Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Styx » stř pro 08, 2010 6:21 pm

+mávne na yohannku a objedná si zmrzlinový pohár se šlehačkou a griotkou, bez zmrzlé pochoutky si neumí představit dokonalou večeři+ Když je protivník perfektně vycvičený v boji s chladnými zbraněmi, je trochu náročnější zabránit mu, aby si do tebe nepíchl +ústa se jí zvlní v úsměvu, oči jsou však vážné+ Naštěstí si nenechám nikoho připustit tak blízko k tělu. Člověk ale nikdy neví... +zadívá se mu hloubavě do očí+ Všimla jsem si, že se ti někdy mění zorničky. Co je to za reflex?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř pro 08, 2010 7:42 pm

To pak ano..to je těžké...*přikývne*zorničky? ach..tohle...*mrkne na ni upíříma očima se svislými zornicemi* to je z přílišného množství světla, pokud mi svítí do očí, nebo naopak ve tmě...aby upír lépe viděl..*zamrká na ni* v podstatě jako kočka..oči se mi přizpůsobí tak, abych maximálně mohl využít světla k ostrému vidění...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » stř pro 08, 2010 10:40 pm

Postrach: +mezitím jí přinesou zmrzlinu, obejme pohár a začne si pochutnávat na mraženém krému+ Tohle si nikdy neodpustím +usměje se a se zájmem sleduje změny jeho zorniček+ To je vážně zajímavé... vidíš jako kočka, slyšíš jako netopýr, možná už jen létání ti chybí k dokonalosti +uculí se+ Jsi téměř neporazitelný a nebezpečný svým nepřátelům +řekne uznale+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Byron » stř pro 08, 2010 11:02 pm

+dojede před Mýtinku, opře se o stěnu a čeká na Wenai a přitom si zapálí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 11:10 pm

+objeví se s Marigoldem před Mýtinkou+ Jak ti je? +zeptá se ho+ Nazdar Byrone. +zamává mu+ Marigolde, tohle je Byron, můj kamarád se kterým se strašně dobře pije. Byrone tohle Marigold, je to básník a bard. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 11:17 pm

+Točí se mu hlava jakoby vlezl do mlýnku+ To mělo být jemně? Kdybych takhle jemně jednal se svou loutnou tak by z ní brzy byli třísky +remcá, ale nová tvář mu hned zvedne náladu+ Rád tě poznávám! +křikne zvesela a stiskne Byronovi ruku kousek nad zápěstím jak se to dělá u nich ve světě+ Vidím že na tebe má víla pěje chválu.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » stř pro 08, 2010 11:21 pm

Ahoj! +pozdraví ho nadšeně a torochu překvapeně ale pevně mu stiskne ruku jako on+ Je to děs, že jo. Taky to nesnáším, ale není rychlejší způsob jak se někam dostat. Pojď, spravíme si žaludek něčím tekutým. +zazubí se na Marigolda a jde dovnitř+ Víla? To jako Wenai? Tak leda absintová. +zašklebí se na ni pobaveně a zase se otočí na Marogolda+ Co piješ? Já si dám tequilu.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 11:23 pm

Vždyť to nic není, jenom to trochu cuká. +když slyští to s tou vílou, tak dá Byronovi štulec do žeber+ Já ti dám absintovou vílu, ty máš co říkat ty tequilovej šotku. +ale jde za nima do lokáku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř pro 08, 2010 11:24 pm

*jen se pousměje* rozumím..i když..na sladké jsem nikdy moc nebyl...*napadne ho a pak se rozesměje* to tedy..skoro bych mohl jít do zoo jako zvláštní exemplář...*a když zmíní létání, tak jen zavrtí hlavu* tak to nemohu sloužit..od toho jsou tady jiní...to je vlastně jedna z nevýhod mé..odlišnosti...neschopnost levitace...*cuknou mu koutky* ne, ale to určitě ne..každý máme něco...ale to ti z pochopitelných důvodů nebudu prozrazovat...lépe nevědět...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 11:29 pm

Tekutý žaludeční lék mám nejraději +zajde za ním do lokálu a zároveň mrkne po "vztekající se" Wenai+ Absintová víla se na tebe docela hodí, ale myslím že samotná lesní víla postačí. Kradeš taky mužům duše? +zeptá se jen tak na okraj, načež se obrátí k Byronovi+ Cokoliv v čem není víc cukru než alkoholu +vynajde stůl který se mu zamlouvá, někde vprostřed sálu a blízko baru a usadí se. Odsud na všechny hezky vidí a všichni vidí na něho+ Tequila ať je to cokoliv zní přiměřeně alkoholicky.
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince