Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Mgala » sob črc 16, 2011 2:47 pm

To je! +přikývne a mávne si o další drink+ Ale to je jenom dobře, ne? +usmívá se+ Jak dou zkoušky? Wenai vypadá, že na tom hodlá vážně dřít, ale já mám pocit, že vám to de snad už od začátku! Neměla bych vůbec strach, že byste to na platze nezvládli, koncert přece není dokonalej tím, že je všechno bezchybný.
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 17, 2011 10:00 am

Mgala: + Sešrotuje svou porci jako nic, opře se spokojeně do opěradla a dokuřuje svou cigaretu, co si před tím odložila. Přikývne.+ Jo, je to dobrý. Wenai je dobrá hudebnice a zdá se, že i textařka a skladatelka. +usměje se jedním koutkem a v očích jí na okamžik probleskne hrdost.+ Já taky byla překvapená, že jsme si sedli hned od začátku. Nemám příliš ráda, když je v dívčí kapele nějakej mužskej, ale.... Byron velmi dobře zapadl. +dodá, i když to není to, co chtěla říct původně.+ To se bát nemusíš. +ušklíbne se.+ Vypuntíčkovanej určitě nebude, je to punkový koncert. Trapasy určitě budou. +zakření se. Dopije pivo a pomalu se zvedne.+ Doufám, že nevadí, pokud už půjdu. Dnes jsme měli zkoušku a jsem už celkem utahaná.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » ned črc 17, 2011 9:01 pm

Kim: +jenom se uculí+ S Wenai vám to klape, že...+trochu mnohoznačně+ Tomu se říká voko na lidi, casting se evidentně povedl. +usmívá se+ Jo, s Byronem musí být sranda, vypadá jako vtipálek, i když vás zas tak často nevidívám.
Jasně, že neva, taky pomalu pudu - a platím já, +ujistí ju jako Brittu+ dneska bude výplata, tak ať mi na účtu nehnijou prachy. +zamrká jako by měla miliony, který teda nemá+ Tak utíkej, uvidíme se zase někdy ve zkušebně! +rozloučí se s ňou zacáluje Bärbel a nejspíš si pude dát ještě masáááž a stinkie se vykoupe v nějaké fontánce cestou+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 17, 2011 11:27 pm

Mgala: +Chvíli na ni kouká trochu podezíravě a přemýšlí, kolik toho Mgala může vědět. No nakonec usoudí, že nic moc. Uvolní se opět a dopije pivo.+ Měla bys za náma chodit častěji, i když tolik času zas spolu netrávíme. +pokrčí rameny a uhasí dokouřené cigáro.+ Tady se mi opravdu líbí. Pořád za mě někdo něco platí. +usměje se šibalským úsměvem.+ Dik, příště to půjde na mně. +řekne rozhodně.+ Měj se. +mávne jí ještě na pozdrav a pak vyjde z lokálu. Nasadí si přilbu, vysedne na motorku a jelikož je už tma, chvíli přemýšlí, kterou cestou se dát, ale pak trefí tu správnou a zamíří zpátky do hotelu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon črc 18, 2011 8:13 pm

+Zajde do hospůdky na pivko. Vejde, pozdraví a sedne poblíž pípy a čeká, zda si jí někdo všimne a kouká, s kým by mohla hodit řeč, když je ve špitále pořád sama.+ :P
Katty

Příspěvekod Obsluha » úte črc 19, 2011 1:37 pm

+Přižene se k ní Bärbel a usmívá se+ Dobrý den, co si dáte? +a zatímco se jí ptá, tak čepuje hezky nad míru pivečka pro hosty. Venku hic jak kráva, tak se tam místní slízají.+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 3:40 pm

+přijde tam a kývne+ Nazdar. +pozdraví jen tak všeobecně nikoho a všechny a přijde k baru+ Ahoj, +usměje se na obsluhu+ jaký tu máte pivo? +zeptá se+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Obsluha » úte črc 19, 2011 4:04 pm

+nestačí koukat, jak je tam dnes narváno+ Grüss Gott, co to bude pro vás? Tohle je Baron Trenck čtrnáctka, a tohle +ukáže na druhou pípu+ je speciálně pro nás dělaná šestnáctka. Ale ve skladu máme v lahvích i nějaký speciály, Stellu, Draka, ovocný příchutě a tak. +usmívá se Bärb a přisune tam holkám misku s pistáciema a mluví už k oběma+ K obědu bych doporučila Lasagne, dnes se kuchaři moc povedly! A jako zákusek zmrzlinový dort z bio-eko místní zmrzliny.
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 4:31 pm

Hm... +koukne na Bärbel+ A Heinekena máte? Toho bych si dala. +pak koukne na Katty+ A na co můžu pozvat tebe? +usměje se na ni trochu roštácky+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Obsluha » úte črc 19, 2011 4:55 pm

Mmmh..mrrknu, +usměje se a odběhne a hned je zpátky+ Tak buď lahvovýho, nebo vám můžu narazit štěně, jestli chcete točený, není to tu pak problém prodat. +jako že to nevadí a klidně jí ho rozdělá+
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince