Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Chris Devon » sob led 22, 2011 3:03 pm

(Lách! To je milýýý! A náhodou jemu by to jako číšníkovi slušelo! Jen bych si asi bála i objednat...abych nedostala mezi voči..)

Je to starší brácha, je to jeho profesionální povinnost přehánět svou péči o sestřičku. +zatváří se docela dotčeně, ale pak se tak nějak spokojeně ušklíbne+ Každej nějak začínal. Počítám, že si nikdo od sedmi let neplánuje, že bude dělat...tohle...ani v těch patnácti...a já to náhodou dodělal! +hrdě+ Té škole se nedá upřít, že sem se tam naučil spoustu praktických věcí z oboru. Narozdíl od profesionálních vojáků máme totiž výcvik praxí.
Jsem jako hrob. Myslím, že by mě pohřbil, kdybych se o tom zmínil...+zašklebí se a ořezává si masíčko voňavý a s chutí ho dlabe+ Tys studovala hned to tvoje...lékouzelnictví?
Mhm, plus mínus o pět let. Jo, v Americe, vzala si advokáta a já k nim můžu maximálně dvakrát do roka na návštěvu, aby to ten debil vydejchal. Je to škrobenej kašpar. Mají tři děti a tvářijou se jako nejšťastnější a nejdokonalejší rodinka pod sluncem - on ji podvádí a ona mu dělá služku doma. Idylka. +napije se+ Ale chtěla to tak.
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob led 22, 2011 4:45 pm

(prečo myslíš, že v našej rodine varí on?....no dobre, je to čiastočne aj preto, že Mem variť nevie :mrgreen: )

"Akosi podozrivo sa ho zastávaš." pozrie naňho ponad tanier a má na tvári potuteľný úsmev. "Už ti nevadí, že ma tak stráži?"
Dá si kúsok bramboráku a k tomu mäsko. "Kris to svoje asi v obore moc nevyužije, ale aspoň mám dôvod prečo ho nútiť do varenia." uškrnie sa.
"Hmmm... v podstate áno. Len čo som dokončila strednú čarodejnícku školu, tak som nastúpila v Londýne na liečiteľstvo. Po štúdiu som ešte dva roky cestovala a potom som zakotvila tu." usmeje sa.
Počúva, ako hovorí o svojej sestre a pri predstave takého manželsva sa trochu mračí. "Ty s takým rodinným usporiadaním asi nesúhlasíš, že?" súdi pohľa jeho výrazu. "Chcel by si niekedy? Mať rodinu, usadiť sa." odpije si vína a pozorne ho sleduje.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 23, 2011 11:26 am

(Tak mně to až tak divný nepřišlo...když žil sám takovou dobu)

Podozrivo? +zasměje se+ Né, jenom to chápu. Náhodou si dal docela voraz, což je dobře! Obejdu se bez odbornýho dohledu.
Cestovala? Kam? +zvědavě+ A co tam? +dá si do pusy sousto, co by normální člověk snědl asi načtyřikrát, ale on to naprosto v pohodě zdlábne a už si chystá další - a ani přitom nevypadá nijak divně, spíš jako by to bylo normální+
Dá se říct...+že nesouhlasí+ Je to imbecil. +zadívá se na ni a napije se vína a hned jim oběma dolije+ Možná. Myslím, že se člověk začne svým způsobem nudit, tak si pořídí děti, aby měl pár starostí navíc. +pokrčí ramenama+ Prý to není tak špatný. A ty?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned led 23, 2011 1:19 pm

"Tak rôzne po svete." pokrčí ramená a odkrojí si oveľa menší kúsok než Chris. "Od miestnych šamanov som sa učila nejaké tie liečiteľské metódy a podobne. Jedna vec je čítať o tom, druhá si to naozaj vyskúšať." usmeje sa. Potom trochu zvážní, ako chvíľu uvažuje o tej rodine, aj o Chrisovej odpovedi. "Pre mňa to znamená zodpovednosť. Keď už si budem chcieť založiť rodinu, musím vedieť, že to naozaj chcem. Musím si byť istá, že ten človek je ten pravý a vydrží to až do smrti." povie vážne a zadíva sa naňho skúmavým pohľadom. "Rozhodne by som nechcela deti len kvôli tomu, že sa nudím."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 23, 2011 2:07 pm

Mmh +uznale+ místní šamani? Ty se nezdáš. +pomalu dojídá, páč už nemůže jak to bral po velkých soustech+
Ale tak to je, to sou ty biologický hodiny...vem, že prvně vyrůstáš a objevuješ všechno nový a dejmetomu..po pětadvacítce už se nic nemění, víceméně člověk jenom stárně, tak podvědomě přemýšlíš co bys tak..čím vyplnit život...aaa děti! Prý to naprogramovala příroda, o tom bys měla něco vědět spíš ty. +mrkne na ni, ale pak zvážní a pohladí ju po pacce+ Až do smrti? To někdy netrvá ani tak dlouho... Musíš si užívat toho co je právě teď.
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned led 23, 2011 3:58 pm

"Biologické hodiny?" pousmeje sa pobavene. "U zvierat to možno tak funguje, rozmožujú sa, keď príde ich čas, ale človek sa v mnohom prírode vymyká." povie múdro a tiež pomaly dojedá, aj keď toho nezjedla toľko čo Chris, tiež už pomaly nemôže. "Deti nie sú žiadna zábava. Viem o čom hovorím, mám mladšiu sestru." povie trochu trpko. "Niektorí ľudia sa proste rozhodnú žiť bez detí a nie sú preto menej šťastní než tí s děťmi. Niekedy to môže byť dokonca naopak." Pokrčí ramená. "Neviem no....o deťoch som ešte skutočne poriadne nerozmýšľala." Tiež mu prejde palcom po ruke, keď ju pohladí on a usmeje sa naňho. "Ako Rómeo a Júlia." zaspieva, no potom tiež trošku zvážní. "Ja žijem prítomnosťou Chris. A ver mi, že si to vychutnávam." pousmeje sa. Natiahne sa cez stôl a na pery mu vtisne nežný bozk.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 23, 2011 4:34 pm

To říkáš teď...takových sem znal..a za pár let běhaly po spermabankách...+trochu se otřese při představě, že tohle neštěstí postihne každou ženskou+ To doufám, že se vymyká...+koukne na ni zkoumavě+ To nezní zrovna...jako bys tu rodinu až tak plánovala...?
No to nevím..nerad bych tu vraždil a sebevraždil...+přitáhne si ju, že jak ho líbá, tak si skoro až vymáchá hrudníček v jídle, ale o pár milimetrů tomu unikne+ Mmhmm...a vychutnáváš si to skvěle...+hezky láskyplně jí polibek opětuje+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 24, 2011 12:42 am

"Po spermabankách?" zasmeje sa pobavene. "Tak dúfam, že v tomto sa mýliš." dopije svoj pohár aodloží príbor, lebo sa už vážne cíti plná. "Však ti hovorím, že rodinu zatiaľ neplánujem." usmeje sa, no potom trochu zvážní a na chvíľu sa naňho zahľadí. "Ty by si už snáď chcel byť otcom?"
"Na to dúfajme nedojde." usmieva sa a pekne hlboko ho bozkáva. Ani jej nevadí, že je skoro namočená v jedlo. Potom sa otiahne a šibalsky naňho mrkne. "Tak čo, ideme si na chvíľu zdriemnuť?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 24, 2011 1:45 am

Mmm...+zamyslí se nad tím důkladně+ No, podle ostatních už na to má chlap v mým věku tak nějak "čas", ale...né, že bych proti dětem něco měl, nebo je naopak nějak hrozně chtěl...myslím, že si spousta lidí neuvědomuje, že to stejně nakonec zůstane na ženské. Já to vím. Nejsem člověk, kterej bude doma měnit plíny. Jasně, vypomůžu, nejsu hovado...+ačkoliv...+ ale všechno odskáče matka, vidím to u ségry. Takže vážně nehodlám svou partnerku nutit do zakládání rodiny pokud sama nebude chtít. Navíc rodina může docela dobře fungovat i ve dvou. A pokud by chtěla...+napije se a přikývne+ podpořím ji a zachráním ji od spermabanky +udělá roztomilej xicht+
Takže palačinky už nezvládneš? škádlí ju +a přeměří si ju pohledem+ Jo, myslím, že to je dobrej plán!
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 24, 2011 2:44 pm

Chvíľu ho pozoruje malinko zamračeným pohľadom. "Koľko máš vlastne rokov?" spýta sa odrazu. "Prikývne. Veď práve. Tá väčšina starostlivosti ostáva na žene a ja ešte na takú zodpovednosť nie som pripravená." povie potichu a ospravedlňujúco mu pozrie do očí...keďže on by už na to mal pomaly vek... Zasmeje sa. "No, možno ak niekedy budem pociťovať túžbu do tej spermabanky zájsť, opýtam sa najskôr teba, dobre?" žmurkne naňho veselo.
"Vidíš, palacinky....možno by som si ešte predsa len dala, ale radšej asi zmrzlinový pohár." pozrie naňho, čo on na to.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince