Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Eisbahn

Příspěvekod Victoria » pon pro 10, 2012 1:34 am

+dvakrát se ztratí, ale nakonec to tam najde, dřepne na lavičku a začne se přezouvat. Pak si všimne cizího chlápka, jak tam vykružuje piruety+ Bezva, taky musí vidět, jak kecnu na zadek +povzdechne si, utáhne brusle a vztyčí se. Už na tom dlouho nestála, tak začíná pomaličku, jen tak testuje, co brusle vydrží+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » pon pro 10, 2012 1:41 am

+přijede k ní, zastaví a schová si sluchátka do kapsy+ Ahoj. +usměje se na ni přes cigaretový kouř+ Potřebuju partnerku na bruslení, jdeš do toho? +navrhne jí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » pon pro 10, 2012 1:45 am

+kouká, že k ní cizí chlápek jede, tak se snaží zaujmout co nejdůstojnější pózu s co nejmíň rozklepanýma nohama, jakože ona tady rovnováhu udržuje perfektně+
Jenom když mi zapálíš +souhlasí a vyndá si z kapsičky krabičku mentolek, jednu si strčí mezi rty+
Ale musíš na mě opatrně, dlouho jsem nebruslila +přizná zahanbeně+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » pon pro 10, 2012 1:50 am

Klídek. +zazubí se na ni a zapálí jí+ Já jsem taneční mistr na bruslích. +předvede nějakou víceméně šílenou pózu+ Já tě kdyžtak zvednu, nahoru nepoletíš a dole tě najdem. +chytne ji za ruku a vyjede+
Byron
Člověk

Příspěvekod Regulus Black » pon pro 10, 2012 1:51 am

(pozdě)
Naposledy upravil Regulus Black dne pon pro 10, 2012 2:08 am, celkově upraveno 1
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Byron » pon pro 10, 2012 1:53 am

(já jsem ti to říkala! já jsem ti to říkala! on mě zmlátí! a já jsem jenom malej kluk!)
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » pon pro 10, 2012 1:55 am

Páni +udělá uznalou grimasu a zatleská rukavicema+ Tak to už se vůbec nebojím +zakření se na něj, prožene si plícema trochu dehtu a než stačí vyfouknout, už se řítí tažená za ním, div se nerozkašle. Kmitá nožičkama, aby mu stačila, a nohy si to kupodivu docela pamatujou a získává čím dál větší jistotu, dokonce si i znova potáhne z cigarety. Když jí to trošku ujede, opře se o Byronaa vyrovná to, tak se za chvilku začne zubit, jak jí to pěkně jde+ Tak co umíš za tríčky? +zeptá se, když si je dostatečně jistá na bruslích+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » pon pro 10, 2012 1:58 am

Já, +zamumlá přes cigaretu a když se na něj nalepí, tak ji chytne za obě ruce a začne s ní na tom ledě jakože tančit, cosi jako valčík+ Já umím všechno. Umím se otočit! Umím piruetu a tak umím nezdit pozadu. +zhýbe významně obočím+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » pon pro 10, 2012 2:02 am

(U Merlina, pánové, klid, já vás mám ráda oba stejně! :D Jí se seznamuju a poznávám,ok? Žádný hádky, na každého se dostane. :D Klidně můžu psát dvě linky zároveň! ;) Mír, prosím. :D)
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Victoria » pon pro 10, 2012 2:08 am

Pozadu! +zopakuje a dělá děsně užaslou+ No to mě teda musíš naučit! +strčí si cigaretu do koutku, aby měla ruce volný a krouží tam s ním+ Ale chybí tady hudba +postěžuje si+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince