Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Personál » úte srp 02, 2011 10:31 pm

(Mercy přešoupnem na Eisbahn)
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Obsluha » úte srp 02, 2011 10:38 pm

+zatváří se smutně+ Dnes sem chodí samá sebranka, +nakrčí nosík+ nevím kde se ti lidi berou. +pak ale zamrká očkama a pohled do očí jí opětuje+ Vás mi asi poslalo samo nebe! Nebo peklo? +zasměje se zvonivě a vojáci v rožku mají blbý kecy, že teeeď je Bärbel přemilá, ale jim předchvílou hodila oběd málem nahlavu+ Šéfovou? +našpulí zkoumavě pusinku+ Podle toho kterou. Jedna je ve sklepě, druhá nahoře v pokoju, ale třeba bych vám mohla pomoct i já...+nakloní se přes bar, že má Wenai perfektní výhled na její dekolt+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte srp 02, 2011 10:52 pm

+usmívá se na ni mile, trochu svůdně a snaží se jí nekoukat do výstřihu, což se jí ne pořád daří, takže jí tam sem tam pohled sjede+ Já a moje kapela tu máme mít koncert a tak potřebuju domluvit kdy a co a jak a jaký písničky. Tak co? +mrkne na ni+ Pomůžeš mi, kotě?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » úte srp 02, 2011 11:28 pm

+Vyloženě si užívá, jak Wenai bloudí očima a vůbec se neupejpá a elegantně jí natočí pivo, páč si ju asi pamatuje a předpokládá, že by si mohla dát pivo i dnes+ Mhmm o tom sem slyšela..letní noc, žejo? +postaví pivo před ni a vytáhne nějej blok a chvílu tam listuje+ Je to tady, myslím, že bych se toho mohla ujmout. +olízne si rtíky+ Jestli vám teda budu stačit...?
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte srp 02, 2011 11:41 pm

Já myslim, že mi budtete naprosto stačit. +zamumlá s pohledem na jejích ňadrech, ale pak se vzpamatuje, zas jí koukne do očí a usměje se+ Jasně. Takže my máme čas do přístího týdne do čtvrtka včetně. +začne+ Pak už několik z nás někam jede, takže bysme to chtěli stihnout do tý doby. +vezme si pivo a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » stř srp 03, 2011 12:39 am

+Zvedne obočí+ To je ale dost nafofr! To toho musíme spoustu naplánovat! +kývne k sedačce+ Nesedneme si támhle? +uculí se na ni, lapne si bloček, tužku, džusík a z kuchyně bleskově donese extra porci medovníku a položí ju tam ke stolku. Sedne si, předpokládám, že Wenai ji bude následovat, a začne si dělat poznámky+ To stihneme... Takže...propagace - ujmete se jí, nebo si ji máme vzít na starost my? (=pozvánky nalosu) Budete chtít nějakou předkapelu a máte nějaké speciální požadavky? Šéfová si myslela, že by se vám líbilo pojmout to v takovým...festivalovým stylu, že by se grilovalo, opíkalo a tak, souhlasíte? +upře na ni zrak+

(Chcete to na chatu, nebo na losu?)
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř srp 03, 2011 9:50 am

+chytne svoje pivo a sedne si vedle ní, napije se a pak si zapálí+ No, propagace, já vám dodám plakát a vy si můžete vymyslet zbytek. Předkapelu? +poškrábe se na hlavě+ To snad asi ani ne, zejména teda proto, že žádnou neznám a že jsme spíš ve fázi, kdy my by sme měli dělat někomu předkapelu. No... takže ne. A myslim, že speciální požadavky nemáme, jenom, kdyby jste mohli při koncertu omezit podávání zeleniny, která se dá po nás házet, rajčata a tak, znáte to. +zazubbí se na ni+ Jinak klidně, grilovačka zní fajn.

(na chatu)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » stř srp 03, 2011 11:49 am

Výýborně, +udělá si poznámku o plakátu a mrkne na ni+ nebojím se, že byste nezvládli zabavit publikum, slyšela jsem o vás jen to nejlepší!
Okíí, takže budeme dělat rovnou saláty a podávat ovoce. A žádný strachy, kdyby někdo dělal brajgl, vojáci se o něho postarají..+přisune jí medovník+ to je pro vás, speciálka z kuchyně. +nenápadně si se zaujatým pohledem pohledem do bločku poposedne víc k wenai, takže se na ni skoro nalepí a poklepe v bločku na nápis grilování+ Jaké máte ráda maso? Myslím, že budou všelijaký párky, nějaká drůbež, hovězí...
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř srp 03, 2011 12:43 pm

Díky. +vezme si medovník opře se a nohy roztáhne tak, že se o ni stehnem otírá a pojídá medovník a požitkářsky olizuje lžičku+ Je to boží. +zamumlá, zabraná do jídla+ Co? Maso? +usměje se na ni laškovně a mlsně, jako by Bärbel tím masem myslela sebe+ Dala bych si něco čerstvýho. +pokrčí rameny a nakonec začne mluvit vážně+ No, já mám třeba nejradši hovězí hamburgery.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » stř srp 03, 2011 1:30 pm

+To se bärbel asi vyhrne už tak dost kraťoučká sukýnka ještě o kousek víš a ta se jenom uculuje+ Přece bych vám nedonesla něco podprůměrného. +sleduje ju jak dlabe a hrozně nevinně na ni kouká, když je řeč o tom mase a jakoby si popotáhne sukýnku níž a dotkne se Wenainé nožky+ Na čerstvost si tady potrpíme. Hamburgery? +hned to zapisuje+ To se bude určitě líbit, navíc se to skvěle hodí jak k alku, tak nealku. +podívá se na ni zase+ Kapela má samozřejmě všechnu konzumaci zdarma, včetně ubytování a využívání relaxačních prostor Mýtinky.
Takže to datum...co třeba...+zakouká se do kalendáře+ teď čtvrtek..ale to je moc nahonem...pak by se mohlo hodit pondělí-středa? +navrhuje+
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince