+Tak on je predovšetkým trochu arogantný, že.... preto ten pohľad
Opäť sa zamračí, ale tentokrát sa v jeho očiach mihne niečo, čo tam pred tým nebolo...starosť, alebo výčitka? (voči sebe, nie Kellermanovi). Keď prehovorí, tón jeho hlasu sa nezmení. Stále je rovnako pokojný, rovnako arogantný.+ To nebola šľachetnosť. Áno, máte pravdu. Zjavne som to s tou informáciou o svadbe neodhadol. A nerád by som mal na triku nejakú nešťastnú nehodu, ktorou... samozrejme omylom... prišla o život. +ušklíbne sa.+ No ja sa vám nemienim pliesť do vašej roboty. Zachraňoval som ju preto, lebo som si myslel, že jej ochranka skáče presne tak, ako ona píska a keď zavelí, aby ju všetci nechali na pokoji a bez dozoru, jej rozkaz poslúchnu. +významne na Kellermana pozrie.
No potom radšej uhne pohľadom. Predsa len, bitku sa mu vyvolávať nechce, i keď toto pichanie do osieho hniezda ho baví. Znovu porkčí ramená.+ Ja sa do vašich interných záležitostí srať nemienim. I keď nepopieram, že by neboli zaujímavé, no predať by som ich aj tak nikde nemohol. Jediné, čo som tu chcel, bolo zistiť, ako sa má slečna Stein a slečna Aeterna. A tým to pre mňa končí.
+pri tej zmienke o agentovi sa zas na Kellermana usmeje nie moc pekne on.+ Ja nie som agent, pán Kellerman. Ale veľmi dobre viem, čo to znamená zametať stopy a sám si na to dohliadnem. Nemusíte mať strach. Navrhujem dohodu. Vy sa nebudete pliesť do mojej práce a ja do vašej. A teraz, ak ma ospravedlníte, rád by som sa vyspal. +odlepí sa od kuchynskej linky a prejde ku dverám, aby bolo jasné, že ich rozhovor skončil.+