Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Manori » stř lis 24, 2010 11:35 pm

fuj...*oklepe se* tak to vyloženě nesnáším, takovéhle můry...no...někdy prostě děláme, co jde a nestačí to...*dodá tiše* nejde si to klást za vinu..to by pak měli u Munga plno...zkrachovalých sebevrahů, cvoků a jiných...a Darius, to je...nebo byl..*nedokončí* hm..a myslíš, že se ti to celý zdálo podvědomě proto, že jsi byla nezvykle..."lehká o kov"?*napadne ji inteligentně:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř lis 24, 2010 11:53 pm

Já s tím byla vcelku srovnaná a kromě pár týdnů po tom, mě výčitky netrápily... Až do včerejška. Pokrčí rameny. Darius bohužel stále je. Před pár lety už jsem ho do pekla poslala, ale je to asi rok a něco, co mě poctil svou návštěvou. Nechápu jak to udělal, osobně jsem ten jeho arogantní ksicht rozstřílela na kaši. A vážně jsem věřila, že mám pokoj. Jenže to věčný dítě s velkou mocí, co vládne tam dole si ty naše potyčky asi tolik oblíbil, že Daria vrátil zpět. A je ještě odolnější než posledně. Je něco jako padlý anděl, démon smrti nebo tak něco. Vysvětlí. Ale až se potkáme znovu, bude to naposled, o to se postarám. Zatváří se odhodlaně. Hmm...jo, asi to bude tím. Jsem prostě paranoik no. Zasměje se a vyklopí do sebe další skleničku. Začíná jí to lézt mírně do hlavy.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv lis 25, 2010 12:57 am

chm...trochu jako šváb, ne? toho taky zašlápneš a nic, je furt...ale démony nebrat... taková pakáž by se tady neměla vůbec co potulovat...*zamračí se* co uděláš, strčíš mu do xichtu napalmovou bombu obohacenou uranem?*uculí se* třeba by mu vyrostl na hlavě pak hříbek...*radši se napije po té představě* no, to se někdy vyplatí, být lehce podezřívavý...no..třeba by ti pomohlo od paranoi, kdybys měla aspon dýku u sebe...ale to vlastně asi taky nemůžeš, co?*uvědomí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Chris Devon » čtv lis 25, 2010 1:31 pm

+Bez ptaní obejde bar, ze šuflíku si tam něco vybere, lohne zepět zapalovačů ze stojanu, troje cigarety a zapadnou za ním dvéře.+

Obrázek
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod yohannka » čtv lis 25, 2010 2:38 pm

+no nestačíí zírat, příště dá do šuflíku nějaký pastičky+ co to.. tohle je můj bar! +zařve za ním ještě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv lis 25, 2010 7:30 pm

Jo šváb, tak to sedí. Uculí se pobaveně. Noo to zrovna ne, ale horko mu bude určitě. Usměje se nehezky. Docela se na tu kremaci těší. Jo, to by asi pomohlo, ale nehodlám riskovat, že by projevil přání osobní prohlídky. Ušklíbne se i když by jí ta prohlídka nebyla tak docela proti srsti:P

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv lis 25, 2010 8:27 pm

Beccy:hmm...tak když horko...*koukne ven do závěje sněhu* to mu docela závidím...*zašklebí se a radši se zas napije svařáčku a spořádá další bramboráček, zamyšleně si pucuje prsty* no, na to by asi fakt přišel..*přikývne s úšklebkem, lach, další šacování?:D a chvíli přemýšlí* ale zas..jedna dýka..to není taková hrůza...i kdybys jí do někoho píchla, tak místním to nic moc neudělá a o ostatní mu moc nejde...*klepe si prstíkem do hrnku* ale jak to udělat, aby ti ji povolil...těžko napochoduješ do kanclu s tím, že chceš dýku...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv lis 25, 2010 11:37 pm

No závidět ani nemusíš. Ušklíbne se. Hmm..to je taky fakt. Zamyslí se nad tím, ale pak důrazně zavrtí hlavou. Ne, ale ptát se ho v nejbližší době nehodlám. Tak v nejbližších sto letech. Zaxichtí se, ale jen napůl to myslí v žertu. Nějak to snad zvládnu... Pokrčí nakonec rameny. Hlavně doufám, že Aubrey bude sekat latinu. A pokud možno hodně daleko ode mě. Ušklíbne se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát lis 26, 2010 12:36 am

*uculí se* no tak ne..tak nebudu, no..*uchichtne se a dopije druhý svařák* sto let..hm..ty ne, ale já bych mohla...*napadne ji, pak se ošije* možná..i když to bude asi stejně houbeles platné...*koukne na ni* hm..Aubrey...tak snad ano...teď o něm ani není ve Slastech moc slyšet, asi mu to stačilo..*ale je ráda, že ho teda moc nepotkává*...ale toho asi těžko budeš teď případně korigovat, když by vystrkoval...*chce říct růžky, pak si to rozmyslí* špičáčky...a co vůbec Adam? jak mu je?*napadne ji*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tirage » pát lis 26, 2010 6:08 pm

zabývá se dál záchrannými pracemi. pucuje chlupatcúm packy od sněhu a bláta a natírá jim je vazelínou. a taky čistí šípové žáby, které spadly "omylem" Beuš do fontány s čokoládou. čokošku s šípovým jedem rozdělí do malých balíčkú a odešle s vysvětlujícím dopisem do DROGerie.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince