Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Mgala » čtv črc 07, 2011 10:48 pm

Britta: No jo, co vůbec tvá šéfová? Taky o ní slyším čas od času šťavnatý drby! S kým vůbec teď zrovna chodí?

Kim: Moje šéfová prý jiný pivo ani nepije, hezky rozmazlená. +zašklebí se+ Máš slabej žaludek? Prý tu do toho něco sypou...+užírá pistácie z misky, páč už zákusek zdlábla a rozhlíží se po jídelním lístku, co by tak ještě, až jí padne zrak na párek v rohlíku+ Teda holky...já mám hroznou chuť na hot dog! kdo si dá semnou? +sobě hned tři objedná, a jestli se někdo přihlásí, tak ještě přiobjedná+
M, já jsem tu pořádně poprvé, myslím, že už sem tu byla, ale pracovně a potmě...
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 07, 2011 11:13 pm

Mgala: +Zasměje se.+ Spíš bych řekla, že můj žaludek toho snese hodně. Já to spíš myslela v návaznosti na alkohol.+ ušklíbne se.+ Opravdu? Pak má celkem dobrý vkus. Kdo je vůbec ta tvoje šéfová? +pustí se do druhýho bramboráku.+ Mně taky. +přihlásí se taky o hot dog.+ Dám si ho pak jako dezert. +bramborák zapije pořádným douškem piva.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Britta Voight » pát črc 08, 2011 7:16 am

já už jsem přejezená +usměje se+
Mgala: ale joo, ona je v pohodě, víc ju teď ani nevidím než vidím
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » pát črc 08, 2011 1:00 pm

Kim: Be-a-trix! +šeptne a kýve ke stolku, kde se bea baví s meg+ Pedantská hysterka se síťovanýma punčochama. +ušklíbne se, pak ale nakloní hlavu na bok+ No když je v dobrým rozmaru a zrovna ju někdo odpovídajícně rozmazluje, umí být i docela štědrá. +objedná zedva i Kim+ Dezert? třešnička na dortu co. +uculí se+ Jak pokračujou zkoušky, ještě ste si ten festival tady nerozmysleli?

Britta: To máš štěstííí! Já některý lidi +podívá se směr bea+ vidím až moc často. M, co m áš vůbec ty za zvíře? Jako osobní..+Stinkie se u britty zase usádlí a dává si šlofíka+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » pát črc 08, 2011 8:41 pm

Zvíře? osobní? +narovná se rychle+ noo, já je mám ráda, ale na tohle si nepotrpím, musíš se o to denodenně starat a věnovat se tomu.. ideální je makat ve zverimexu, pak jsou všechny zvířata osobní +usměje se+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » pát črc 08, 2011 10:34 pm

Taky řešení..ale není ti líto, když pak někomu nějaký prodáš? Mně by se třeba se Stinkiem dost blbě loučilo už.
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » pát črc 08, 2011 11:11 pm

tak.. je, ale né tak moc, jak by byli fakt mí. Chápeš, vocaď pocaď... +zamračí se+ sakra, my o zvířatech a ti už beztak řvou hlady +koukne na hodinky+ budu muset, dámy
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » sob črc 09, 2011 2:53 am

No joo, full time job, co. +mrkne na ni+ Tak utíkej, dnes je to na mě. +že to za ni zacáluje+ Dostaneš se nějak zpátky? +ju přivezla, že... a pustí se do párku co jim donesli+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » sob črc 09, 2011 10:51 am

To teda jo! +směje se+ dík, příště platím já. Noo, vojáci mě svezou, uvidíš +mrkne na ni+ a nebo si někoho stopnu. tak se mějte! +rozloučí se a de oblbovat šéfa - beztak Ramona, esi by ju chudinku malou, nevinnou, hubenou nezavezl domůůů+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » sob črc 09, 2011 1:06 pm

+aby ho cestou nesežrala+ A řekni mu, že děláš pro yohannku! +poradí jí a zamává jí+ ahooj!
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince