Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Remus Lupin » ned dub 05, 2009 2:07 pm

(já myslím, že se znají, takže to berme tak:) )

*pozdraví se s Mariem a obrátí se na Styx* Moc mě těší...*napřáhne k ní pravici a pak se usadí na židli*

Zlobit? * povytáhne obočí za mizejícím Mariem* To byla rychlost....*trochu kouká, jak se to všechno vypakovalo pryč:) *
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned dub 05, 2009 2:28 pm

Beatrix: Můj vlčák je Sid, ne Sido. Jméno má po mém punkovém idolu Sidu Viciusovi z milované kapely Sex Pistols.
Mario: Posilovací program? To by bylo skvělé, fakt potřebuji udělat něco se svou postavou. Celé dny a noci prosedím na židli a nemám skoro žádný pohyb. Budu tady asi dost často, jestli to nebude vadit. A masážím neodolám už vůbec! +slastně vzdychne už jen při představě siných prstů na svých zádech+
+zvedne zrak k přicházející osobě a cítí horkost ve tváři+ Jsem upřímně ráda, Remusi, že tě poznávám.
Naposledy upravil Styx dne úte kvě 26, 2009 4:52 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned dub 05, 2009 7:43 pm

*chvíli se trochu pobaveně díva na Styx v rozpacích, pak prolomí ticho*
Jak zjišťuju, nějak mi uniklo pár novinek a nových tváří....moc se na veřejnosti neukazuju a takhle to dopadá....co tě sem přivádí?*usměje se* jestli to není tajné, ovšem...*opře se pohodlně do židle*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned dub 05, 2009 10:28 pm

+dvakrát se zhluboka nadechne+ Dá se říct, že jsem nová tvář. Alespoň tady určitě. +na rtech se jí objeví plachý úsměv+ Bea s Mariem byli tak hodní a nabídli mi, že mě zasvětí do toho hříšného života tady. Takže, pomalu se rozkoukávám a nestačím se divit. +uculí se+
+podepře si bradu a tázavě si Remuse prohlíží+ Proč vlastně nechodíš mezi lidi, jestli tedy nejsem moc zvědavá? Nechybí ti společnost? Být sám není asi zrovna moc zábavné.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned dub 05, 2009 11:35 pm

+jenom tam proběhne, dolije styx a nalije i remusovi, přisune jim zobání a chlebíčky a zase zmizne, aby si mohli v klidu povídat+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon dub 06, 2009 12:58 pm

*poděkuje Bei za dolití a trochu ji pohrozí, že ho sem takhle vylákala-není padly na hlavu*
A tak....tak bacha, ať se nezkazíš...*uculí se*
No, spíš jsem se moc nezdržoval zde...poslední dobou...naposledy jsme asi byli lovit se Siriusem na Veraně...*zamyslí se* to už je nějaký ten pátek...no, jak se to vezme, od té doby, co nejsem s Man jsem sice víc mimo tuhle společnost, ale zase si nestěžuju...člověk si utřídí záležitosti, myšlenky a tak...a pak...úplně sám nejsem...aspoň ne pořád *zajiskří mu v očích* a vyhovuje mi to tak...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon dub 06, 2009 2:00 pm

+usměje se na Beu jako poděkování za chlebíčky a alkohol a otočí se k Remusovi+ Lovit? To už muselo být opravdu pěkně dávno, letošní lovecká sezóna ještě nezačala.
+nemohla přehlédnout zajiskření v jeho očích při vzpomínce+ Vlastně jsem slyšela, že nejsi až takový samotář, jak jsem si původně myslela. Že občas rád zajdeš k někomu na kafe a tak...
+zkoumavě se na něj zahledí+ Brzy si tady začnu stavět takové skromné sídlo. Až se zabydlím, zajdeš někdy ke mně na kafe? A tak... ?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon dub 06, 2009 5:07 pm

*pobaveně ju pozoruje a pak se už musí otevřeně usmívat* jo, občas přijde na návštěvu někdo ke mně, někdy já k někomu....teď zrovna jdu od Man...*když slyší o sídle* no, kdybys potřebovala se zařizováním nebo tak pomoct, jsem ti k dispozici...a určitě zajdu se podívat, jak se ti daří *slíbí* Co třeba udělat nějakou zahajovací párty?*napadne se* ve stavění altánků mám praxi..*směje se* takže když bude třeba...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon dub 06, 2009 9:50 pm

+usměje se a trochu překvapeně zvedne obočí+ Vidím, že nakonec žiješ docela aktivním životem! Která pak drbna mi řekla, že jsi samotář? +pokrčí čelo a v duchu proklíná+
Man ještě neznám. Zdá se, že máš k ní hlubší vztah. +uculí se+ Za tu chviličku, co si tady spolu povídáme, jsi ji zmínil už podruhé.
+když slyší o zahajovací párty+ Plánuji seznamovací večírek, jak budu mít to sídlo hotové. Neznám tady moc lidí a docela ráda bych se s nimi seznámila. +zobne do chlebíčku+
Altánky? +překvapí ji Remusova nabídka pomoci+ Díky. Já jsem sice původně myslela to své pozvání na kafe, až to bude hotové, ale tvůj nápad pomoct mi se zařizováním je skvělý. Přijímám tvou nabídku velice ráda. Kdy máš čas?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte dub 07, 2009 2:21 am

To bude tím, že jsme spolu dost dlouhý čas byli...oficiálně *dodá a okukuje, dobroty, co by kde...*předtím, než se objevil Postrach...no, i tak máme k sobě dost blízko, přece jen společné vzpomínky, zážitky a tak...nejde prostě přetrhat všechna pouta...*pokrčí rameny*

no, jak budeš něco potřebovat vypomoct, tak pošli sovu a já se dostavím...když zrovna nebudu v tahu. že*usměje se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince