Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Greg » pát pro 03, 2010 3:00 am

+Jak mu to yohannka donese, tak poděkuje, ale když se mrkne z vokna, tak vyskočí+ Kurva! +ani se na ni nepodívá, oblíkne si bundu, lapne samopal a rychle běží ven, kde mají vojáci zrovna nástup a budou hezky cvičně kopat zákopy+
Greg

Příspěvekod yohannka » pát pro 03, 2010 11:20 am

+jenom se za gregem tak nějak neurčitě smutně podívá, pak se otočí a zmizne v kuchyni+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob pro 04, 2010 8:00 pm

Manori píše:to znám..někdy se radějc musím kousnout do jazyka..a stejně je pak pozdě...*ušklíbne se* chm...*ťuká si nehtem o hrnek* a ty myslíš, že to ovládání ohně je ...něčeho takového jako třeba předzvěst? A nebo je to právě ono...jako čarodějka přece zvládneš vyčarovat oheň i tak...třeba to není ani ona přímo...jen prostě...výhoda, kterou máš jen ty, protože jsi obojí..*pokrčí rameny* taky hádám...ale jestli je ve vašem případě možné, aby se tvé přirozené schopnosti zvýšily přeměnou v upíra...tak jak tomu je u Postracha, třeba...*napadne ji* ten..byl asi po čertech děsivý i předtím, ale co předvádí teď...nevím, někdy mě to napadne, když vidím jeho kolegy, jak se tváří...bojí se ho. Ví, že by ho nikdo z nich nezvládl..*na chvíli se zapomene a přemýšlí* no..tak třeba je to něco podobného...*usměje se* netřeba se děsit mrtvou pramáti rodu hned, ne?*odfrkne si* a když by to byla ona, co s tím pak? těžko asi někde bude návod, jak ji poslat k čertu..zase.

Jo přesně, dojde mi to vždycky s křížkem po funuse. Zašklebí se. Hmm..to asi ne. Řekla bych, že se to asi "probralo" kvůli té vypjaté situaci. Přece jen kdoví kolik let už jsem v žádné akci nebyla. Když nepočítám to pošťuchování se s Dariem. Zatváří se. Možná to byl pro můj zamrzlej organismus takovej šok, až vyslal na pomoc nový ukrytý schopnosti. Zasměje se. Joo, Postrach. S tím bych se taky nerada pohádala. Trochu jí přejede mráz po zádech, z té představy. No, jako čarodějka sice oheň vyčarovat umím, ale na druhou stranu jsem upírka a jak známo, oheň je pro devadesát osm procent našinců konečná. Zaxichtí se. Jo máš pravdu, kašlu na to. A návod na tyhle situace mám univerzální - improvizuj. Zasměje se a kopne do sebe další skleničku.

(heh, návod od Hanako:P)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob pro 04, 2010 8:07 pm

*rozesměje se* zamrzlej organismus..to jo..tady určitě...*vykoukne ven, kde se to zmrzlou vodou jen blyští* mno..dobré vědět, že aspoň něco na vás platí...*pošťuchne ji* jinak bychom si my zbývající mohli jít hodit mašlu na nejbližší strom...*mávne rukou s hrnkem někam k lesu venku a napije se* a improvizace má kouzlo...první nápad bývá ten správný...kombinuj a plánuj, a přeženeš to a posere se to...tedy pokud nejsi Postrach..ten má v hlavě plánovací stroj...*naznačí točení koleček před čelem* takže...na improvizaci?*zvedne hrnek k přípitku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob pro 04, 2010 9:58 pm

Jo, zamrzlý jsme teď trochu všichni (a to jako fakt:D) Uculí se. Mno..to je dobrý. Ale nikomu to neříkej, kdovíkomu by se to mohlo hodit. Zamrká na ni vesele. Jo přesně tak, a u mě to platí tak stonásobně. Co může, to se posere. Zaxichtí se. Souhlas, na improvizaci. Taky zvedne skleničku a ťukne si s ní.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob pro 04, 2010 10:20 pm

*zaculí se* nebooj..jako hrob... přece nebudu ohrožovat svůj oblíbený druh...*zamrká na ni* tak...ale zas , když s tím člověk počítá, tak ho to ani nepřekvapí...*přitukne si svařákema napije se* himl..ale začíná mi to lézt do hlavy..který to mám?*zamyslí se* třetí?*zamračí se na hrnek, aby jí to řekl*

(no to...venku je mrazivo až to hezké není...)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob pro 04, 2010 11:57 pm

Jo taky fakt. Já si na překvapení tohodle typu moc nepotrpím. Ušklíbne se. No to mě taky. A počítat jsem to přestala...Taky se zamyslí. No asi hned na začátku. Mávne rukou a zasměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned pro 05, 2010 12:02 am

(hergot, terorizuje mě tady kocour - Dean, zabral mi celou peřinu v posteli a přede jak traktor...a když ho chci sundat, tak dělá blátového a mňouká jako by měl v další minutě umřít...bestie vypočítavá)

*upíjí ze svařáku* a na nějaké překvapení si potrpíš?*napadne ji* pro jistotu...*uculí se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 12:03 am

*dorazí z Guns před Mýtinku a honem šupajdí dovnitř, aby Styx nezmrzla...jemu ta kosa zas tak nevadí* Dobrý večer...*rozhlídne se kolem*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 12:14 am

+rychle vleze dovnitř do teplíčka, pozdraví vespolek a ode dveří se rozkoukává, kam si s Postrachem zalezou. Ukáže ke stolku u okna, ať mají pěkný výhled na Alpy a už tam míří+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince