Samantha Wood píše:Hm Praha...+přemýšlí+ Myslísm, že už jsem o tom městě slyšela +usměje se+ Ty méně umělecké styly mají většinou větší hloubku, tedy alespoň ty co jsem vídala doma +trochu pokývne na potvrzení svých slov+ Dobrá, dobrá vzdávám se +usmívá se+ Zůstaneme u toho kina jo. Představení v koloseu bych nemusela zvládnout. +úsměv se jí rozšíří+ Já říkala, že jsi věčný pesimista +řekne to tak, že je vidět, že si ho jenom dobírá+ Někdo může ženy lákat na sbírku motýlů, jiný zase na válečné medaile +mrkne na něj+
(Dobrá něco tam vyberu +řekne optimisticky s úsměvem+)
Za umělce je považován i ten co pouze dobře zvládl řemeslo a to není to samé +trochu se podiví+ Proč myslíš? Je... bylo to vždy velmi zajímavé. Někdy okázalé, jindy nebezpečné, pak zase zábavné. Lidé mají zkreslený názor z filmů jako Gladiátor. Nebylo to výhradně o boji na život na smrt +pousměje se, trochu škodolibosti je na něm znát+ To by hned všichni gladiátoři zemřeli a jejich sponzoři by přišli na buben. Líbilo by se ti to +dlouze se na ni zahledí jak si ji představuje v jemných látkách a zlatých sponách+ Vypadala by si překrásně +pohled se mu zamlží jak je ztracen v představách a minulosti+ Dobře, tak já svou sbírku medailí najdu +přislíbí+