Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 19, 2010 1:42 pm

Dám si taky stejk, pořádně velký a pořádně krvavý. A whisku, a přines mi taky rovnou celou flašku mrkne na Bärbel A dej si něco na mě, zlato plácne ji po zadku a otočí se k amonovi Tak gratuluju, Mistře, ke včerejšímu trojitému vítězství ušklíbne se
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 1:49 pm

+Bärbel se zachichotá, dá si na Luciusův účet famozní čokoládku se šlehačkou a pěkně běhá a obsluhuje+

+Amon si k Lucovi přisedne+ Díky, +poplácá ho po rameni+ vlastně mě to docela překvapilo...+koukne na Luciuse+ tipoval bych, že slintají po tobě..+jako ženský...+ Kdo se v nich má vyznat... +nalije jim oběma panáka todeskussu a ťukne si s ním+ Tak na příští rok! Kdes vůbec nechal svou dražší a krásnější polovičku? +asi to není první panák dneska...a nacpe si do pusy vanilkovej věneček+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 19, 2010 1:56 pm

Mně to tedy nepřekvapilo. Tím chci říct - tvoje výhra. Škoda, že nezveřejnili i druhé a třetí místo, možná to bylo jen o fous... mrkne na něj A možná, že je to lepší; třeba by bylo to zklamání ještě větší. Máš pravdu, v ženských se člověk nevyzná. Čert je vem lupne do sebe todeskuss a lapne po dechu No, je to síla... a golux šla na tu afterpárty. Mě to tam tedy nelákalo, radši jsem šel sem ďobne si nějaký to cukroví
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 2:06 pm

Je fakt, že..mám svý kouzlo...+uculí se+ Ale, že až tak...+uznale, že je fakt dobrej a zatímco bärbel lucovi nalije co si objednal, amon pije todeskuss jako vodu+ Čert? No ten by tu ještě chyběl, už je tu kde co...
Máš recht, tady je aspoň klid! +rozhlídne se na to hemžení okolo+ skoro...
Amon
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 19, 2010 2:16 pm

Však já vím, kam mám zajít... nejlepší podnik na LOSu... nacpe si do pusy zase nějaké cukroví Ten druhý podnik mě neláká, příšerky se špičatejma zubama nemusím. Upír není pro mě pořádnej chlap, pořád jen zkoušejí vysílat tu svoji moc nebo co... pch! Není nad pořádně provedenou Avadu... jen tak pro efekt zatočí hůlkou Kromě Postracha ovšem, ten aspoň umí s mudlovskýma zbraněma... kopne do sebe whisky a doleje si další
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 2:22 pm

+Musí se usmát, jak je Lucius v ráži+ Joo nová doba...+a uuuž jim donesou megasteaky..beztak s hranolkama+ Díky zlato...dobrou chuť +kývne na luciuse a pustí se do toho+ hned po řízku nejlepší jídlo!
Jen doufám, že tu teď nezačnou pěstovat soby...losy...ty parohatý svině vypadají věčně naštvaně...
Amon
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 19, 2010 2:52 pm

pustí se do toho taky Mně by to nevadilo, když mě nebudou nutit, abych ty potvory krmil... nová doba, pch! ušklíbne se mezi dvěma sousty Já jsem tradicionalista. Věřím v kvalitu ověřenou časem, v magii a v trvalost svazků poslední sousto zapije pořádným panákem whisky a odstrčí talíř No, bylo to opravdu vynikající když kolem nich Bärbel projde, se zalíbením se zahledí na její zadeček a obsluha taky stojí za to...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 2:58 pm

No to určitě chtít nebudou. +ujistí ho s takovým blahosklonným úsměvem a pomalu dojídá+ Trvalost svazků? To bych zrovna od tebe nečekal.. +sleduje jak očumuje bärbel+ Není moc..hm..jednoduchu a dajná? Dokonce i na tebe? To támhle yohannka...to je aspoň ženská! +kývne k ní jak balancuje na žebříku a dává ozdoby na stromek+
Amon
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 19, 2010 3:10 pm

Na trvalé svazky já si potrpím, jsem koneckonců pořád ženatý a s golux jsme spolu už víc než čtyři roky. Moje práce v poradně je čistě profesionální záležitost. A děvčata typu Bärbel jsou to pravé, když se člověk potřebuje trochu odregovat, a na to žádnou složitou osobnost nepotřebuju. Yohannka je na takovou rychlovku příliš inteligentní zamává jí konečky prstů, hlavně ať nespadne z toho žebříku Kromě toho s mými city ke golux to nemá vůbec co dělat. Kdyby to nebyla tak výjimečná žena, už bych s ní dávno nebyl.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 3:14 pm

Mě na tom tvým mnohoženství fascinuje, že ti všechny nelezou na nervy. Jedna je až moc! Nedejbože, když s ní člověk bydlí... To je furt tohle a támhleto, věčně nějaký výmysly, prodraží se až to hezký není...a pak nějakýmu cucákovi stačí jenom mrknout a...+tleskne+ Jak sou ty ženský naivní...+zakroutí nad tím hlavou a padne mu zrak na bonbony navěšený na stromku, nebýt to tak daleko, tak si urve, no až pude pak domů...+ Jo vyjímečná to Golux je...neuvažovals o tom, že by sis ji mohl po takové době vzít?
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince