Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » pát čer 24, 2011 2:21 pm

Mercy: To klidně můžete, nechám to plně na vás. +už je přecpaná, tak ožírá bramborák+ Né, stejně vás budou pořád hlídat. Jo, tyhle typy znáááme...+uculí se+ No tady...včetně mých tak...deset, kdyby náhodou dojely zásoby, tak patnáct. A na základně...kolem..sedmdesáti..na tanky máme vlastní lidi. +potěší ju dobrou zprávou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » pát čer 24, 2011 2:23 pm

Britta: asi jo...jestli začnou koncertovat...to spíš beru jako zábavnej nebenjob, v tomhle byznisu nikdy nevíš jak to dopadne. dobrouu! +taky se do toho pustí a upíjí pití+ mmh, nemají to tu špatný...+a stinkie se vrhne na misku s ovocem+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » pát čer 24, 2011 4:04 pm

Bea:*jídlo do ní překvapivě padne, na to, že nevypadá, že by měla velkou spotřebu*hm..no, co se dá dělat, tak budou hlídat,abych jim nenamontovala kola na auta obráceně..*uculí se*jo...až moc dobře...*vypadne z ní a pak si radši nalije vodu* no skvěle..v tancích moc praxi stejně nemám...*oddychne si*ehm..můžu se na něco zeptat?*koukne na ni, odsune prázdný talíř* totiž, vím, že jsem se už vyptávala minule, ale jen mě zajímá, jestli můžu v průběhu..čekat nějaké potíže nebo tak..*třeba nepřátelský nálet..* né že by mi do toho něco bylo.. tak jestli mám být připravená zahazovat hever a zdrhat do krytu nebo hůř, vyfasuju pušku a půjdu taky....*uculí se a vyloví si kolečko citronu a opatrně ho okusuje*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » pát čer 24, 2011 7:12 pm

Mercy: Spíš se obáváme případné špionáže u přísně neprověřených osob. Ale aleee...+zkoumavě ji sleduje, odstrčí talíř a pohladí Médeu, která se uvelebí na sedačce+ snad to nebyl..blízký...partner? +zvědavě+
Určitě, +poslouchá na co se bude ptát+ eee...no...popravdě...né, samopal vám vážně nikdo svěřovat nebude, a ochrana civilistů je v takových situacích na prvním místě, ovšem...bohužel nemůžu vyloučit, že by k něčemu takovýmu došlo. Ale spíš tady, než na základně samotné. Občas je to tu...divoký...ale jak sem řekla, budete maximálně hlídaná i po této stránce. +usměje se na ni povzbudivě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » pát čer 24, 2011 7:35 pm

Mgala píše:Britta: asi jo...jestli začnou koncertovat...to spíš beru jako zábavnej nebenjob, v tomhle byznisu nikdy nevíš jak to dopadne. dobrouu! +taky se do toho pustí a upíjí pití+ mmh, nemají to tu špatný...+a stinkie se vrhne na misku s ovocem+

to je fakt, ale tak musí to být sranda +usměje se a pustí se do papání+ mhmmm dokonce to mají výborný! +zahuhlá spokojeně+ co chtít víc...
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » sob čer 25, 2011 1:43 pm

Britta: No já bych chtěla třebááá...+rozhlíží se+ prý tu dřív býval hezkej opálenej kuchař, sexy, +upřesní+ a předváděl i cvičení! a o to sme my ochuzený!
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » sob čer 25, 2011 2:31 pm

fakt? no já na ty snědý typy moc nejsem +ukousne si zamyšleně bramboráčku+ ale na nějaký to cvičení bych se koukla i kdyby byl snědej! +směje se+ mmm a... ty máš nějakýho přítele? manžela?
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mercy Thompson » sob čer 25, 2011 3:58 pm

Bea:ehm..no, spíš pořád je..*zkoumá zajímavý citronek v ruce*teda, abych to uvedla na pravou míru..Adam patřil k rangers..určitě znáte, speciální jednotku, co se jim říká "zelené barety"?*koukne na ni* teď vede bezpečnostní firmu pro soukromníky i vládní zakázky. No, tam radši nevědět, jaké..Mám od něj bezpečnostní systém na dílně. Né že bych se prosila*ušklíbne se* prostě mi ho tam dal, aniž by se zeptal..*ohrne nad tou opovážlivostí ret*

uf..*vydechne si* když by bylo nutné, tak střílet umím, ale nijak zvlášt se do toho nehrnu. Vlastně ani nenosím zbraň..*takže šacovat netřeba:)*Dobře, tak snad to všichni přežijem...*usměje se*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Mgala » ned čer 26, 2011 1:18 pm

Britta: ale na tomhle by ses určitě pokochala! +nakloní se k ní a šeptá+ a prý byl božskej v posteli! +uculí se spiklenecky+ m-m, já mám Stinkieho a svou práci. A ty? Seš vdaná?
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » ned čer 26, 2011 1:22 pm

Mercy: Jo ták, tak to se tady budete cítit jako doma. Adam? +uculí se+ Oblíbený méno, a pěkný! Mhm, +přikývne, že zná od vidění-slyšení+ To musí být kus chlapa...+blejskne se jí v očích+ To je od něho ale milý! Mu na vás doopravdy záleží...a rád si hlídá svoje. +mrkne na ni a bärb odnese prázdný talířky a donese jim zákuseček šlehačkovej dortíček+
Tady se spíš vyplatí nosit neprůstřelnou vestu, než zbraň. +podotkne+ Než člověk zjistí, která bije...je kolikrát půl baru na sr...hromadě.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince