Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Nesmrtelný » sob bře 19, 2011 9:35 pm

Samantha Wood píše:Hm Praha...+přemýšlí+ Myslísm, že už jsem o tom městě slyšela +usměje se+ Ty méně umělecké styly mají většinou větší hloubku, tedy alespoň ty co jsem vídala doma +trochu pokývne na potvrzení svých slov+ Dobrá, dobrá vzdávám se +usmívá se+ Zůstaneme u toho kina jo. Představení v koloseu bych nemusela zvládnout. +úsměv se jí rozšíří+ Já říkala, že jsi věčný pesimista +řekne to tak, že je vidět, že si ho jenom dobírá+ Někdo může ženy lákat na sbírku motýlů, jiný zase na válečné medaile +mrkne na něj+

(Dobrá něco tam vyberu +řekne optimisticky s úsměvem+)

Za umělce je považován i ten co pouze dobře zvládl řemeslo a to není to samé +trochu se podiví+ Proč myslíš? Je... bylo to vždy velmi zajímavé. Někdy okázalé, jindy nebezpečné, pak zase zábavné. Lidé mají zkreslený názor z filmů jako Gladiátor. Nebylo to výhradně o boji na život na smrt +pousměje se, trochu škodolibosti je na něm znát+ To by hned všichni gladiátoři zemřeli a jejich sponzoři by přišli na buben. Líbilo by se ti to +dlouze se na ni zahledí jak si ji představuje v jemných látkách a zlatých sponách+ Vypadala by si překrásně +pohled se mu zamlží jak je ztracen v představách a minulosti+ Dobře, tak já svou sbírku medailí najdu +přislíbí+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Anette Bowell » ned bře 20, 2011 1:02 am

Elias: Hm...byl naprosto úchhvatný +přizná,ale pak se zase usměje+ No třeba ti ho pak nějaká ta zaopatřená panička pomůže vybrat +mrkne na něj rošťácky+ To byla dobrota + vloží si poslední sousto do úst+ Myslím, že do tohohle podniku se ještě vrátím. Odkud vlastně jsi? +zeptá se zvědavě+
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Samantha Wood » ned bře 20, 2011 1:16 am

Jistě, že chápu to, že se nebojovalo jen na život a na smrt. Ale jelikož jsem dost nekonfliktní člověk s mírumilovnou povahou, asi by to nebylo nic pro mě. +představí si to a trochu se oklepe+ Nemám ráda krev +poznamená s odporem+ Ale líbí se mi jejich móda +usmíva se tomu, že mu to vykládá. Chlap to asi nepochopí+ Třeba se někdy na nějaké tématické akci bude na starý Řím vzpomínat a já se budu moci blýsknout jako spanilá římanka +usmívá se vřele+ No tak hledej, jen hledej Šmudlo +potichu se zachychichotá+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Elias Magnus » ned bře 20, 2011 12:42 pm

Anette Bowell píše:Elias: Hm...byl naprosto úchhvatný +přizná,ale pak se zase usměje+ No třeba ti ho pak nějaká ta zaopatřená panička pomůže vybrat +mrkne na něj rošťácky+ To byla dobrota + vloží si poslední sousto do úst+ Myslím, že do tohohle podniku se ještě vrátím. Odkud vlastně jsi? +zeptá se zvědavě+

Odevšad. řekne se záhadným úsměvem a stejně jako ona složí příbory. Vaří tu opravdu skvěle.dopije pivo. Nechci být nespolečenský, ale už budu muset jít. Mám ještě nějaké povinnosti.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » ned bře 20, 2011 8:46 pm

Gladiátorská? +trochu pozvedne obočí+ Upocení muži v kožené zbroji +zamyslí se nad tím+ Chápu že tě to musí lákat, ale moje gusto to není. Navíc kožená zbroj a zbroj všeobecně neskutečně dře +ví to moc dobře, vyzkoušel si všechno až po výzbroj v první světové+ Něco takového už tu jednou bylo, ale musím říct že nikomu by římský oděv neslušel tolik jako tobě +trochu se zarazí nad tím Šmudlou+ Šmudla...? Pokud budeš moje Sněhurka, tak přežiji být Šmudlou.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Eternity » pon bře 21, 2011 10:27 pm

vejde do lokálu a kývnutím pozdraví všechny přítomné. sedne si trochu stranou a otevře noviny a nějaká další lejstra. klidně čeká, až si obsluha udělá trochu času i na ni.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Anette Bowell » pon bře 21, 2011 10:37 pm

Elias: Á, pan Tajemný +usmívá se a upíjí ze sklenky, která je z poloviny plná+ Vůbec nevadi. Vím, že si tě nemůžu nárokovat celý den +zamrká na něj+ Ale doufám, že se nevidíme naposledy +usmívá se, tenhle muž jí rozhodně zaujal+
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Obsluha » úte bře 22, 2011 5:17 pm

Eternity píše:vejde do lokálu a kývnutím pozdraví všechny přítomné. sedne si trochu stranou a otevře noviny a nějaká další lejstra. klidně čeká, až si obsluha udělá trochu času i na ni.

+přijde k ní Bärbel+ Vás sme tu dlouho neviděli, co to bude? +usměje se+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eternity » úte bře 22, 2011 5:53 pm

dobrý den, Bärbel. skutečně jsem tu dlouho nebyla. usměje se na ni. a je ráda, že si vzpomněla na její jméno. neperlivou vodu do půllitru a dvojku toho francouzkého čeveného, prosím. píchne ukazováčkem do nápojového lístku.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Elias Magnus » úte bře 22, 2011 6:25 pm

Anette Bowell píše:Elias: Á, pan Tajemný +usmívá se a upíjí ze sklenky, která je z poloviny plná+ Vůbec nevadi. Vím, že si tě nemůžu nárokovat celý den +zamrká na něj+ Ale doufám, že se nevidíme naposledy +usmívá se, tenhle muž jí rozhodně zaujal+

Anette: V to také doufám. položí na stůl útratu za oba dva a zvedne se ze židle. Obleče si na sebe kožený kabát a pomůže do kabátu u ní. Můžu tě někam doprovodit?
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince