Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte dub 12, 2011 7:41 pm

nakloní sklenku a pozoruje, jak víno stéká po skle, přičichne, trochu se napije, poválí víno po jazyku, polkne a zkoumá zbytkovou chuť, pak se usměje a kývne na Bärbel Je to dobré, děkuji už si jí dál nevšímá a nalije golux
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » úte dub 12, 2011 7:44 pm

napije se a taky se usměje Hm, je to moc dobré. Mohla bych dostat ještě skleničku vody? obrátí se ještě na Bärbel Nechci se opít, než se najím... zamilovaně kouká na Luciuse
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte dub 12, 2011 8:23 pm

No to radši ne, drahoušku. Bylo by ti zle, jako obvykle... ušklíbne se, ale pak se usměje a vezme golux za ruku Však já bych se o tebe postaral... nakloní se a lehce políbí golux na tvář
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Obsluha » úte dub 12, 2011 11:40 pm

+nechá Luciuse ať víno nalije+
golux: samozřejmě, hned to bude +usměje se a jde pro vodu+ tak prosíím... jídlo bude za chvilinku +a cinknou na ni z kuchyně, tak pro to běží+ taaak.. křepelky.. tady jednou brambůrky +dává jim do na docela velkých talířách a krásně to voní+ a salátky. Přeji dobrou chuť +usměje se hezky a zmizne za bar+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Morfeus » pát dub 15, 2011 9:19 pm

spolu s Et se probudí po drahné době pod stolem. chvíli mu trvá, než zjistí, kde to je. dřevená deska nízko nad hlavou a kolem cípy ubrusu sahající skoro k zemi. uslyší vzdáleně povědomé hlasy a nenápadně vyčouhne pod ubrusem a zjišťuje, co se to děje. zahlédne Luce s Golux. jemně šťouchá do spící Et, dokud se neprobudí. ...miláčku... probuď se. ale tiše. v tom jídle muselo něco být... jed nebo barbituráty... a teď mají VIP návštěvu, tak přes nás hodili ubrus, aby neměli ostudu. to je teda jednání s hostem... možná chtějí Malfoye a jeho krásku taky otrávit?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned dub 17, 2011 8:58 am

pustí se do jídla a je vidět, že mu šmakuje, občas se pozorně nakloní ke golux, jestli jí taky tak chutná
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » ned dub 17, 2011 9:01 am

přikyvuje, ani nemluví, jak má plnou pusu. Jednu chvíli se jí zdá, jako by se odněkud od vedlejšího stolu ozývalo nějaké šeptání nebo něco, tak se rozhlíží, ale vidí, že jsou tam sami. Kouká na Luciuse, ale ten zjevně nic neslyší, tak si myslí, že jí už hrabe asi, nebo mají na Mýtince duchy, tak si dá radši skleničku vína na ex
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » ned dub 17, 2011 10:14 am

Bärbel: +jenom zakroutí hlavou+ další co skončili pod stolem.. to je úúúroveň +a pokukuje po Luciusovi a golux jestli něco nepotřebujou+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » ned dub 17, 2011 12:16 pm

+De si do kanclu pro nějaký věci, ale zarazí se a dojde ke Golux a Luciusovi+ Koho to tu nevidím! +usmívá se na ně+ Přeju dobrou chuť, všechno v pořádku? (Dostali ste víno správnýho příslovečnýho určení?)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned dub 17, 2011 12:28 pm

Ale drahá přítelkyně! osuší si pusu do ubrousku, vstane od stolu a políbí Beuš ruku Vaše kuchyně je jako vždy skvělá a víno také. Jen té papriky by mohlo být méně, ale pro tentokrát to vašemu kuchaři odpustím. Dlouho jsme se neviděli, že? Měl jsem spoustu práce a ještě mám, ale tuším, že výsledek bude stát za to... tajemně se usměje
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince