Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » úte črc 05, 2011 4:46 pm

Dyť je to ředěnej absinth! +směje se a dolije jim oběma+ No jooo, děti! To věřím, že ti z toho musí jít hlava kolem! Tak to z ní asi bude zvěromááág po tatínkovi, +mrkne na ni+ když má už teď ke granulím tak vřelej vztah.
Já ti řeknu, že mám jenom zvířata, a mám co dělat, abych svoje obydlí udržela obyvatelný!
A co dovolená, plánujete někam?

Jo je...milej..+usměje se, když si vzpomene na Alexe+ Žaneta je...pracuje na základně, bývalá manželka Adelsteina, jestli si ho pamatuješ. Jestlis ho teda vůbec znala..+nakrčí čelo+ Asi ne, +zavrtí hlavou+ teď je na aljašce, ale doufám, že dostane dovolenou a uvidíme se taky někdy.
To buď rááda, o mně by ses stejně nic hezkýho nedozvěděla. +hodí do sebe panáka+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » stř črc 06, 2011 11:49 am

Mgala píše:(neříkala to už? nebo to byl někdo jinej? mám v těch lidech slušnej bordel..)

Britta: mhmm... pocházím z anglie, ale docela dlouho sem teď žila v německu...ty seš odtud? +zvědavě a donesou jim banán s nutelkou, šlehačkou apolitý čokoládou+ no to vypadá krásně! +nadšeně se do toho pustí+ a je to dobrý! +a dá ochutnat aji stinkiemu, kterej se k ní náájednou začne hrozně tulit+

(já už vůbec netuším o čem se bavily)
z anglie? to bych vůbec na tebe netypovala... mmm já jsem ze švédska +dejeme tomu, třeba se zná s alexem...+ ježiš to je nádherný! +hltá to očima a pak se do toho pustí+ mhm hm hhmm mh +huhlá spokojeně+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » stř črc 06, 2011 12:39 pm

(lach, já to taky už netuším)

Ze švédska? +zamračí se přemýšlivě a pak ju to trrkne+ To je novej objev šéfové! Neznáš ho náhodou? To by byla docela sranda...
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » stř črc 06, 2011 1:25 pm

mhm +vtipně zkřiví pusu, jak je to studený+ jakhej? jak se menuje? jak vypadá? +vyzvídá+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » stř črc 06, 2011 2:20 pm

+to už mají i tu zmrzku? su fakt sklerotik+ M...takovej..vysokej..černovlasej...hubenej...furt se něčemu směje - nevím, jestli na něčem náhodou nejede...mám pocit, že...Alec? Alex? tak nějak, minule se o něm bavili když dovezli zásilky.
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » stř črc 06, 2011 2:36 pm

+no nejseš.. já myslela že jim to donesli všechno naráz+ mmm +zamyslí se+ jednoho takovýho jsem znala jako malá...všichni se báli jejich rodiny, prý nějací mafiáni.. ale to už je dávno
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » stř črc 06, 2011 2:51 pm

+tak dejme tomu, že už to donesli taky+ fakt? +zatváří se jak prvotřídní drbna+ no to by byla ale náhoda, kdybys ho fakt znala! +nabodne kouli na vidličku a chvíli s ňou zápasí, až jí odlítne za bar+ uhm...+bärbel ani nemrkne a hned jí ju vrátí na talíře+ uhm. +no rači zmrzku odsune a dál žere banán+ třeba tudma pude, šéfová často poletuje sem a tam...
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 3:17 pm

+Motorku zaparkuje před Mýtinkou. Dá si dolu přilbu, položí ji na řidítka, rozepne si koženou bundu, protože je tam celkem teplo a rozhlídne se kolem. Po chvilce vejde dovnitř a zamíří k baru. Sedne si na židli a prohlíží si interiér.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » stř črc 06, 2011 3:56 pm

+Mávne na Kim+ Kde se tu bereš? Poď za náma! Tohle je Britta, Britto Kim, hraje v kapele! +bonzne jí+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » stř črc 06, 2011 3:58 pm

no.. +sleduje chvilku její zmrzku jak odlítla+ uhm... ten, kterýho znám měl ještě nějaký sourozence... to byli taky děsní grázlíci +pokývá hlavou+

Kim: ahoj +usměje se na ni+ tak jak vám to hraní jde?
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince