Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » úte lis 16, 2010 3:47 pm

Kris: +ono to nebude, že se viděli včera, ale pár dnííí už...+ no... tak trochu aji jo +leští bar a podívá se na něho+ Já.. vám to nemůžu říct. +povzdechne si+ Bea se tu vážně za pár dní objeví, tak.. snad vám to pak poví ona
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte lis 16, 2010 4:11 pm

(človek ten čas ani nestíha sledovať)

yohannka: +Zamračí sa, to že je bez informácii sa mu nepáči, ale rešpektuje to. Aj to, čo sa od nej dozvedel mu stačí, aby si vytvoril určitý obraz.+ Nebudem na vás naliehať. Každopádne vám ďakujem. Želám pekný deň. +Kývne jej hlavou na pozdrav a zase pekne krásne odkráča von. Nemá však v pláne len tak sa vzdať. Sú aj iné spôsoby, ako získať informácie a v tom je on profík. Nasadne do auta a odíde.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte lis 16, 2010 4:16 pm

Nmáte zač.. vám taky.. ona se tu vážně za pár dní objeví.. možná už zítra +pokrčí ramínkama+ nashle..
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte lis 16, 2010 6:22 pm

+Akorát ve dveřích potká Krise a přeměří si ho pohledem, ale nezdržuje se a přistoupí k baru a uculí se na yohannku.+ yohannka, žejo? +hodí na stůl nějaký papíry a shodí s ramene velkou kabelu, jak v ní nosívají hokejisti převlečení+ Tak kam se mám složit? +natáhne ruku k oříškům, ale než se jich stihne dotnkout, tak ucukne a lehce agresivně žvýká žvýkačku+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte lis 16, 2010 6:45 pm

Chris: +prvně se na něho trocha zamračí, veme si papíry a jak je čte, tak se odmračíí+ áá pan Devonshire. Jak vám mám říkat? +usměje se a podá mu novej balíček žvýkaček+ pokoje se vám zařizujou... mmm první patro na konci chodby v levo +du udělat témátko+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » úte lis 16, 2010 7:25 pm

+Jsa ostříleným legionářem ovládá bravurně spaní ve stoje. Vypadá to, že se zamyslel, avšak není tomu tak. Usnul. Posledních pár let je štvancem svého nepokojného srdce. A posledních pár dní neznal odpočinku. Takové nasazení si vyžádalo svou daň. Překvapeně sleduje, jak se lokál plní. Tolik cizích lidí a tolik ruchu! Je toho na něj příliš. S milým úsměvem potlačí zívnutí a požádá yohannku o klíč od pokoje.+
yohannka: Děkuji vám, milá slečno. Pozvání na skleničku trvá, milé dámy. Ovšem vidím, že teď bychom si ani nemohli nad sklenkou pohovořit. A já jsem, přiznávám, poněkud znaven. Odeberu se tedy do svých pokojů. Jistě se nevidíme naposledy. A víte co? Mám lepší nápad! Dejte si sklenku na mne. A tu další si už jistě vypijeme spolu!
+A odkráčí naznačeným směrem.+
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Chris Devon » úte lis 16, 2010 8:52 pm

yohannka: Co třeba pan Devonshire? +zavlní obočím, ale pak se ušklíbne+ Chris bude stačit.
+prvně jí omrkne packy, a když vidí, že sou čistý, tak si vezme žvýkačky. na pokoj přikývne a vezme si klíče+ Líbíte se mi! +ukáže na ni prstem+ Ještě se uvidíme... +vezme si kabelu a de do pokoja+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » stř lis 17, 2010 1:22 pm

+Seběhne po ránu dolů, lapne dnešní meníčko, zapadne do křesla a důkladně se začte, pak jím chvílu mává až dojde nějaká obsluha+ Dám si vajíčka se špekem, dva čerstvý rohlíky, a k tomu rovnou wafle, tak čtyři. Na cestu mi zabalte ten váš domácí hamburger. A švihem! Nemám čas! - Jo a ty vajíčka, ať nejsou moc suchý, ale bílek nesmí téct! +a podívá se takovým pohledem, že jestli bude bílek rosolovitej, tak obsluhu asi zastřelí+ Díky. +uculí se přemile a začte se do novin+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř lis 17, 2010 1:37 pm

+na to - pan devonshire chce protestovat, ale pak se usměje+ Dobře, Chris zní hezky, tak zatím!

Lucca: tak dobrou noc a pěkný sny +usměje se, taky jde pak spát a ráno si hezky přispííí+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » stř lis 17, 2010 1:58 pm

+přemístí se s yohannkou před mýtinku - on nesekabele, ona je sama, vejde na mýtinku a okamžitě si všimne Chrise, tak se otočí k yohannce+ A ten tu dělá co?
Benjamin McKenzie
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince