Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Astrai » ned led 02, 2011 3:15 pm

Rozhodně, tak ho mám nejraději. Kývne spokojeně. A k němu bych prosila nějaké dobré víno. Jistě vyberete dobře, takže to nechám taky na vás. Usměje se na ni.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Obsluha » ned led 02, 2011 3:23 pm

donesu vám k tomu červené +dodá druh a ročník, takže slečna bude spokojená a obsluha zmizne v kuchyni nahlásit objednávku+ taaak tady je vínečko, pokud chcete, doneseme vám celou lahvinku +usměje se+ a jídlo bude hned!
+zatím tam přijde yohannka a kontroluje jestli je všechno v pořádku+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Astrai » ned led 02, 2011 3:42 pm

Děkuju, je skvělé. Kývne uznale. Ne, zatím stačí sklenička, nerada bych se hned opila. Zasměje se a když zase obsluha odběhne se zájemem se rozhlíží po interiéru.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod yohannka » ned led 02, 2011 3:59 pm

+zahlídne tam novou osůbku, tak k ní dojde+ všechno v pořádku? nepotřebujete něco? +usměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Astrai » ned led 02, 2011 6:37 pm

Vzhlédne a usměje se na ni. Nene, děkuju. Všechno je skvělé. Abych pravdu řekla, ještě jsem nebyla v žádné restauraci, hospůdce či jiném takovém zařízení, kde bych se cítila tak... Chvíli hledá dostatečně výstižné slovo. ...vítaná. Řekne nakonec s úsměvem. Ráda bych vyjádřila hluboký obdiv majiteli. A i zaměstnancům, protože na těch velmi záleží úroveň podniku. Pokýve uznale hlavou.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod yohannka » ned led 02, 2011 7:22 pm

Vážně? +potěšeně+ ale to jsme moc rááádi +usmívá se hrdě+ Ale... jste tu jenom chvilku, pokud se nemýlím... to na vás tohle místo tak okamžitě zapůsobilo?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Astrai » ned led 02, 2011 9:03 pm

To ano, jsem tu chvíli. Ale však to znáte ne? Že první dojem je většinou ten správný. Usměje se. A v hostinských zařízeních to platí dvojnásob. Pokud někam přijdu a nikdo si mě čtvrt hodiny ani nevšimne, opravdu mě tam víckrát neuvidí. A abych byla úplně upřímná, tak zatím nikde se mi nestalo, že by mi jen tak, jako pozornost přinesli grog na rozmrznutí. Zamrká na ni vesele.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Tirage » ned led 02, 2011 9:19 pm

vykecává se v kuchyni, ale tak nějak zaslechne, že v lokále je nový host - slečna. tak přemluví kuchaře, aby stejk nebyl moc opaprikovaný. a jde pomáhat s pečením štrůdlů a makovošvestkových koláčů. a taky připravuje ovoce a ozdůbky na palačinky. takové ty karamelové mřížky, vyřezávané růžičky z ovoce různého, seká mandle a ořechy... a možná í dojí javory na javorový sirup :).
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » ned led 02, 2011 9:35 pm

mmm to máte pravdu +přikývne+ jak si mě někde takhle nevšímali, tak jsem šla radši pryč.. a proto jsme si založily vlastní hospodu +usměje se+ Grog teď dáváme každýmu, je to tady.. v podstatě nutnost! +směje se a Bärbel jí donese porci steaku a hranolek+ tak si nechte chutat.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Astrai » ned led 02, 2011 11:06 pm

Přesně moje řeč. Kývne s úsměvem. Jo, to je teda fakt. Doufám, že se mi povede nastartovat auto. Zasměje se. Hmmm, to vypadá skvěle. Díky. Poděkuje a pustí se s chutí do toho.
Astrai
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince