Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 3:49 am

+Zavrtí hlavou+ Jenom si dej... Změnit? +lehce se ušklíbne+ A myslíš, že to jde? Podle mě se lidi s nějakou povahou narodijou, trošku je vymodeluje okolí a pak už se to víceméně domodelovává. Ale když člověk sám něco mění, akorát to dopadne katastroficky na druhé straně. Jsme jací sme. Co s tím...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 11:43 am

mmm, tak dííík +zašklebí se+ tím hůř pro vás všechny, muheheh! +zasměje se a nakydá si tunu šlehačky+ a teď ty +pobídne ho+, povídej.. +a vrhne se zas do poháru, až má šlehačku všude+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 2:51 pm

My sme odolní! +prohlásí a sežere kus poháru+ No..já...+koukne jí do očí+ uvědomil sem si, že mi chybí osobní život. +řekne to tak jednoduše a lehce, jak jen to jde+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 3:14 pm

no já nevíím +uculí se a dá kousek šlehačky aji koťatům+ m.. osobní život? +kouká taky na něho+ vlastně.. pracuješ 24 hodin denně.. dovolenou jsem u tebe viděla až teď.. +nakrčí čelíčko, že tak furt maká a trocha ho špičkama prstíků pohladí po ruce+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 3:23 pm

Jo, tak nějak...no doteď mi to ani nevadilo...+sleduje s nakrčeným čelem její packu+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 3:33 pm

+posuměje se jak ho tak poslouchá+ ale tak.. teď když hlídá Beu Chris.. to třeba budeš mít...mm.... lepší? +koukne na něho a trochu nechá svý prstíky položený přes jeho...tak jako náhodou+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 3:59 pm

+zvedne tlapu a pohladí ji zlehka přes její pacenku+ Od ledna sme domluvení, že to za něho zase vezmu já...stejně se nic nezmění...+stáhne ruku+ Můj život se nikdy nezměnil. K lepšímu. Vybral sem si to sám. +odsune pohár a napije se šáňa+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 4:22 pm

od ledna? +zamračí se+ to néé... to je silvestr.. a oslavy.. nešlo by to od února? nebo.. od půli ledna? +udělá oči+ mohl bys.. třeba.. zatím dávat pozor na mě.. bude tu spousta cizích lidí...a třeba se něco změní. Nikdy nevíš. Vem si, žes tu s náma slavil vánoce +usměje se mile+ není to copak změna k lepšímu? nebyly pěkný?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 5:25 pm

Mhm, musím od ledna. Chris s tím už tak nechtěl mít nic společnýho, prý živý terče brání nerad.
+dá jí opatrně vlásky za ouško+ Stejně tady budu většinou hlídat. Jestli chceš, najdeme ti spolehlivýho ochránce.
Jo vánoce...to je pokrok. Hlavně pro ni..+kývne k ségře, která se vedle opíjí s Tobim+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 5:56 pm

až po oslavě! +nekompromisně+ mm.. já nechcu cizího spolehlivýho ochránce, já chci.... +koukne mu jednoznačně do očí+
jsem ráda, že se jí tu líbí +usměje se+ a Tobi taky nějak ožil!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince