od Beatrix » úte lis 08, 2011 10:27 pm
Tak je v pořádku?! +dupne si trošku nožkou, protože jí na její otázku neodpověděl a ona to prostě musí vědět+
+Je jí úplně jasný jak na ni kouká, ale je jí to jedno, kdyby to na něho nevyřvala, musela by ho umlátit stolkem, takže furt lepší udělat ze sebe opět hysterku+
+Zkoumavě ho poslouchá, vstane a navrčeně si nalije skleničku až po okraj a půlku vypije, takže teď už až tak střízlivá fakt nebude...což je pro Erica dobře+ Tak co teda děláte?! +trochu rozladěně, že to neví. sice to nikdy ani nezjišťovala... Když mluví o tom, že Krise vytahuje ze sraček, sevře se jí bolestně srdce a musí se zase napít, protože to ona by měla být ten, kdo mu pomůže, né nějakej jeho kamarád+ Jako on? Co tím chcete říct? Jakej je on?
Cit: "Áno, priznávam, zo začiatku som vás považoval za namyslenú, arogantnú ženskú, ktorá sa stará do vecí, o ktorých nemá ani páru, ktorá má pri ruke bandu zabijakov a moc sa nerozpakuje tým, nechať len tak niekoho zabiť pre zábavu. "
A nejsem snad? +ušklíbne se, že to je fakt pravdu+ Kdybych tomu co dělám rozuměla, nebyla bych takovej cvok, abych do toho šla. Jen díky tomu, že jsem amatér jsem schopná v téhle branži vůbec chtít fungovat. A není to jen pro peníze... Ale pro zábavu jsem nikoho nikdy zabít nedala. +zahlásí rezolutně a doposlechne si ho+ Vy ste někdy i upřímný? +sleduje ho, no teď už asi nemá co pokazit, dopije skleničku a zapne monitor počítača, napíše tam nějakej kood, že jí tam naskočí kamera zabírající stoly nahoře na mýtince, kde se zrovna vojáci spou obědem+ Nevím proč mám pořád potřebu se vám ospravedlňovat..+zavrčí sama pro sebe, ale ukáže na obrazovku+ Tihle měli dostat do roka křeslo. +překlikne další obrazovku, kde je záběr na nějakou továrnu, kde u pásu s docela těžkýma kusama železa makají nějací chlapi+ tihle měli dostat kulku, od nás. +naklikne sáhodlouhej seznam+ A tihle mě chcou zabít protože jsem je, nebo jejich známý poslala do lochu. +našpulí pusinku a opře se zadečkem o stůl+ Ti co ocud neodešli v pevným skupenství si to nezasloužili. Pokud někdo postrádá jakoukoliv lidskost, odmítá spolupracovat a žít ve formě jakou mu nabídnu...+zavrtí hlavou+ nevezmu si na zodpovědnost další jeho oběti. Samozřejmě, že nemůžu hlídat všechny, kdo jsou na mé výplatní pásce. Ztráty vždycky byly a budou, i když nechtěný, ale každej má volbu. Nechodím po ulici a nenechávám střílet nevinný lidi. Pokud někdo padne v boji...+pokrčí ramenama, že se měl vzdát.+ Je to špína jako každá jiná. I když to tak nevypadá, jsem si jistá, že díky tomu, co naši lidi dělají je svět bezpečnější. +a je vidět, že za tím si fakt hodlá stát+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.