Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Lanevra » ned pro 26, 2010 6:22 pm

°Vejde dovnitř, jako vždycky se snaží nebýt moc nápadná. Jde k baru, kde si hodlá nenápadně aby to neslyšel nějaký mudla objednat extrasilného panáka na povzbuzení, když si všimne Neferet. Vlastně ani ne tak jí, jako její společnice. Zůstane stát u baru z jednou rukou položenou na pultu a pozoruje drobnou hnědovlásku která se tak rozkošně směje. Taky se usměje a vyrazí k jejich stolu°Ahoj Neferet °pozdraví se z druhou hnědovláskou, ale věnuje dlouhý pohled Fred° Zdravím, já jsem Lanevra °podá Fred ruku° Známá tady Neferet °věnuje Fred zvláštní, bezmála smyslný úsměv°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 6:32 pm

+pečlivě poslouchá Fred a lehce zvedne obočí+ Doručili? +trošku se zamračí, neví co si pod tím má představit, prudce zvedne hlavu, když se u jejich stolu ozve ženský hlas+ Ahoj Lanevro. +pousměje se+ Dlouho jsme se neviděli. +zabodne pohled do lístku+ Nechceš si přisednout? +těkne nenápadně pohledem mezi návštěvou a Fred+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » ned pro 26, 2010 6:40 pm

No to bylo takhle... +nadechne se, aby to mohla vysvětlit, tahle část jí nedělá žádný potíže, ale zarazí se ve chvíli, kdy se u stolu objeví cizí žena a podává jí ruku+ Oh... já jsem Winifred Burkle... +stiskne Lanevře ruku+ ... tedy... ehm... Fred. +trošku se do toho zamotá, jak je překvapená náhlým vývojem situace a trošku roztržitě se pousměje+ Ráda tě poznávám... +neunikne jí, že její ruka je poněkud chladnější, ale nechá si to pro sebe, jen mrkne po Nef, která si dál pročítá jídelní lístek+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 26, 2010 7:14 pm

Elias: ušklíbne se té narážce na majetek Nemusím nic dávat najevo, každý o mně stejně ví, že jsem bohatý. Já zase nedávám tak okázale najevo, jaký doopravdy jsem. Nikdo nemusí vědět, jestli bych byl schopen chladnokrevně zabít svoje rodiče. A co se týče mých žen, do toho vám, milý příteli, nic není. Alespoň zatím, než zjistím, co jste skutečně zač nalije si whisky a na ex ji vypije
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Kellerman » ned pro 26, 2010 8:57 pm

+To se samozřejmě dívá, a to tak, že když vidí jak olízne lžičku, nachvílu se zastaví se svou lžičkou před pusou a zapomene jest.+
Emmm...ale to je chyba! No taky bych nějaký měl..ale až mi prozradíš nějaký svoje! Nemusijou být teda vánoční..
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Amon » ned pro 26, 2010 8:59 pm

Elias: Dějiny píšou ti co přežili...nebo ti, kterým za to zaplatíme. Realita se dost liší od toho, co se donese k veřejnosti. A za mnoho let se dokonce i zapomene.
Se někdy stavte, těžko tomu věřit, ale bydlím jako normální lidi.
Ženský...+zakoulí očima a rači se napije+ záhuba lidstva!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Lanevra » ned pro 26, 2010 9:03 pm

Lana °usmívá se na Fred přímo nadšeně a jinak než na kohokoliv jiného° To bohatě postačí °přikývne a posadí se° Děkuji. Ráda si jednou za čas z někým popovídám °objedná si taky colu aby nekazila partu, jí je to stejně jedno° O čem se to bavíte? Kohopak kam doručili? °ptá se zvědavě ač by neměla na co když byla tak daleko, u baru, v okamžiku kdy to Fred říkala°

(Koukám že je tu nějaká panská chlastací slezina nebo co... :D )
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 9:22 pm

[+neunikne jí, jak se Lana na Fred usmívá a přimhouří lehce oči, ale nic neříká, nic jí do toho neni, ale dává na Fred pozor, rozhodně nestojí o Spikeův "proslov" kdyby se jí něco stalo+ No... +naposledy mezi nimi těkne pohledem, než se zase zaměří na jídelní lístek+ Přemýšlely jsme, co si dát k jídlu a trošku probírali, jak se Fred seznámila s kluky. +vysvětlí ve skratce+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » ned pro 26, 2010 9:26 pm

+usmívá se trošku rozpačitě, nějak se jí nezdá jak na ni nově příchozí kouká+ To doručili Spikea do W&H. Byl v takovým medailonu... a když Angel otevře ten balíček, tak... +zašermuje nadšeně s rukama, jak se vrátila k předchozímu tématu, je trošku vděčná, že tak nemusí přemýšlet nad pohledem druhé ženy+ ....puf... a objevil se vír a najdnou... byl tam. +rozhodí rukama+ Ehmn... +trošku se začervená, když si uvědomí, jak šermovala nadšeně rukama+ ...omlouvám se. +špitne a ruce raději schová na klín, aby něco neshodila+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » ned pro 26, 2010 9:31 pm

°Cucá Colu co jim právě donesl červeným brčkem, kterým zároveň honí citronek ve sklence a pozoruje Fred jak vypráví. Dokonce se přitom ještě navíc dokáže usmívat. Prostě akrobatický výkon bytosti co dělá kupu věcí najednou° Nějaká magie? °zajímá se° Nebo spíše vědeckého? Jako třeba rozklad molekul energii °je ráda že se může blýsknout i tímto svým nadáním. Má dojem že přesně tohel téma Fred nadchne°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince