Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 10:46 pm

+kterej medvěd zhruba?+
Jen si dej! ale pozor ať ti to nesežerou....+kývne k medovníku a hned jí ho přišupne na talířeček, i vidličky tam mají+
Všechny moje zvířata jsou jako děti - chcou pořád pozornost, nemáš od nich chvílu klid, sou rozmazlení, uřvaní a umrčení. +povzdychne si+ Nejlepší je nahánět je ve vídni po stromech..teda jenom Kitty..+koalu+ Né, netopýry fakt nemám! +směje se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon led 09, 2012 10:52 pm

(Ani nevím, kterýho jsem to popadla. Ještě nemám přehled.. :roll: :P )

Bea: +Odstrčí nenechavý čumák od medovníku a odloží zvíře na zem.+ A kdo to způsobil? Tu rozmazlenost? A nesváděj to na Amona.. :lol: :lol:

+Když slyší o vídeňských stromech, rozchechtá se.+ Máš víc podobných pěkných historek?

(A teď učit a spát...nebo budu žalovat zvířatům!!! :vyprask: )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » pon led 09, 2012 10:55 pm

+přisedne si k nim a chvíli jen poslouchá jejich dialog+ Když jsou tak rozmazleni, jak říkáte +zarazí se na tu koalu ve Vídni+ budou vůbec poslouchat nového ošetřovatele? +dělá si starosti, jestli ten zvěřinec zvládne+ A s tím pokojem souhlasím. Jaká je vůbec pracovní doba? +zjišťuje si, jestli bude mít čas si to tady všechno projít a seznámit se s novým prostředím a lidmi+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » úte led 10, 2012 2:54 am

(Panda - Winnie, Koala - Kitty, Králík - Dixie)

Moll: To oni sami se nevychovali! +zaculí se, ale pak potřepe hlavou+ No koukni na ně, copak na ně člověk může být přísnej! +pandička už tam každopádně dopravená je, tak se snaží Molly po noze vylézt na klín, dělá přitom kukadýlka a vydává plačtivý zvuky+

No jasně, jednou se jim podařilo ve vídni z toho stromu přelézt na střechu...rodinnýho domu..to bylo taky veselý! +ušklíbne se+

(už du...pomalu..)

Vanessa: Budou muset, ještě abych se jich ptala, jestli budou poslouchat! +odfrkne si a než se naděje, má na klíně koalu+ No jasně...+podrbe ju za ouškem+ Ona tady Kitty je trošku...opožděnější...+je retardovaná...+ takže k ní musíte být shovívavější. A Winnie je zase takovej náš drobeček bojácnej. Když byla malá, hodně toho zažila (ona je teda menší furt...) a...mám pocit, že jí chybí někdo, koho měla ráda...takže jak potká nějakýho chlapa, hned se k němu somruje. Ale to nakonec ony ke všem. A Dixie, +ukáže na králíka, kterej Vanesse zkouší okousat bodu+ je tak trošku vyčůranej, ale je to taky mazlík. Navíc má nevýhodu velikosti a lezeckých schopností.

Pracovní doba? Od nevidím do nevidím - jak jsem říkala, nonstop. Jak se rozdělíte je mi jedno, ale chtěla bych mít k dispozici pořád aspoń jednu z vás. Není problém domluvit se na volnu, se zvířatama můžete kamkoliv - mají hrozně rádi dětský hřiště tady za mýtinkou, takže parky a tak...i do zoo je můžete vzít..ale řekněte vždycky na recepci, kam jedete. Případně vám zařídí i auto s řidičem...mám pro ně sedačky...+kývne k havěti+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » úte led 10, 2012 5:07 pm

Myslím, že ze začátku budu shovívavější ke všem. Hlavně aby byli shovívaví oni ke mně +usměje se a už se na tu zvěř docela těší+ Copak chceš mrňousku, můj palec není mrkev +sehne se a vezme si do klína okusujícího králíka a pohladí ho opatrně po měkounkých uších+ Jakých lezeckých schopností? +poslouchá pozorně, co Bea o každém zvířeti vypráví a snaží se udělat si o nich základní obraz+ Hřiště.. parky.. zoo... autosedačky... to zní skoro, jako bych se starala o mateřskou školku +zasměje se pobaveně, pracovní náplň bude asi docela pestrá+ A kdy tedy mohu nastoupit? Domluvíme se tady s kolegyní, kdy se bude která starat o ten zvěřinec +otočí se k molly+ Mohly bychom se střídat třeba po dvou dnech, dva dny v kuse já, dva dny ty. Vyhovovalo by ti to? Nebo máš jiný návrh? Záleží na tobě, jak si přizpůsobíš své volno +u Munga+ Já mohu kdykoliv, nejsem ničím vázaná.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » úte led 10, 2012 8:15 pm

Van: No, já jsem v práci dost nárazově, záleží na situaci a množství pacientů. Někteří pacienti si žádají přímo mě, hodně z nich chce mého šéfa a ještě mám skvělou kolegyni, která taky je dost žádaná. Myslím, že bude fajn, když budeme v kontaktu. Kde vlastně bydlíš?

Bea: Mateřskou školku? Ale v dost luxusní čtvrti.. :roll: :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » úte led 10, 2012 8:58 pm

molly: Jasně, jak jsem řekla, mohu kdykoliv. Takže pokud bys musela nutně do nemocnice, klidně to tady vezmu za tebe i mimo moji službu, není problém. No... zatím nebydlím nikde. Tedy... přespávám v autě. Jsem tady teprve chvíli.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » úte led 10, 2012 10:09 pm

Van: V autě? To je dost nepohodlné. A co tady na Mýtince? Mají tady pokoje, ne?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » úte led 10, 2012 10:25 pm

Nevím, neznám to tady +pokrčí rameny+ Jela jsem náhodou kolem a zapadla jsem. Vešla jsem dovnitř, jestli by mě někdo nevytáhl a u vchodu jsem si všimla toho inzerátu. Tak jsem se zeptala. Potřebuji peníze. Myslíš, že se tady dá pronajmout nějaký levný pokoj?
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » úte led 10, 2012 10:56 pm

Van: +Koukne na Beu.+ Bea je majitelka. Já myslím, že to je tady docela levné. A odkud jedeš? Teda, odkud vlastně jsi? Máš chuť o sobě mluvit?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince