*sakra, zas nic nevím..s jakým vztahem yohi a Amona? je toho na mě trochu moc najednou *
Dííík *koukne na bramborák a pustí se do něj* Ňááám...ten je... *mluví s plnou zamazanou pusou od oleje* Mhm..já mu totiž poslala dopis, že budu za chvilu doma..on..jaksi neví, že jsem to na chvilu zaparkovala tu *svatouškovsky* Ještě, že už nekojím, bo by bylo asi ožralé i mé dítě... *uculí se*
Počkej, takže tady nad náma *koukne ke stropu* stavíte nové byty? A doteď jsi fungovala jen v místních pokojích? *podiví se* No..i když ono to stačí..a jak budou ty pokoje vypadat? Už asi tušíš, ne? *vyzvídá*
Jj, byli...cestovali jsme rok kolem světa, takže i tam jsme si udělali zastávku na prvních 14 dní v červenci a bylo to naprosto dokonalé..takový kýč jsem ještě neviděla *zavrtí hlavou* I počasí vyšlo...Depresivní? *vykulí oči* Na Aljašce? *stále nepobírá* V zimě teda asi jo... *pokrčí rameny* Ale léto tam je podobné jako u nás, akorát je trochu studenější oceán...
Nevídáš yohannku? *nevěřícně zamrká* Už spolu tady neděláte? *spoustu věcí nevím za tu dobu..tak pokud bys i to pls osvětlila;)*
By mě zajímalo, co Amon kutil v tom bunkru, či kde to byl *zapřemýšlí* Jak se psalo v DV...