Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Eisbahn

Příspěvekod Beatrix » pát pro 30, 2011 4:59 pm

+Ještě na něho docela dlouhou chvílu zírá, jak zpracovává, že to hodil ven+ Je to..venku?! A je pořádně zavřený okno? Ono to na mě sáááááhlo! +lehce hystericky se tam rozbrečí a tak trochu se otřepává, pak se zarazí+ vy ste na to sáhl! fuuuuujuáááá! +no trochu jak blázen vypadá...+

(nevadijou, ale až se dá do deratizace... :pii Biolit No5...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát pro 30, 2011 9:29 pm

Vonku a už sa to nevráti. +povie presvedčivo a potom na ňu chvíľu tak bezradne pozerá, keď sa tam rozbrečí.+ Ale no táák, však je to len taká malá potvora. Nič by vám neurobil. +pozerá štýlom, či ju má objímnuť, alebo nejako utešiť, alebo čo s ňou vlastne.+ No... áno. +pozrie na ruky. Potom si povzdychne a ide si rezognovane umyť ruky.+ Lepšie? +spýta sa, keď sa vráti a sadne si na tú druhú posteľ oproti Bei.+ Musíme sa porozprávať.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 31, 2011 1:40 am

Má osum noh! A zuby! Klepeta! +ukazuje něco jako kly no... a vypadá tam fakt bezradně na rozsypání, ale už se pomalu dává do kupy, z nejhoršího se oklepala a nakukuje, jestli si vážně umývá ruky a nehraje to jenom+ a pořádhně! a umyte i ten kohoutek! +na kterej sáhlou TOU rukou... Když se vrátí, tak přikývne+ Lepší...a..není tam ještě? +kývne pod postel, ostatní rohy a zdi už si prohlídla ze svýho stanoviště+ Baterka je ve skříni! +ochotně mu ukáže kudy kam a hezky čeká, až se Eric podívá pod postel+ Mh? +přeskočí na druhou postel a sedne si na ni+ O čem?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned led 01, 2012 1:48 pm

+Tak on chudák už pomaly zatína zuby, ale umyje nakoniec aj ten kohútik. Pozrie na ňu dosť neveriacky, či si ako vážne myslí, že sa pojde s baterkou pozerať pod posteľ.+ Určite tam už žiadny neni a ak je a opováži sa ukázať, SKONČÍ MA CHODNÍKU AKO JEHO KOLEGA! +povie nahlas, aby to počuli všetky pavúky v okolí. Povzdychne si a vážne sa na ňu zahľadí.+ Dohodli sme sa s vaším ochrankárom, že vás odprevadím domov. +skôr Kellreman sa rozhodol. To ale nepovie.+ Takže by ma zaujímalo, či máte v Amerike ešte nejaké plány.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon led 02, 2012 2:12 pm

Ale...+no když zvýší hlas, tak si přece jen sedne, ale dost nervozně furt pokukuje po posteli, jestli něco nevyleze zespodu+
+poslouchá ho a vykulí oči+ CO?! To ne! +zavrtí hlavou+ To určitě ne! Já nepotřebuju pořád někoho za zadkem! Nebýt vás dvou - tří - nikdo by si mě tu ani nevšiml! A to si pište, že plány mám! Vykoupím jim tu všechny obchody, co tu mají! A nikdo mě přitom nemusí držet za ručičku! Takže se klidně vraťte..+mávne rukou+ kamkoliv odkud ste přišel!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » úte led 03, 2012 9:16 am

+Založí si ruky na prsia a zatvári sa dosť nekompromisne.+ Podľa toho, čím som bol svedkom, niekoho za zadkom potrebujete! Ale nebojte, je to len dočasne, kým vás neodprevadím domov. Takže, ak sa ma chcete zbaviť, budete sa musieť vrátiť.+ povie štýlom, že to je rozhodne to najlepšie riešenie. (toto sa udialo ešte pred Mýtinkou, že?) +Nad tým vykupovaním obchodov len zakrúti nie moc nadšene hlavou, no potom povie.+ Tak v tom prípade dúfam, že máte poriadny obnos peňazí.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte led 03, 2012 3:09 pm

Jestli si myslíte, že se mě zbavíte a já budu skákat jak hvízdáte, tak to těžko! Já se ocud nehnu, dokud si nevyřídím co chci já! (jj před vánocema) Máám spoustu peněz! +ušklíbne se, že to budou dlouhý nákupy+ a na odpoledne mám domluvený rande! +zaxichtí se, asi schůzku s nějakým obchodním partnerem+ Takže vy...+mávne rukou neurčitě+ si dělejte co chcete, ale já se du vysprchovat a vyrážím na nákupy!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » úte led 03, 2012 8:49 pm

+Nakloní sa k nej trochu bližšie a výhražne prižmúri oči.+ ÁNo, presne to očakávam, že budete skákať, ako pískam. +zas za odtiahne a pokračuje.+ No je mi jasné, že to je len moje zbožné želanie. +prekríži si vzdorovito ruky cez hrudník.+ Premňa za mňa, vykúpte aj celú Ameriku... ale mňa sa nezbavíte a to rande budete musieť zrušiť. +ani sa nepýta, ako si tak narýchlo dohodla rande.
Zmierený s tým, že už sa dnes nevyspí, jej rukou naznačí, že sa môže pokojne osprchovať.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř led 04, 2012 3:24 am

+Trošku stuhne, před Ericem má přece jen respekt, takže si oddychne, když se zase odtáhne+ To si můžete taky jen zbožně přát, já si pudu na schůzku a vy si můžete jít zatím na zrmzlinu! +vyplázne na něho jazyk a zdrhne do koupelny a projistotu se tam zamkne, zhodí ze sebe deku a skočí do sprchy+ A objednejte mi něco ke snídani! Nejlíp obloženou bagetu a džus, bez majonézy! +řve na něho z koupelny+ A cheescake a kafe! Dva cukry půl mlíka!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » čtv led 05, 2012 12:03 am

+Sleduje ju zamračeným, trochu nakvaseným pohľadom a chvíľu zvažuje, či sa na ňu nemá rozkričať. No keďže tak rýchlo a odvážne zdrhne do kúpeľne, pomaly ho ten hnev prejde. AKurát namrzene zašomre.+ Čarovné slovíčko vás asi v Nemecku neučili, čo? +no objednán Bei, čo chcela. Vráti sa do svojej izby, oblečie sa, zbalí si všetky potrebné veci a nachystaný, v rifliach, tričku a svojej obľúbenej koženej bunde sa vráti do jej izby, dke prevezme donášku raňajok. Najskôr to skontroluje a potom jej šlohne jednu bagetu a do jednej sklenky si naleje džús. Počká než Bea nevylezie a potom spustí bez ohľadu na to, či má Bea ručník, alebo nie.+
Beatrix... +začne, hovorí pomaly, akoby chcel, aby každé jedno slovo pochopila a uprene na ňu pri tom hľadí.+ ...mali by sme si vyjasniť jednu vec. Povedal som, že na vás dám pozor. To ale neznamená, že som váš zamestnanec, čiže poskok, ktorý bude plniť všetky vaše želania. Nemusí sa vám to páčiť, no i tak budem robiť to, čo ja sám uznám za vhodné. Iste, nemôžem vám prikázať, aby ste zas plnili moje želania, preto navrhnujem, aby sme sa dohodli na nejakom kompromise, čo hovoríte?
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince