Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka
Manori píše:(hergot, terorizuje mě tady kocour - Dean, zabral mi celou peřinu v posteli a přede jak traktor...a když ho chci sundat, tak dělá blátového a mňouká jako by měl v další minutě umřít...bestie vypočítavá)
*upíjí ze svařáku* a na nějaké překvapení si potrpíš?*napadne ji* pro jistotu...*uculí se*
Postrach píše:*přimhouří oči* já tě varoval, že mé hodiny bývají...tvrdé. Ale neboj, obvykle jsem dostatečný gentleman, abych dámy pokud možno do země nezarážel...*cukají mu koutky* možná jen trošičku...*upije ze své bloody* hm..skoro bych až řekl, že zneužívá...*v hlase se mu objeví tichý nesouhlasný podtón* hm...ukaž mi muže, který by to popřel a nelhal..tedy, z těch, co se o ženy zajímají...*zarazí se a doplní* hm...něco ti prozradím, ale nesmíš to nikde říct...*nakloní se k ní tak blízko, až může cítit jeho nevtíravou kolínskou* každý má slabinu...čím blíž se mu dostaneš, tím lépe ji pak dokážeš využít ve svůj prospěch...čím větší nepřítel, tím blíž k němu musíš...*šeptne a zase se narovná, na rtech mu pohrává malý úsměv, který neprozrazuje, nakolik si dělal legraci a nakolik jí prozradil vlastní taktiku*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník