Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Obsluha » pát led 21, 2011 10:23 am

Sam: +Bärbel se na ni usměje+ zeleně.. klidně i červeně.. cokoliv chcete +mávne rukou+ pokud to nebude něco masožravýho.. +ucul+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » pát led 21, 2011 7:06 pm

*vděčně se na ní usměje* Děkuji mockrát a zatím nashledanou *řekne a spěšně odchází pořídit nějakou tu zeleň*
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 10:29 pm

+dojedou před Mýtinku+ A hele, trefili jsme se. +usměje se na něj a vystoupí z auta+ Takže vy jste kouzelník? +zeptá se ho, když jdou ke dveřím+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 10:42 pm

Takže tohle je ono. +kouká se kolem když vystoupí z auta.+ Ještěže mám zimní gumy. +Řekne celkem ulehčeně, jelikož je kolem kopa sněhu.+ Jo, to jsem. Předpokládám, že vy taky. +usměje se na ni a podrží jí dveře.+ Tak v takovéhle hospůdce jsem ještě nebyl. +rozhlédne se jak jsou uvnitř.+ Chodíte sem často? +Vede ji k nejbližšímu volnému stolku pro dva.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 10:54 pm

Jsem, umím kouzlit. +vejde dovnitř a posadí se ke stolku+ No občas sem zajdu, já spích chodím do baru ve městě, tady mi to přijde takové... odtržené a navíc se tu nesmí kouzlit. Ale za to tady skvěle vaří. +koukne na číšníka, co k nim přijde, nejdřív si chce dát pivo, ale pak si vzpomene, že je tu dneska jako dáma+ Bílé, prosím. +oznámí číšníkovi a vezme si od něj jídelní lístek, ale koukne na Richarda+ Líbí se vám tady?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 11:10 pm

S hůlkou nebo k tomu používáte něco jiného? + Vyzvídá. +Nesmí se tady kouzlit? +Překvapeně zamrká.+ Je to jenom takový předpis? Jakože se nesmí kouřit a i tak to všichni porušují. Nebo opravdu se nesmí? +asi o něčem takovém od svých sedmnáctin neslyšel.+ Máte nealko pivo? +zeptá se číšníka a vezme si od něj lístek. Asi mají, tak si ho objedná.+ Velice. +Přikývne s úsměvem.+ Vesnické hospůdky mají něco do sebe. Máte zde nějaké oblíbené jídlo, které byste mi mohla doporučit? +podívá se jí do očí.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 11:17 pm

Já si tu obvykle dávám ty pálivé topinky, ale slyšela jsem, protože já sem chodím spíš k baru, že tu mají skvělé řízky. +koukne do lístku+ Nesmí, já bych to neriskovala, pak by se odněkud mohl vynořit někdo a vyhodit vás. Majitelkám se to nelíbí. +pokrčí rameny+ Já kouzlím jen tak a když mám u sebe zrovna hůlku, tak s hůlkou. Bude vám vadit, když si zapálím?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 11:36 pm

To tu stojí nad hosty s bičem? +zasměje se.+ Pokud se to ale opravdu nesmí, nezbývá nám jiné, jen to respektovat. +Zavře lístek a položí ho na stůl.+ Nebudu vymýšlet a dám si ty řízky, když říkáte, že jsou tak dobré. Ale vůbec ne, pokojně si zapalte. +Opře se do židle, proplete si prsty na stole a chvíli Wenai jenom tak pozoruje.+ Nevadilo by vám, kdybychom si tykali. Vím, že podle etikety má takový návrh přednést žena... +zatváří se omluvně.+ ...ale jsem od přírody netrpělivý. +lišácky se ušklíbne.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 11:43 pm

+vzhlédne, když si připaluje cigaretu, s úsměvem+ Nevadilo, říkejte mi Wenai, o mém druhém jméně se tu bavit nebudeme, to by ses mi smál. +usměje se na něj trochu omluvně+ Já si dám.... +koukne do jídelního lístku+ třeba tu svíčkovou. +kývne na číšníka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 11:59 pm

Richard. +pokývá hlavou, jakoby se představovali prvně. Čemu se pak vesele rozesměje.+ Tak teď mi ho už musíš prozradit. +řekne s pobaveným úsměvem.+ Protože jinak nebudu moct spát. +zatváří se smrtelně vážně, no je jasné, že to rozhodně vážně nemyslí. I on si objedná a číšník jim následně donese to víno a pivo.+ Říkala si, že se jmenuješ Lafayette? Asi nebudeš jenom taková obyčejná recepční, že ne?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince