Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Margarit Black » sob črc 09, 2011 1:10 pm

*sakra, zas nic nevím..s jakým vztahem yohi a Amona? je toho na mě trochu moc najednou :D*

Dííík *koukne na bramborák a pustí se do něj* Ňááám...ten je... *mluví s plnou zamazanou pusou od oleje* Mhm..já mu totiž poslala dopis, že budu za chvilu doma..on..jaksi neví, že jsem to na chvilu zaparkovala tu *svatouškovsky* Ještě, že už nekojím, bo by bylo asi ožralé i mé dítě... *uculí se*
Počkej, takže tady nad náma *koukne ke stropu* stavíte nové byty? A doteď jsi fungovala jen v místních pokojích? *podiví se* No..i když ono to stačí..a jak budou ty pokoje vypadat? Už asi tušíš, ne? *vyzvídá*
Jj, byli...cestovali jsme rok kolem světa, takže i tam jsme si udělali zastávku na prvních 14 dní v červenci a bylo to naprosto dokonalé..takový kýč jsem ještě neviděla *zavrtí hlavou* I počasí vyšlo...Depresivní? *vykulí oči* Na Aljašce? *stále nepobírá* V zimě teda asi jo... *pokrčí rameny* Ale léto tam je podobné jako u nás, akorát je trochu studenější oceán...
Nevídáš yohannku? *nevěřícně zamrká* Už spolu tady neděláte? *spoustu věcí nevím za tu dobu..tak pokud bys i to pls osvětlila;)*
By mě zajímalo, co Amon kutil v tom bunkru, či kde to byl *zapřemýšlí* Jak se psalo v DV...
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob črc 09, 2011 1:23 pm

+s žádným, ale jak to meg řekla, tak to vyznělo, jako by nějakej byl - a nenííí+

Cha, to se chudák načekááá. a ještě se mu vrátíš v jiným stavu! +ušklíbne se pobaveně+
Mhm, přímo tady nad náma, takový dva podkrovní - teda z jedné strany podkroví, z druhé to vytáhneme, aby byly pokoje normální. No..dá se říct, máme tu každá pokoj, ale yohannka má ještě barák docela nedaleko, já mám Schlangennest pořád ještě, barák v itálii, kam pojedu asi teď podruhé v životě a byt ve vídni, tam bývám teď nejčastěji. takže v jednom pokoji fakt nejsem. navíc dost často spávám dole v kanclu, to je sice jedna mísnost, ale mám tam všechno co potřebuju.
Nooo já si teď oblíbila dost bílou, takže tak nějak. Chtěla sem červenous edačku, ale nic moc se mně nelíbilo, to musím ještě ošéfovat nějak.
No...asi nechodíš do podzemních bunkrů..+na té aljašce+ Ty sou ale depresivní všude.
V DV? To byl tady na mýtince, +kývne dolů+ v mýýým kanclu, to není žádnej bunkr. Ačkoliv...+uculí se spokojeně+ No zatím mně vyhrožuje nějakým dáárkem, tak su zvědavá, jestli mně nedá poslední pomazání...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob črc 09, 2011 6:41 pm

(a tak vznikají drby...)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned črc 10, 2011 9:13 pm

*málem se udusí plackem, když Bea použije slovní obrat "jiný stav"* Ještě že tenhle stav nemá trvalé následky *vypleští oči*
*překvapeně koukne* Takže se furt stěhuješ...baví tě to ještě? *ju by to totiž moc nebavilo, proto ten dotaz*
Hmm...to zní velmi zajímavě...si nechej udělat sedačku na míru..takhle máme snad udělané všechno a myslím, že v tom budu pokračovat i nadále..nesehnala jsem totiž ani ň tak, jak bych podle sebe chtěla *mávne rukou* Je to složité jak žebř!
Jasně, že do bunkrů nelezlu..nevím ani, proč bych to dělala *mrkne na ňu* Já mluvila čistě o přírodě *podá jí zpět štamprlu, aby jí nalila*
Jo "tenhle" bunkr... *pochopí to...kupodivu:)* Dárkem za co? Žes mu pučila kancl? *uculí se* Tak to jsem zvědavá, co vymyslí..
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon črc 11, 2011 2:58 pm

+už se tam lechce přiopile chichotá+ No to záleží na tom, jak dlouho vydržíš pííít! a co pak provádíš..+zamrká svatosvatě a štědře jim dolívá+
No nestěhuju..všude mám všechno, takže většinou zastavím zrovna tam, kde potřebuju, nebo chcu jen tak s kabelkou. Ono toho není zas tak moc, pendluju jenom mezi mýtinkou a vídní, na S-nest se zastavím tak jednou za měsíc zkontrolovat všechno a v itálii sem rok nebyla. A tady v kanclu to je jako v jednom baráku, takže o tom se taky mluvit nedá. Navíc není nad to mět kam utééct! +zašklebí se+
+cha, na míru, ale kde seberu obrááázek? :D + Budu asi muset, no ještě uvidím co si nakonec vyberu, katalogů metrák a už nevím co bych!
Proč? No třebááá za nějakým fešným vojákem! Vojandou...+má skoro svatozář+
On si pučuje sám, né, že by se moc ptal...Amon má různě divný nápady..znáš ho.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř črc 13, 2011 8:46 am

*hihňá se a snaží se ucucnout z dalšího panáka..zašklebí se, otřepe se a rači to do sebe kopne celé* Jestli takhle budu pokračovat, tak budu mít za chvilu otravu alkem *vykulí oči a přijde jí to straaašně vtipné*
Tý jo, objíždět toho tolik? Tak to bych dom přijela tak jednou za rok.. *pokýve hlavou a ukousne si bramboráku* Sakra *odmlčí se, bo si musí říhnout* Ufff... *vyculí se*
*uděláš si obrázek na míru:)))* Jsi prostě moc rozmazlená *nepřestává se culit a mírně opilecky žvatlat..třetí štamprle byl zlom..je spokojená se svým závěrem Beiného vybírání nábytku*
A co bych dělala s vojákem? *nechápe*
Pokud Amon nevypálí Mýtinku, tak to bude v poho... *ani netuší, proč ju to vlastně napadlo*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř črc 13, 2011 2:52 pm

Otravu? To nééé, m nedáš si pivo? Skvěle chlazený! +donese jim dvě šestnáctky a položí ho před ňu+ a hodí se to k bramboráku! +těch taky dalších pár donese a užírá+
+musí se smát, jak vidí meg pomalu na šrot+ No jo, to asi su! A nejen mezi nábytkem! +culí se+
S vojákem? No s těma se dá dělat spouuuusta zajímavých věcííí! Když už nic, tak se hodijou jako doplněk do domácnosti!
To bych ho musela zabííít! Za poslední tři roky sme tu zrekonstruovali kde co. Navíc máme rozestavěný bytečky...to by mu neprošlo!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 14, 2011 9:10 pm

Jaksi se tam zasekla...
Mgala: +Koukne směrem, který ji ukazuje a chvíli si Beu prohlíží.+ Nevypadá příliš nebezpečně. +ušklíbne se na Mgalu.+ Jo, jako třešničku. +přikývne a zapálí si další cigáro.+ No já si to zatím nerozmyslela. A a myslím, že když jsme to už slíbili, tak si to ani ostatní nerozmyslí. Ale víš, stát se může cokoliv. +dojí bramboráky a dopíjí pivo. Když donesou ty hot-dogy, objedná si ještě jedno pivo.+ Kdys vůbec říkala, že ten koncert bude?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » pát črc 15, 2011 1:09 pm

Kim: Dokud neotevře pusu, tak je to zlatíčko. +ušklíbne se směr bea+ Však nutit vás ani nemůžu, ale vážně si myslím, že by to tady mohlo být fajn. +sešrotuje jídlo jak drtička+ V lééétě, aby to mohla být letní noc. Ovšem pokud zařídíte šestadvacet stupňů v noci v listopadu, můžem udělat letní noc i tehdy. +uculí se na ni+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » pát črc 15, 2011 8:39 pm

Mgala: Jasně, není problém. +taky se uculí a potáhne si. Donesou jim hot-dogy, tak si hned vezme svou porci a pustí se do ni.+ Léto je docela rozsáhlý pojem. +zahuhle s plnou pusou.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince