(Lách! To je milýýý! A náhodou jemu by to jako číšníkovi slušelo! Jen bych si asi bála i objednat...abych nedostala mezi voči..)
Je to starší brácha, je to jeho profesionální povinnost přehánět svou péči o sestřičku. +zatváří se docela dotčeně, ale pak se tak nějak spokojeně ušklíbne+ Každej nějak začínal. Počítám, že si nikdo od sedmi let neplánuje, že bude dělat...tohle...ani v těch patnácti...a já to náhodou dodělal! +hrdě+ Té škole se nedá upřít, že sem se tam naučil spoustu praktických věcí z oboru. Narozdíl od profesionálních vojáků máme totiž výcvik praxí.
Jsem jako hrob. Myslím, že by mě pohřbil, kdybych se o tom zmínil...+zašklebí se a ořezává si masíčko voňavý a s chutí ho dlabe+ Tys studovala hned to tvoje...lékouzelnictví?
Mhm, plus mínus o pět let. Jo, v Americe, vzala si advokáta a já k nim můžu maximálně dvakrát do roka na návštěvu, aby to ten debil vydejchal. Je to škrobenej kašpar. Mají tři děti a tvářijou se jako nejšťastnější a nejdokonalejší rodinka pod sluncem - on ji podvádí a ona mu dělá služku doma. Idylka. +napije se+ Ale chtěla to tak.