Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » úte led 25, 2011 1:14 pm

(a ať máme za co chlastat, beztak tu největší útratu dělají vojáci a to platíme sami sobě :ss )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte led 25, 2011 1:42 pm

(mh.. to asi zvýšíme ceny..)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte led 25, 2011 2:35 pm

(to jsou mi věci :pii )

A také s čokoládovou polevou. +dodá s úsměvem, pak se taky posadí.+ No děkuji, ale spíš mi můžeš pogratulovat k mé schopnosti plácnout prví, co mě napadne. +ušklíbne se.+ Ale jinak ti chci poděkovat za příjemnou společnost. Už dávno jsem nepotkal ženu jako jsi ty. +řekne upřímně.+ Pokud si přeješ vidět mě opilého. +zasměje se.+ Tvé přání ti ochotně splním, ale za následky pak neručím. +blýskne šibalským úsměvem.+ To je mnohdy značná nevýhoda. +přikývne a odpije si piva.+ Pokud však neřídíš jenom proto, aby ses dostala z místa na místo, ale kvůli jízdě samotné, může to být celkem vzrušující.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 25, 2011 2:41 pm

Proč? Jaký následky? Zlobíš? Napadají tě ztřeštěnosti? Víš co, já mám čím dál větší chuť to vyzkoušet. Navíc nerada piju sama a ty teď nepiješ a to je jako kdybych pila sama. +zazubí se na něj+ Takže co kdyby jsme to tady zabalili a jeli do hotelu a tam by sis dal pořádný pivo, já bych si dala... no, taky pivo a zkusili to? A ty mi zatím po cestě vyvětlíš, k čemu jsou všechny ty páčky kolem volantu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte led 25, 2011 9:37 pm

Jo. +přikývne.+ Zlobím a napadají mě ztřeštěnosti. +Uculí se.+ Dobrá tedy. Já také nerad piju sám. I když, abys o mě pak neztratila dobré mínění. +ušklíbne se na ni, pak zamává na číšníka a když to zaplatí, postaví se a nabídne Wenai ruku.+ Takže nejdřív úvodní instruktáž?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 25, 2011 9:43 pm

+vstane a elegantně se do něj zavěsí+ Myslím, že úvodní instruktáž bude opravdu nutná. +koukne na něj omluvně+ No, tak to jsem zvědavá, co budeš vyvádět a abych řekla pravdu, tak se na to těším. +usměje se+ Mám ráda ztřeštěný nápady. +nachvilku se odlmčí+ A zlobivý kluky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte led 25, 2011 9:57 pm

Pak bys ale měla vědět, že opít mě není až tak snadné. +mrkne na ni, usadí ji do křesla spolujezdce a pak si sedne za volant.+ Tak tedy dobrá, vznešená slečno. + narovná se na své židli a podívá se jí do očí.+ Kapitola první. Začneme tím nejdůležitějším, co bys na každém autě měla umět použít. +strčí klíčky do zapalování a nastartuje. A pak...položí ruku na střed volantu a párkrát zmáčkne. Auto poslušně při každém zmáčknutí zatroubí a jemu cuknou koutky jak na ni pořád hledí.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 25, 2011 10:09 pm

No, že bych konečně našla v pití zdatného soupijníka? +usměje se na něj+ No uvidíme. +posadí se v autě a pozorně ho sleduje, co dělá, zahledí se mu do očí, když na ni tak kouká a pak sebou docela dost cukne, když zatroubí, protože se lekne+ No jasně. +řekne a koutky jí cukají+ To bych myslím zvládla. +natáhne se a zatroubí+ Dělám to dobře? +pořád mu kouká do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte led 25, 2011 10:27 pm

To až tak? +usměje se docela potěšeně.+ Vidím, že nás čeká velice zajímavá noc.
+I když nechtěl, aby se lekla, mile ho překvapilo, že mu za to Wenai nezačala nadávat. O to zářivěji se na ni usměje.+ Velice dobře. +přikývne.+ Možná jenom... +položí svou dlaň nu tu její, přičemž z ní nespouští oči.+ ...trochu víc důrazněji. +Zamáčkne její dlaň do volantu, ale jenom tak, aby jí neublížil a auto pořádně, dlouze zatroubí.+ Aby na nás neposlali ty vojáky, že tady rušíme noční klid.+ Ušklíbne se vesele.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte led 25, 2011 10:33 pm

Tady bývá klid až ráno. +usměje se na něj, pohled jí zklouzne ze jeho očí na rty a zase zpátky+ Důrazněji, budu si to pamatovat. +pokývá hlavou+ Pojedem? +zeptá se, ale její ruka je pořád uvězněna pod tou jeho, Wenai vůbec nevypadá, že by jí to adilo a ani se ji nesnaží dostat ven, jen mu kouká do očí s lehce tázavým výrazem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince