajímá se. domů? jako domů domů? nechce se jí úplně uvěřit, aby nebyla zklamaná, kdyby to nevyšlo.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv úno 09, 2012 6:50 pm

ále. nakloní hlavu na stranu, jak se zamyslí, co odpovědět. vlastně docela fajn. jo, dobře. zasměje se. jasně, přesně tam! vezme Tir z rukou zástěru, kterou si právě rozvazuj, hodí ji na pracovní pult. domů! chytne Tir kolem ramen, přitáhne si ji blíž a namíří si to ke dvířkům špajzu. mávne před nimi rukou, otevře je a spolu projdou do jiného světa.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince