od Beatrix » úte led 10, 2012 2:54 am
(Panda - Winnie, Koala - Kitty, Králík - Dixie)
Moll: To oni sami se nevychovali! +zaculí se, ale pak potřepe hlavou+ No koukni na ně, copak na ně člověk může být přísnej! +pandička už tam každopádně dopravená je, tak se snaží Molly po noze vylézt na klín, dělá přitom kukadýlka a vydává plačtivý zvuky+
No jasně, jednou se jim podařilo ve vídni z toho stromu přelézt na střechu...rodinnýho domu..to bylo taky veselý! +ušklíbne se+
(už du...pomalu..)
Vanessa: Budou muset, ještě abych se jich ptala, jestli budou poslouchat! +odfrkne si a než se naděje, má na klíně koalu+ No jasně...+podrbe ju za ouškem+ Ona tady Kitty je trošku...opožděnější...+je retardovaná...+ takže k ní musíte být shovívavější. A Winnie je zase takovej náš drobeček bojácnej. Když byla malá, hodně toho zažila (ona je teda menší furt...) a...mám pocit, že jí chybí někdo, koho měla ráda...takže jak potká nějakýho chlapa, hned se k němu somruje. Ale to nakonec ony ke všem. A Dixie, +ukáže na králíka, kterej Vanesse zkouší okousat bodu+ je tak trošku vyčůranej, ale je to taky mazlík. Navíc má nevýhodu velikosti a lezeckých schopností.
Pracovní doba? Od nevidím do nevidím - jak jsem říkala, nonstop. Jak se rozdělíte je mi jedno, ale chtěla bych mít k dispozici pořád aspoń jednu z vás. Není problém domluvit se na volnu, se zvířatama můžete kamkoliv - mají hrozně rádi dětský hřiště tady za mýtinkou, takže parky a tak...i do zoo je můžete vzít..ale řekněte vždycky na recepci, kam jedete. Případně vám zařídí i auto s řidičem...mám pro ně sedačky...+kývne k havěti+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.