Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Chris Devon » ned zář 25, 2011 12:17 pm

Mem: +nonono+ Tos tu dlouho...nepobyla... No kdybys..chtěla s něčím pomoct...třeba i doma...stačí zavolat...můžu si vzít volno...teď toho moc není...+až na vyhořelou půlku alp...+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned zář 25, 2011 3:53 pm

"Moc neni?" zopakuje a musí sa pousmiať, ako sa rozhliadne okolo seba. Opäť však zvážní. "Vieš, Chris.... ja neviem ako sa mám teraz sprvávať." prizná. "Neviem, či by bol dobrý nápad, keby si prišiel... ja tam ani teraz nie som.... teda, zastavím sa tam, ale neprespávam tam... nemôžem. Všetko sa mi potom vracia." dopovie už šeptom a skloní hlavu, aby mu nemusela pozerať do očí.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 25, 2011 9:24 pm

Bea:no, tak asi né každý je paranoidní a deformovaný no..*zašklebí se* uff..to jsem si oddychla, na pásce vypadám divně..*uculí se*dobře..tak pošli a mrknem se na to..jen mi pak dej vědět i strop na finance..ono není problém sehnat kde co..ale...aby pak "nežrali" i hosté díky kamerkám...*a kouká, jak suť postupně mizne* výkonní jsou chlapci...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Chris Devon » ned zář 25, 2011 11:09 pm

Memory píše:"Moc neni?" zopakuje a musí sa pousmiať, ako sa rozhliadne okolo seba. Opäť však zvážní. "Vieš, Chris.... ja neviem ako sa mám teraz sprvávať." prizná. "Neviem, či by bol dobrý nápad, keby si prišiel... ja tam ani teraz nie som.... teda, zastavím sa tam, ale neprespávam tam... nemôžem. Všetko sa mi potom vracia." dopovie už šeptom a skloní hlavu, aby mu nemusela pozerať do očí.

+Chvílu mlčí a pak chápavě přikývne, vnucovat se jí nebude. Vlastně ani netuší, proč se s ním teda teď baví, může ho jednoduše ignorovat, když ho viditelně u sebe nechce.+ Nebudu tě obtěžovat. +kývne jí na rozloučenou a odveze ty kolečna ven, protože se mu zase začíná vařit krev a vůbec nechápe, co vlastně memory chce+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 25, 2011 11:11 pm

Manori píše:Bea:no, tak asi né každý je paranoidní a deformovaný no..*zašklebí se* uff..to jsem si oddychla, na pásce vypadám divně..*uculí se*dobře..tak pošli a mrknem se na to..jen mi pak dej vědět i strop na finance..ono není problém sehnat kde co..ale...aby pak "nežrali" i hosté díky kamerkám...*a kouká, jak suť postupně mizne* výkonní jsou chlapci...

Jak je to jen možný?! No je fakt, že bude zima, tak napást je poslat nemůůůžu... Jo, to oni sou. +spokojeně přikývne+ No..nerada se s váma budu loučit, ale asi se pudu dát trochu do kopy...tak..chce jít někdo přespat ke mně do podkroví? +koukne se okolo, ač se holky asi přímo odpařily+ Případně vlastní pokoj...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 26, 2011 1:43 pm

Hm...*protáhne se* jestli nemáš v podkroví taky vymlácené okna, tak bych se přidala, radši...donesu Winnie...*zvedne se a protáhne se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » úte zář 27, 2011 8:32 pm

(Keby to aspoň ona sama vedela :roll: )

Ešte chvíľu za ním pozerá. A opäť ju prepadne smútok. "Zbohom." zašepká, vyjde von a premiestni sa domov... alebo do Munga, proste niekam.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř zář 28, 2011 3:15 pm

Manori: M-m, nemám. Výborně, já se tam zatím dobelhám a budu na vás čekat. +pokusí se chabě vstát, no nakonec si mávne na nějakýho vojáka, aby ju odnesl do podkroví+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř zář 28, 2011 3:15 pm

Memory píše:(Keby to aspoň ona sama vedela :roll: )

Ešte chvíľu za ním pozerá. A opäť ju prepadne smútok. "Zbohom." zašepká, vyjde von a premiestni sa domov... alebo do Munga, proste niekam.

+Chris se ještě otočí, ale akorát ju vidí mizet, tak chvilku kouká na to místo, kde stála a pak se rači pustí do práce, protože tomu všemu vůbec nerozumí.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Manori » stř zář 28, 2011 3:47 pm

*chvíli čeká, jestli se ještě neozve Postrach, ale asi maj venku dost práce, tak se vyškrábe k sobě do pokoje, sbalí Winnie a jde za Beou*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince