Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » pon lis 07, 2011 10:39 pm

+Už se tam trochu nudí, zevnitř se nic neozývá, tak si zajde prohlídnout sklep a začne v IT místnosti...+
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod Beatrix » pon lis 07, 2011 10:51 pm

Skutočně, +pokýve vážně hlavou+ absencí pudu sebezáchovy ve vyhrocených situacích. Vy byste to přece měl znát... Já myslela, že jste tady dobrovolně... No můžu vás uklidnit, zatím jste tady jako host. +usměje se spokojeně+
Není v té situaci nějak moc často? Bylo by jednodušší, kdyby hrdě přijal pomoc a ...nepohodlné věci není zase tak složité odstranit. Někdy to trvá dýl...ale řešení stojí za to.
Mě? Já bych ho zabila jedině vlastníma rukama, takže z mé strany snad ani nebezpečí nehrozí...+pak ale koukne na svoje nechty a trošku se nad tím i zamüslí+
Odpovím. Neptáte se na žádný tajemství, i když mně vážně nečiní žádný potěšení svěřovat se zrovna vám se svým milostným životem. Mně by stačil světadíl...+že je jí jasný, že nedostane adresu+
A je? +zkoumavě, protože sama o tom po takové době dost pochybuje, vlastně se to až tak moc nedalo nikdy ověřit+ Chtěl byste mi snad za patama chodit vy? +zvedne obočí+ Nebo by pro vás bylo lepší, kdyby se mě někdo zbavit jen co vyjedu z Mýtinky bez ochranky?
+teď se zamračí ona+ Jak narozdíl od Krise? Máte snad pocit, že něco neví? +přikývne souhlasně+ Risk..je zisk..nebo smrt. A to už je pak fuk.
+Nakloní se dopředu, nabodne si pralinku na nechtík a zdlábne ju, pak se mu koukne do očí+ Lidé se zabíjejí kvůli mnohem větším drobnostem. Nebýt vás...neměl by kam jít...zůstal by tady. Dokud mu kryjete záda, spoléhá se na vás. +pokrčí ramenama+ Ale to je jeho věc. Navíc...+povzdychne si, že Eric je taky amatér+ Chodit za zhrzelou milenkou je vždycky docela o život...
+Docela ju udiví, že to pochopil...+ Jak to víte? Ale bude to rychlý...zack zack a máte to za sebou.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » úte lis 08, 2011 2:51 pm

Myslíte absenciu pudu sebazáchovy? +ušrnie sa.+ Tak tým ja rozhodne netrpí... i keď, ako som už povedal, občas človek musí riskovať. +pripustí.+ Kým som hosťom, budem tu dobrovolne. +prikývne a mierne kývne hlavou na znak vďaky, že ho ešte nenechala spútať o odvliecť do nejakej kobky.
Opěť sa musí uškrnúť, pobavene a pozrie Bei do očí štýlom, že si o tom myslí presne to isté.+ Som si istý, že poznáte Krisa dosť dobre, aby ste vedela, ako veľmi tvrdohlavý dokáže byť.
+Tiež mu skĺzne pohľad na Beine nechty, tak to radšej ani nekomentuje.+
Dobre teda. +povie napokon a pohodlnejšie sa oprie do stoličky.+ Európa. +povie po chvíľke a hneď pokračuje.+ Tak aké ešte otázky vás to teda najviac zaujímajú?
+Pri jej nedôverčivej otázke len zavrtí hlavou.+ Je voči vám lojálny a povedal by som, že až nezdravo lojálny. +jak to hovorí, mračí sa, lebo s tým viditeľne nesúhlasí. Následne sa zchuti zasmeje.+ To teda nie, vážená slečna. Ja nie som žiadny psíček na povrázku, ktorý by vás sprevádzal. Mojou prácou nie je robiť ochranku. +vyhlási a stále sa pobavene usmieva, no kým opäť prehovorí, zvážnie.+ To nech vás ani nenapadne, aby ste chodili bez ochranky. Nebudem vám klamať. Viem, čo ste zač a približne tuším, v čom všetkom máte prsty a s kým všetkým máte kontakty. A nie... +dodá hneď.+ Neviem to od Krisa. +na chvíľu sa zamyslí, než sa znovu ozve a teraz viditeľne váži slová.+ Nejde o to, čo o vás vie, alebo nevie.... skôr o to... čo je ochotný si pripustiť a s čím je ochotný počítať. On bol vždy tak trochu.... idealista. +pozrie jej do očí.+ Aspoň keď išlo o ženy. +dodá.
Teraz Bea viditeľne udrela na citlivú strunu. Prižmúri oči a hlas stíši do nebezpečného pološepotu.+ Hovoríte o zabíjaní, akoby to bola hra. Akoby to nič nestálo. Ale stojí, slečna Stein. S každým zabitím si akoby pod nohy kladiete bedničky s dynamitom a zároveň dúfate, že sa v okolí neobjaví nikto so zápalkou. Či už je tou zápalkou niekto, kto vás prišiel zabit, to v tom lepšom prípade, alebo je to vaše vlastné, dotieravé a zžierajúce svedomie. No skôr či neskôr vás to doženie a zničí.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte lis 08, 2011 3:47 pm

No právě...někdo komu tohle funguje nebude dělat vaši práci.
Nejsem si jistá, že ho vůbec znám. Na to sme spolu byli moc málo, ale vím dost na to, aby mi bylo jasné, že vy na něho máte velký vliv...+podívá se na něho tak trochu, že on by ho ukecat mohl. né aby se vrátil, ale aby se těch lidí rači zbavil, než se nechat nahánět.+
Evropa?! +musí to zopakovat a párkrát zamrkat, načež začne mrkat ještě aktivněji, to aby se nerozbrečela a trochu se ovládla, ale hlas se jí stejně lehce chvěje+ A...je v pořádku? +teď se na něho dívá skoro jako na smilování boží+

+při jeho větě o loajalitě se zamračí, ale nekomentuje to. ví, že ju Eric nemá moc rád+ Možná byste se divil, jak zajímavá práce to je - robiť ochranku. +lehce se ušklíbne+
+sleduje ho přivřenýma očima a je vidět, jak v ní roste vztek a tak trochu je jí z toho i do pláče, ale to si před Ericem rozhodně zakáže, takže jí z očí spíš sršijou blesky+ Idealista?! A vy jste si informace hledal kde?! Když víte CO JSEM ZAČ měl byste taky sakra vědět, CO dělám! Nebudu se tu hájit, rozhodně ne před váma, ale já si za svýma činama stojím! A to na sebe beru i všechno co udělají moji lidi, protože bez nich bych nic z toho nedokázala! +aniž by si to uvědomila nechty zarývá do křesla..a asi bude třeba vyměnit potah+ Když si myslíte, že jsem takový odpad, proč se sem vůbec obtěžujete?!
Já moc dobře vím, co mám na svědomí a s tím jak to skončí jsem smířená. Mám už dokonce i osobního kata, jestli vás to potěší, vážený pane. +supí tam a vážně bych ericovi nedoporčuvala se teď culit+ Je třeba si ovšem uvědomit,ž e lidi co po mně jdou sou ti, kterých by se měli bát všichni. Všichni! Vůbec nemáte potuchy kolik životů jsme zachránili! To, že vy se nejste s Kristiánem schopní vyrovnat s tím co děláte neznamená, že ostatní jsou na svou práci krátcí! Když děláte něco vy, je to v pořádku, že áno, ale když to dělá někdo jiný, nejste ani ochotní připustit, že pro to má nějaký důvody! +je vidět jak zatíná zuby, aby nebrečela a v duchu lituje, že si nevzala nějaký antidepresiva před tímhle rozhovorem.+ A nikdy sem neřekla, že kvůli blbostem zabíjím já! Na to mě zatraceně málo znáte!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » úte lis 08, 2011 4:23 pm

+Počas celej tej doby ako Bea hovorí sedí pokojne, opät opretý v kresle, pozorne ju počúva... možno trochu analyzuje, a rozhodne sa neculí. Jednak nie je blbý a jednak nie je tak bezcitný, keď vidí, že hovoriť to, pre Beu rozhode nie je ľahké. Keď sa odmlčí, on sa nadýchne a prehovorí, teraz už pokojným a celkom vľúdnym hlasom.+
V prvom rade sa vám musím ospravedlniť. +začne.+ Nechcel som vás uraziť. V druhom rade, mal by som vám asi o sebe prezradiť niekoľko informácii, než sa pustíme do prípadného ďalšieho rozhovoru. +I keď si hovorí, že by preňho bolo lepšie zostať nedotknuteľný, ako sa o to snaží vždy, predsa len pokračuje.+ Neviem ako ste prišla na to, že ja robím to čo Kris. Ja viem veľmi dobre, čo je to pud sebazáchovy a verte mi, pri mojej práci je to veľmi užitočná vec. +povie, no hneď dodá.+ Tým ale samozrejme nehovorím, že som zbabelec. +trochu sa zamračí, aby ju taká myšlienka ani nenapadla.+ Ďalšou pravdou je, že na Krisa mám možno len o niečo väčší vlyv než jeho sestra. Čo v praxi znamená, že ho neustále vyťahujem zo sračiek, aby do nejakej tej ďalšej mohol zas spadnúť. A veľmi sa mýlite, keď si myslíte, že som ako on. Prirodzene som si vás hneď preveril, keď som sa dozvedel, s kým to Kris chodí. A že to zrovna jednoduché nebolo. +poznamená.+ To ale neznamená, že by som vás odsudzoval. Pohybujem sa v tejto brandži už roky a viac než možno ktokoľvek iní si uvedomujem, že svet nie je čiernobiely. +Trochu zaváha, ale napokon to predsa len vysloví.+ Áno, priznávam, zo začiatku som vás považoval za namyslenú, arogantnú ženskú, ktorá sa stará do vecí, o ktorých nemá ani páru, ktorá má pri ruke bandu zabijakov a moc sa nerozpakuje tým, nechať len tak niekoho zabiť pre zábavu. To, že na seba beriete zodpovednosť sa ich aj svoje činy... ma prekvapuje +prizná.+ ale musím povedať, že veľmi pozitívne prekvapuje. +A teraz si neodpustí predsa len malý úškrn, keď dodá.+ Takže vám možno aj odpustím, ak ma teraz necháte zastreliť za tieto moje úprimné reči.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte lis 08, 2011 10:27 pm

Tak je v pořádku?! +dupne si trošku nožkou, protože jí na její otázku neodpověděl a ona to prostě musí vědět+
+Je jí úplně jasný jak na ni kouká, ale je jí to jedno, kdyby to na něho nevyřvala, musela by ho umlátit stolkem, takže furt lepší udělat ze sebe opět hysterku+
+Zkoumavě ho poslouchá, vstane a navrčeně si nalije skleničku až po okraj a půlku vypije, takže teď už až tak střízlivá fakt nebude...což je pro Erica dobře+ Tak co teda děláte?! +trochu rozladěně, že to neví. sice to nikdy ani nezjišťovala... Když mluví o tom, že Krise vytahuje ze sraček, sevře se jí bolestně srdce a musí se zase napít, protože to ona by měla být ten, kdo mu pomůže, né nějakej jeho kamarád+ Jako on? Co tím chcete říct? Jakej je on?
Cit: "Áno, priznávam, zo začiatku som vás považoval za namyslenú, arogantnú ženskú, ktorá sa stará do vecí, o ktorých nemá ani páru, ktorá má pri ruke bandu zabijakov a moc sa nerozpakuje tým, nechať len tak niekoho zabiť pre zábavu. "
A nejsem snad? +ušklíbne se, že to je fakt pravdu+ Kdybych tomu co dělám rozuměla, nebyla bych takovej cvok, abych do toho šla. Jen díky tomu, že jsem amatér jsem schopná v téhle branži vůbec chtít fungovat. A není to jen pro peníze... Ale pro zábavu jsem nikoho nikdy zabít nedala. +zahlásí rezolutně a doposlechne si ho+ Vy ste někdy i upřímný? +sleduje ho, no teď už asi nemá co pokazit, dopije skleničku a zapne monitor počítača, napíše tam nějakej kood, že jí tam naskočí kamera zabírající stoly nahoře na mýtince, kde se zrovna vojáci spou obědem+ Nevím proč mám pořád potřebu se vám ospravedlňovat..+zavrčí sama pro sebe, ale ukáže na obrazovku+ Tihle měli dostat do roka křeslo. +překlikne další obrazovku, kde je záběr na nějakou továrnu, kde u pásu s docela těžkýma kusama železa makají nějací chlapi+ tihle měli dostat kulku, od nás. +naklikne sáhodlouhej seznam+ A tihle mě chcou zabít protože jsem je, nebo jejich známý poslala do lochu. +našpulí pusinku a opře se zadečkem o stůl+ Ti co ocud neodešli v pevným skupenství si to nezasloužili. Pokud někdo postrádá jakoukoliv lidskost, odmítá spolupracovat a žít ve formě jakou mu nabídnu...+zavrtí hlavou+ nevezmu si na zodpovědnost další jeho oběti. Samozřejmě, že nemůžu hlídat všechny, kdo jsou na mé výplatní pásce. Ztráty vždycky byly a budou, i když nechtěný, ale každej má volbu. Nechodím po ulici a nenechávám střílet nevinný lidi. Pokud někdo padne v boji...+pokrčí ramenama, že se měl vzdát.+ Je to špína jako každá jiná. I když to tak nevypadá, jsem si jistá, že díky tomu, co naši lidi dělají je svět bezpečnější. +a je vidět, že za tím si fakt hodlá stát+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob lis 12, 2011 2:03 pm

+Na chvíľu sa na ňu zadíva, rozmýšľa, koľko jej toho povedať, prikývne.+ Áno, je v poriadku a je šťastný ako blcha. +zaváha, no napokon dodá.+ Je v programe na ochranu svedkov a... je zasnúbený. Kris ma žiadal, aby som vám to nehovoril, ale ja si myslím, že je fér, aby ste to vedeli. Obzvlášť keď vidím, ako vám na ňom záleží. +na stoličke trochu stuhne, pripravený uhnúť, keby náhodou po tej infomácii letelo niečo jeho smerom a už vôbec sa nesmeje.+ Takže tým vám odpovedám aj na vašu ďalšiu otázku, prečo nie som ako on. +pokračuje.+ A to čo robím si nechám pre seba. I keď pre vás asi nebude taký problém to zistiť. Ale dajme tomu, že sa zaoberám... zháňaním informácií. Nič viac vám k tomu nepoviem.
+nadvihne jedno obočie.+ Takže ste arogantná a namyslená a zabíjate ľudí pre zábavu? +zopakuje.+ Mal som pocit, že sa mi to snažíte vyvrátiť. +musí sa trochu pousmiať.+ Nejde o amaterizmus. Ale o mieru zodpovednosti, ktorú ste ochotná prijať. +Na to, či je úprimný zareaguje len pokrčením ramien.+ Ja vás o ničom nemienim presviedčať. +povie. Pozerá na videá, ktoré mu ukazuje a viditeľne sa mu to moc nepáči.+ Ste si istá, že tím ľuďom môžete dôverovať? +pozrie na ňu skúmavo, a v očiach sa mu trochu mihnú obavy.+ Nebojíte sa, že tí ľudia by sa proti vám jedného dňa mohli vzbúriť? U nás sa hovorí: najlepší nepriateľ, mŕtvy nepriateľ. Možno časom nebudú chcieť ísť po lajne, ktorú ste im vyznačila. Čo urobíte potom? +skúmavo a je na ňom vidno, že ho to znepokojuje, ale viac k tomu nepovie.+ Viem, čo mi tým chcete povedať. Snažite sa im pomôcť a dať im na výber. To beriem. +prikývne.+ No radím vám, buďte opatrná. +postaví sa a pomaly sa má k odchodu.+ Myslím, že som vás zdržal už dostatočne, slečna. Vytiahla ste zo mňa informácie, ktoré som vám ani nechcel dať a najhoršie je, že zadarmo.+ pokrúti nad sebou hlavou.+ Každopádne náš rozhovor považujem za veľmi... užitočný. +usmeje sa. Keby ho Bea dobre poznala, vedela by, že práve niečo vyviedol. Ale keďže ho nepozná, nezistí to.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob lis 12, 2011 2:34 pm

(no o tom mluvila, že arogantní a tak je, ale nezabíjí pro zábavu...to bylo to poselství celé zprávy..tak nix no.)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned lis 13, 2011 1:25 am

+vezmu to od konca, protože po tom začátku by se ke koncu už nedostali+
Vyvracím jen zabíjení. +upřesní+ Proč bych ji nepřijala? Pomohlo by snad tvrdit, že nic není má vina? +tak nějak hořce+ Škoda, že si tolik lidí nedá říct po dobrým...+nakrčí nos+ O kolik by byl svět hezčí.
Jistá? Čím si dnes člověk může být jistý? Existují určitá...opatření..bezpečnostní...a je to jejich poslední šance. Hodně lidí si rozmyslí, jak se chovat, když dojde na skutečné buď a nebo... ten kdo chce "nebo" ho dostane. Exemplární příklady fungují. Snad i líp, než bych čekala. Individiualisté jsou jenom ve filmech. Utéct zkusilo vážně jen pár lidí...+jeden s mou pomocí třeba...jeden kvůli yohannce...ono se to načte+ A čo urobím potom, když k tomu hromadně příde? +povzdychne si a napije se+ Budu bohužel muset nakoupit hodně žiraviny. Ale radost z toho vážně mít nebudu.
Spousta zaměstnanců jsou také regulérní vojáci z povolání a podobně, ti na to samozřejmě dohlížejí. Na samosprávu odsouzených nesázím.

Zadarmo? +nevěřícně na něho kouká+ Chcete snad peníze? +nakrčí čelo, no kdyby si řekl, asi nebude mít problém mu dat Eura na ruku+ Užitočný pro...? +pro ni samozřejmě jo a přivře očka a napadne ju, že to tam pak musí nechat prohlídnout, jestli jí tam nenastrčil nějakou štěnici+

+takže...když řekne, že je Kris v pořádku, tak si oddychne, stojí pořád opřená o stůl a dopije skleničku. Když uslyší, že je šťastný ako blcha, koukne na něho, jestli to myslí ironicky, ale když řekne ten zbytek, tak zbledne, vytřeští oči a pustí skleničku, která dopadne na zem a křachne. Nevěřícně na něho kouká a udělá dva kroky dopředu, najednou ale začne urputně mrkat, jako by se jí zatmělo před očima a chce se o něco opřít, ale nic tam není, takže sebou sekne rovnou na zem. Vypadá dost zmateně - a alkohol v tom až tak není - a pořád rozmrkávajíc motající se hlavu se snaží skoro panicky chytnout křesla, co by tam někde mělo být, ale je dost dezorientovaná, takže ho nemůže najít.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned lis 13, 2011 7:44 pm

(to on zas pochopil, ale to, že je arogantná zas za nejakú zvlášť strašnú informáciu neberie)

To by ste sa divila, koľkí ľudia takúto zodpovednosť nie sú ochotní prijať. +musí sa trochu uškrnúť.+ No to iste, svet by bol krásny... +no niečo v jeho úsmeve hovorí, že tomu neverí.
Keď mu to Bea s tým systémom vysvetľuje, trochu sa zas uvoľní.+ No dobre. +povie napokon.+ Tak s tým sa už žiť dá.+ poznamená. Pri poznámke o tej žieravine pokrúti hlavou, ale súčasne mu pobavene cuknú kútiky úst.+
Iste. V dnešnej dobe nie je nič zadarmo. +no keď sa ho opýta na tie peniaze, pokrúti hlavou.+ Nemali sme spolu žiadnu dohodu. Peniaze si nechajte, keď nejakú spolu budeme mať. Lebo lacné to potom nebude.+ Na to "užitočné" sa len tajomne usmeje, ale nič nepovie. (odhladla si ho s tou štenicou úplne presne :D ... no nájsť ju nebude ľahké)+

+Prirodzene nečá takúto reakciu, i keď by asi mal, ale až tak dobre Beu nepozná. No už keď Bea pustí sklenku, tak nejak mu dojde, že to nie je dobré. Asi tak úplne nepočíta s tým, že by sebou mohla seknúť, takže sa mu ju nepodarí zachytiť.+ Kurva! +zanadáva precítene a hneď je na nohách. Lapne ju za ruku, ktoru sa Bea snaží niečoho chytiť a vytiahne ju na nohy. Potom ju podoprie a pomôže jej usadiť sa do kresla, v ktorom pred chvíľou sedel on. Odniekiaľ tam vyloví minerálku. Otvorí ju, naleje do pohára a prinúti Beu, aby sa napila.+ Ste v poriadku? +spýta sa, keď odloží pohár. Stojí pri nej, nakláňa sa nad ňou a tvári sa dosť znepokojene.+
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince