Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eric » pon čer 20, 2011 3:19 pm

(chudák, to si nezaslúžil :pii )

+stále sa tvári tak nejak rovnako, s úsmevom na tvári, keď sa Bea otočí naraz s tým pollitrom, vyskočí na nohy, ale aj tak to bol presný zásah.+ Kurva, ženská! Ste normálna?! +prská a snaží sa pivo dostať aspoň z očí. Ďalšie nadávky sa mu podarí prehltnúť, no jeho výraz hovorí za všetko. Vezme si od yohannky obrúsok a utrie si doňho aspoň tvár.+ To robí zákazníkom bežne? +zavrčí nasrane a stiera si pivo z košele, z ktorej to samozrejme nejde.+ Dáte mi kľúčiky od izby, či sa týmto moja nájomná zmluva ruší? +pozrie na yohannku a v očiach má stále hnev.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon čer 20, 2011 3:24 pm

(lach, že by další lavina v létě?)

+tak to ho mohla zlít do klína..když vyskočil, bea zase tak pohotová není, ale budiž. Ignoruje jeho nadávky, vyrve Bärbel z ruky nějakej sáček s práškem, kterej jí evidentně nechce dát, udělá si na baru lajnu a sešňupne to, teprve až to trochu rozmrká, tak se otočí na Erica+ Co ste čekal?! Že vás tu přivítám s otevřenou náručí?! Po tom...tom!!! +rozhodí rukama a lehce nepříčetně soptí+ Mám snad čekat, že se tu budou postupně zjevovat jeho kamarádi na kafíčko a flirtovat s mýma kamarádkama?! Tohle není žádnej bordel, aby si sem každej lezl jak se mu zachce! +no...popravdě by ho šla nejrači dobít...místo kristiána...což musel čekat..., ale rači se otočí a dá si druhou lajnu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alex » pon čer 20, 2011 3:35 pm

+ dojde za beou a měří si Erica nepěkným pohledem+ ani s k ní nepřiblížíš! +varovně+

Bea: +odtáhne ju od lajny+ a ty tohohle taky nech! +chytne ji kolem pasu+ mám ho zmlátit? zabít? +zašeptá jí+
Alex
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon čer 20, 2011 3:36 pm

Eric: no.. mmm emm.. +koktá něco a dá mu klíčky+ pokoj máte už nachystaný...+koukne na něho omluvně+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon čer 20, 2011 3:40 pm

+Jak ju Alex chytne, tak trochu zařve jak se lekne, ale i když zjsití, že je to on, tak se mu snaží vycuknout+ Nech mě!! To je moje věc! +a ještě chvílu hystericky nadává a pak sjede na zem - nebo pokud ju drží, tak se mu tak nějak zhroutí na ruky a usedavě pláče a vrtí hlavou, aby ho nezabíjel+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon čer 20, 2011 3:46 pm

(Bachááá Frantóóó, padá lavinááá.... :D )

Bea: +Tak to bol asi taký polovýskok, ešte môže byť asi rád, že ho tým pollitrom netresla do hlavy.... :pii ... sleduje Beu, jako si dáva tú lajničku a keď sa naňho otočí, zamračí sa.+ Ste šialená. +povie ľadovo chladným hlasom.+ Netuším, čo som vám urobil, že tu po mne takto revete, vážená. +hodí jej mokré obrúsky k nohám.+

Alex: +Pozrie mu do očí, na chvíľu sa v jeho očiach mihne niečo ako otázka, keď rozmýšľa, kto to je a zmerá si ho pohľadom, no potom sa zatvári ľahostajne.+ Nebojte sa mladý muž, to nemám v úmysle.

yohannka: +Vezme si od nej kľúčiky, zodvihne zo zeme tašku a vyjde z lokálu.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Alex » pon čer 20, 2011 3:47 pm

šššš.. +on ju nepustí, takže se mu zhroutí do náruče a přidržuje ji u baru. Pak objedná flašku Coly+ na dej si..+snaží se to Bei vnutit+ bude to zas dobrý...půjdem do salonku?

Eric: ještě jednou o ní řeknete, že je šílená nebo něco podobnýho a budou vás tu sbírat ze země!
Alex
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon čer 20, 2011 3:58 pm

Eric: +no taky sem si říkala,ž e může být rád..mně by ten půllitr asi z ruky i vylítl..+ šílená?! šílená?! +vypadá, že se na něho vrhne, ale alex ju drží pevně+ a díky komu?! jo tak pán netuší?? +švihne po něm sklinku, kterou lapne na baru, ale jak s ňou alex cásne, tak kolem Erica jen proletí a rozfláká se o zeď+ já si budu řvát na koho budu chtít!!!

Alex: Já ho nenávidíííím! +skučí tam a lokál se krom vojáků už vyklidil a vojáci svorně koukají do svýho pití a ani se nehnou a ani nemuknou+ Oba je nenávidííím! Nech-cu! Nic nechcu! +vzteká se a podaří se jí kopnout do nějakýho stolku, kterej se převrátí a slítne z něho všechno nádobí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alex » pon čer 20, 2011 4:21 pm

já vím.. teda.. nevím, ale.. +ušklíbne se+ se to dovím. Hey! nekopej! +lapne Beu pod jednu ruku, flašku Coly do druhé a nese je na sedačku, kde Beu odloží a sedne si natěsno k ní aby nemohla zdrhat+
Alex
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon čer 20, 2011 4:26 pm

mf! mmm! auu! chmf! +moc na výběr jí nedává, takže sedí a funí...spíš se vyfuňuje, když eric zdrhl a kroutí hlavou+ to snad není ani možný! zmetek jeden! oba zmetci!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince