Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Postrach » čtv dub 01, 2010 3:46 pm

*zakloní se na židli a pozoruje ji šedýma očima* no je fakt, že je tady plno nových tváří. Co jsem přijel zpátky, nestačím se divit...*nakrčí na okamžik obočí* Vážím si starých přátel, takže proto jsem jen rád, že jsem to já, kdo byl vybrán za doprovod... i když strávník jsem zrovna trochu nevděčný...*tiše se zasměje*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » čtv dub 01, 2010 7:57 pm

No, to nevadí... já si teda něco dobrého dám... je to tu s obsluhou nebo je něco připraveného dopředu? rozhlíží se Ne že bych se bránila duchaplné konverzaci, ale mám docela hlad... předpokládám, že ti nebude vadit, když budu jíst, že jsi zvyklý. Nebo je něco, co si nemám dávat, co ti vadí? Topinky s česnekem třeba? usměje se, ale pozoruje ho, jestli nezašla příliš daleko
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát dub 02, 2010 4:57 pm

Vyber si na co máš chuť..*přikývne - ber to prostě tak, že ti to donesou:) obsluhovat se máme víceméně sami :)* přece tě na večeři za odměnu nebudu nutit být hladem...a jsem zvyklý...*cuknou mu koutky* i na česnek...když se mě tedy vzápětí nepokusíš líbat...*neodolá poznámce* pomalu si vyvíjím úchylku, aspoň se na jídlo dívat, když už ho jíst nemůžu...takže se rozhodně neomezuj...*natáhne ruku a aspon si tedy počte, co je na jídeláku*
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » pát dub 02, 2010 7:51 pm

Tak teda jo... pustí se do výborného hráškového krému na úvod No a jak vlastně žiješ? Už tě moc není vidět, co jste se s Manori rozešli... ale kurňa, o tom jsem mluvit nechtěla. Doufám, že se tě to nijak nedotklo. Spíš mi pověz, kde teď bydlíš a jestli máš hodně práce...
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob dub 03, 2010 3:17 pm

*popřeje jí dobrou chuť, pohrává si s vysokou slkenicí "Bloody Mary" a jen na okamžik po ní bleskne očima, ale nijak zle, spíš se neuhlídá*to nic, a neřekl bych, že rozešli...nemíním se jen tak vzdát.*na chvíli nemá ani trochu příjemný pohled, ale pak je to pryč* spíš jsem tady dlouho nebyl...teď bych už snad mohl i zůstat..*změní raději téma* zůstal jsem na Nautilu, mám tam vše, co potřebuji, když Verana je už nepoužitelná. Vyřizovali jsme náhradní sídlo, ale teď...nevím.*pokrčí rameny a upije* A práce je pořád dost, dokud je koho "náležitě potrestat"...*usměje se, ale smích mu nevystoupá až k očím* a ty? slyšel jsem, že jsi taky...nastoupila do práce..*koukne po ní jen tak mimochodem*
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » sob dub 03, 2010 7:37 pm

skončila s polívkou a cpe se předkrmem - malé brambůrky s koprovou majonézou a plátky uzeného lososa No, já jsem vzala takovej kšeftík na ministerstvu, v oddělení mezinárodní kouzelnické spolupráce... mám moc pěkněj kanclík rozplývá se A práce je tak akorát, abych ji stihla. Přijímal mě sám Kingsley, byl moc příjemný... a chodím samozřejmě ještě do mudlovské práce. Když se dostanu na Manor, akorát odpočívám. Mám pocit, že se tam teď Lucius cítí trochu osamělý... mám strach, aby nezačal chodit po hospodách. Teď se vedle v lokále docela slušně rozjíždí... uchichtne se
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon dub 05, 2010 11:48 am

tak mezinárodní spolupráce...to se může hodit...*usměje se* slyšel jsem, že z těch ministrů, co jste měli je asi nejmenší zlo. Tedy co se mezi nás mudly doneslo... Takže velmi vytížená...ale to si pak člověk váží každé volné chvíle*chápavě přikývne* Osamělý? To je nějaká nakažlivá nemoc tady? To ho musíš nějak zabavit, ať neskončíš jako já..*malinko se ušklíbne a na okamžik se zaposlouchá, pohled upřený skrz zeď* no, pravda, pořád je tam...*přikývne nakonec* ale dokud je Mýtince, tak je relativně pod dohledem, ne? *jen tak mimochodem koukne do míst, kde tuší kamery a další technické vychytávky*
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » pon dub 05, 2010 6:17 pm

No to je fakt, Bea se o něj postará... usměje se Oni se tak navzájem popichují... spíš mám strach, aby se doopravdy nenaštval. On nemá moc smysl pro humor, a hlavně si neumí udělat legraci sám ze sebe. Všechno si bere hrozně osobně. Ani nemá v poradně poslední dobou moc lidí, aspoň myslím, když má čas sedět tady a klábosit s holkama. Ale k mojí práci - kdybys cokoli potřeboval, stačí říct. Pošli mi sovu do kanceláře napije se vína
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte dub 06, 2010 11:16 am

To bude asi nějaké geetické zatížení té jeho aristokratické rodiny - nedostatek smyslu pro humor...co si po staletí předávají v rodině...*pokrčí rameny jako by nic* díky za nabídku...možná ji už brzy využiji...kdybych přece jen se rozhodl obnovit nějaké suchozemské sídlo - přece jen nejsem námořník a tolik vody...hm..- tak bych zřejmě ocenil pomoc při zařizování na ministerstvu. *na okamžik se zamyslí* ale jen, pokud bys měla čas...*dodá*
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » úte dub 06, 2010 7:18 pm

Samozřejmě že ti pomůžu. Myslím, že je ministr se mnou docela spokojen, a pár známostí jsem si tam už taky udělala... mám kancelář naproti právníkům. Ještě si s nimi netykám, ale jeden tam po mně docela kouká... myslím, že pozvání na kafe na sebe nedá dlouho čekat... teda, jen abych si udělala kontakty, pochopitelně usměje se Jde o to, v čem bys potřeboval pomoc. Ale udělám, co budu moct, pokud to bude v mých možnostech. A pokud ne, jsem si jistá, že Lucius rád taky přiloží ruku - nebo spíš měšec - k dílu...
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince