od Eric » čtv led 05, 2012 12:03 am
+Sleduje ju zamračeným, trochu nakvaseným pohľadom a chvíľu zvažuje, či sa na ňu nemá rozkričať. No keďže tak rýchlo a odvážne zdrhne do kúpeľne, pomaly ho ten hnev prejde. AKurát namrzene zašomre.+ Čarovné slovíčko vás asi v Nemecku neučili, čo? +no objednán Bei, čo chcela. Vráti sa do svojej izby, oblečie sa, zbalí si všetky potrebné veci a nachystaný, v rifliach, tričku a svojej obľúbenej koženej bunde sa vráti do jej izby, dke prevezme donášku raňajok. Najskôr to skontroluje a potom jej šlohne jednu bagetu a do jednej sklenky si naleje džús. Počká než Bea nevylezie a potom spustí bez ohľadu na to, či má Bea ručník, alebo nie.+
Beatrix... +začne, hovorí pomaly, akoby chcel, aby každé jedno slovo pochopila a uprene na ňu pri tom hľadí.+ ...mali by sme si vyjasniť jednu vec. Povedal som, že na vás dám pozor. To ale neznamená, že som váš zamestnanec, čiže poskok, ktorý bude plniť všetky vaše želania. Nemusí sa vám to páčiť, no i tak budem robiť to, čo ja sám uznám za vhodné. Iste, nemôžem vám prikázať, aby ste zas plnili moje želania, preto navrhnujem, aby sme sa dohodli na nejakom kompromise, čo hovoríte?