Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Eisbahn

Příspěvekod Beatrix » čtv led 05, 2012 2:13 am

+čarovné slovíčko? jako třebáá abrakadabra? to umí jenom Dirk!+

+Bea asi dojde v ručníku, ale hezky dlouhým - spíš osušce, a má pod tím kalhotky, zase úplně na ostro by se před ním neproducírovala, chvílu to vypadá, že ho ani neposlouchá, vytáhne ze skříně parfém a pěkně se s ním pošplíchá od hlavy až k patě a sepne si vlasy, teprve potom se k němu otočí a koukne na něho+ A nutím vás k tomu snad? +dojde k němu, sebere mu z ruky skleničku s džusem, napije se a zase mu ju vrátí+ Děláte, jako bych vás tu nějak mučila...zotročovala, nebo co... +asi jí po sprše docela otrnulo..nebo se něčím nadopovala. Uzobne si kousek bagety a u takovýho toho kosmetickýho stolečku se začne malovat+ Víte, že máte kruhy pod očima? Vypadáte, jako kdybyste týden nespal...+zamrmle+ Jakej kompromis? Vy pudete na skleničku a já na nákupy? To beru. +ušklíbne se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát led 06, 2012 12:23 am

+Nie abrakadabra, ale prosíííím :pii :D +

+Tak Eric si nemôže pomôcť a asi ju tam trochu okukuje, keď je k nemu otočená chrbtom.+ Isteže nie. Ako ma niečo také mohlo napadnúť, pri tom vašom súhlasnom a odovzdanom výraze.+ uškrnie sa a vzápätí, keď sa Bea napije z jeho sklenky sa zatvári prekvapene a následne sa zamračí.+ Nebojíte sa, že odomňa niečo chytíte? +spýta sa naschvál.+ Vidím, že sa vám v tej sprche vypelšila nálada. +poznamená a kúikom mu trochu cukne... asi vie, odkiaľ vietor vanie. Postaví sa.+ Viete, že viem? +úškrn.+ Takže budete šoférovať, keď ma posielate na skleničku?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát led 06, 2012 6:20 pm

(prosím nie, len bitte schön)

Noo vidíte, už na to přicházíte! +pokýve hlavou souhlasně+ Hm? +koukne na něho a ušklíbne se+ Co bych od vás tak mohla chytit? Sarkasmus? +navíc pila z druhé strany než on..jestli on teda neoslintal celou sklinku...+
Mhmmm, koupelna vždycky pomůže... Mmm tak to byste s tím měl něco dělat. Trochu korektoru, nebo tak..+mávne štětcem, až z něho odlítne trocha pudru a přemalovává si pusu+ No jasně, děláte, jako bych neuměla říídit. +našpulí na sebe pusu, ale pak se otočí a chvilku na něho kouká+ Možná...možná máte pravdu a vážně bysme se měli vrátit. +zkoumavě ho sleduje+ Nechci vás zdržovat od vašich..záležitostí...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned led 08, 2012 11:53 am

+Len zavrtí hlavou, no musí sa trochu pousmiať.+ Myslím, že ten ste už niekde chytila. +rýpne si do nej.... nieee... on tam rovno vypustil potápačov :pii .+
Tým mi naznačujete, že by som sa mal ísť nalíčiť? +povie s prižmúreným obočím, no kútikom úsm mu trochu cuká, čo sa snaží zadržať smiech pri tej predstave.+ A umíte? + len tak mimochom.
Pri tom vyhlásení nadvihne prekvapene obočie.+ Vážne? +celkom nadšene.+ Dobre, tak poďme.

(Eric takto musí reagovat, lebo predstava nákupov ho asi moc neteší, no ja to chcem písať ďalej, takže som to takto nenapísala preto, že to chcem uťať)
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 08, 2012 1:12 pm

(tak...až to budeš chtít utnout prostě houkni, ju?)

Já? Není možná! +rezolutně odmítne, že by byla sarkastická - jakoo že tam naslintal? no to snad néé, tolik DNA!+ Nalíčit né..ale kdybych vám kydla pod oči trošku korektoru, nikdo to nepozná, a nebudete vypadat jako po týdenním flámu a...+naznačí, že strniště+ to by chtělo taky pryč...
Samozřejmě, že umím řídit! Jen mám trošku..osobitej styl a nikdo ho nechápe! +koukne na něho+ Pučíte mi řidičák? Tady si na to prý dost potrpijou...
Mmmm...+chvílu sleduje to jeho nadšení+ Ne, vlastně ne, musím nakoupit dárky na vánoce a po netu to není ono. +uculí se přemile+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon led 09, 2012 12:33 am

(jasne)

+Pozrie na ňu štýlom, či to ako naozaj myslí vážne a keď usúdi, že áno, tak len pokrúti hlavou a vytiahne si z bundy slnečné okuliare a nasadí si ich.+ Myslím, že toto úplne postačí. +vyhlási a pozerá na ňu spoza tmavých skiel.+ Čo by chcelo preč? +pozrie na ňu vyjavene, aj keď to ona nevidí a trochu ucouvne.+ Žiadne také. Na moje strnisko mi nešahajte. +obraňujúco si prejde rukou po brade.+ Čo vlastne proti tomu máte? +nedá mu to.+
Tak osobitý štýl... iste. Počítam, že ani tí, čo vám brali vodičák to nechápali. +uškrnie sa malinko.
Keď vidí, že si to veľmi rýchlo rozmyslela, len si povzdychne.+ Tak dobre. Bude vám to ešte dlho trvať? +kývne k jej púdrom, tieňom, rúžom a ktoviečomu ešte.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 9:29 pm

No..lepší než drátem do voka...
A co vy máte pořád s ním? Strniště se dá tolerovat párkrát do roka, ale pořád? +zakroutí hlavou+ to je přežitek! já taky nechodím s nevytrhaným obočím - a to ani zdaleka to vaše holení nebolí jako epilace!
Ne, nechápali vůbec můj životní styl. Každej přece nějak bojuje s depresí...
Ne, už skoro můžeme jít..+mávne na něho hadrama a de se oblíct do koupelny a pak vyrazijou na nákupy, pak se jenom stavijou nachvilku v kavárně, zajedou si sbalit věci a odletijou zpátky do evropy, na letišti si Beu převezme ares, ona poděkuje dokonce docela slušně za veškerou péči a odjede dom.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon led 09, 2012 11:18 pm

+No.. tak ju teda odpraví a dopraví... možno jej niečo aj poradí (s tými nákupmi), ale oholiť sa nenechá a v kaviarni ju pozve na niečo dobré. Ale šoféruje celú cestu on. V Európe si pekne dohliadne, či sa dostane ku správnej osobe a keď Bea odíde, poberie sa aj on svojím smerom (keby som tak vedela, kde vlastne teraz býva....).+
Eric
Člověk

Příspěvekod Obsluha » stř úno 29, 2012 4:31 pm

+Vyjdou s yohannkou ven a vojáci po Bärbel pohvizdujou, tak se jenom culí+ No no, moc si nedovolujte, nebo vás sežere můj vlk! +pošle jim pusu a dou se projít..probrodit..k lesu+ Chceš aportovat?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » stř úno 29, 2012 6:44 pm

+nadšeně skočí do závěje a vtipně poskakuje, jak se tam boří+ ňaf! +zaňafá na vojáky, štěkat jí jaksi nejde.. a obíhá schválně bárbí jakože by ji bráánila, kdyby si něco dovolili. a pak na ni upře prosebnej pohled, že aportovat jooo a vtipně poskakuje+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince