Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pon říj 10, 2011 9:52 am

no vidíš to +culí se+ no jo ten váš ostrůvek nádhernej, to je celoroční dovolená! To já se pořád chystám na dovču k moři a ne a ne se tam letos dostat. Asi to nechám na vánoce. Hektický plán říkáš? To zní.. náročně! +přisune mu krvavý bonboonky, ale pak si uvědomí, že na tohle postrach asi není+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ramon Delight » pon říj 10, 2011 11:42 am

yohannka píše:Ron: (no taky přemýšlím, jestli ramon není lepší.. asi bych si nedovolila mu říct rone..) +rve tam jablíčka+ moštuuuuj! +a mošťák se zastaví, tak to něho trochu kopne a zas se rozjede+ Hned to budee! +ještě to párkrát přemoštuje a výsledný produkt mu nalije do sklinky, bodne do toho brčko, který se v tom ani nehne a donese mu to s úsměvem+ tak prosííím +ucul+

(sorrýýý! sem du vždycky odpovědět, zaseknu se v jiným políčku, a druhej den zjistím, že sem zase nenapsala...debil fakt už...furt dokola.)

yohannka: +podívá se na ni tak trošku stylem, jestli odněkud neutekla, ale mile se uculí a pokývne jí+ jen ochutnejte, něco takovýho ste určitě ještě nepila!
Ramon Delight

Příspěvekod Postrach » pon říj 10, 2011 11:49 am

yohi: tak přijeď k nám...u nás i v zimě bude teplo...*nabídne* hm...ano, poněkud více...náročný.*přikývne a pak se trochu zarazí a povytáhne obočí, že jako bonbonky nemůže...pak se podívá pořádně a chvíli je upřeně pozoruje, jako by snad měly obživnout* doplňuješ díru na trhu?*obhlíží bonbonky* abych nakonec ještě na stará kolena nezačal být na sladké...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » pon říj 10, 2011 1:48 pm

Ron: (v poho) eeee.. +nakoukne na to a vzhledem k tomu, že ví, jak to moštovala, se napít nehodláá+ jenom si dejte, já držím dietu! +uculí se+

Postrach: mmm, že bych se stavila omrknout námořníčky? +uculuje se+ jo to ty.. nemůžeš? nebo.. nejíš? +už chudera neví co kdo jí a nejí+ to jsou spešl pro upíry +pokyvuje hlavičkou+ si můžou vybrat i krevní skupinu! +hrdě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon říj 10, 2011 2:50 pm

yohi:*lach by se měla sestavit nějaká "dietní" tabulka, kdo co z losíků může a nemůže..*no...to budou mít určitě radost...*komentuje to s nenápadným pohledem za sebe, jak ju někteří nespouštějí ze zorného pole a šilhají si přitom do krýglu* abych pravdu řekl, ani už sám pořádně nevím...vždycky narazím na nějakou novinku..ale zatím mě nic nezabilo...maximálně se mi udělá zle...*zamyslí se*předpokládám, že používáš jen "výběrovou bloody"*tedy kontrolovanou na nějaké ty nemoci, poruchy krve a tak* to by totiž nebylo vůbec hezké..a zle by bylo spíš lidem kolem mě..*neb by mu šiblo v kouli a zubatec by se utrhl ze řetězu..a utržený Postrach...uh*ale na sladké jsem nikdy moc nebyl..
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » pon říj 10, 2011 3:46 pm

postrach: +žejo!+ budou? +culí se od ucha k uchu+ tak to je dobře! A fakt by nevadilo, kdybych tam přijela? Ostrov je velkej.. ani si nevšimneš, že tam jsem +pokud nebude otravovat námořníčky+ neboj, my tě tu zabít rozhodně nehodláme! a bloody máme extravýběrovou! Lepší nikde nenajdeš, přece bysme tě nechtěli otrávit nebo něčím.. nakazit.. jestli to jde teda +shrábne bonboonky zase do krabičky+ mm zajímalo by mě jak to chutná... +zamyslí se, páč to vypadá jak jahodovej bonboon+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon říj 10, 2011 5:12 pm

Ne, fakt by to nevadilo...*řekne po chvíli, jako by nad tím musel dloouze přemýšlet* my se uskromníme prostorově*nedejbože 3pokoje na 1 člověka :D nejhůř* a to by bylo, aby ses nevešla...a pokud ti nevadí zvěř...čtyřnohá i dvounohá*cukají mu koutky* tak jsi vítána... ne, otrávit byste mě opravdu nechtěli...špatně naložený upír, špatná investice...*kýve hlavou vážně*no..pro tebe..asi nijak moc extra...si dej nějaký..normální..radši.*kouká, jak si měří červený bonbon v krabičce*
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » pon říj 10, 2011 9:14 pm

jéé, to já bych si klidně postavila stan na pláži na druhé straně ostrova! +že by fakt neobtěžovala+ to není problém. Teda.. někdo by mi ten stan musel postavit, to je fakt +pokývá hlavičkou+ a se zvěří si poradím, vezmu si sebou tygra! a.. lišku.. a.. koťata..a.. mmm možná aji psa? +uculí se+ mmm tak to já si dám radši.. +nabídne si nějakou čokoládku+ chybí ti jídlo?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ramon Delight » úte říj 11, 2011 1:43 am

yohannka píše:Ron: (v poho) eeee.. +nakoukne na to a vzhledem k tomu, že ví, jak to moštovala, se napít nehodláá+ jenom si dejte, já držím dietu! +uculí se+

Dietu? No na to sou granátový jabka to nejlepší, co může být! Spousta vitamínů, stopových prvků...+uculí se na ni+ nemohl bych se považovat za gentlemana, kdybyste neochutnala, a to byste přece nechtěla, že-ne?
Ramon Delight

Příspěvekod Chris Devon » úte říj 11, 2011 2:47 am

+Sejde po schodech, hodí si kufry do auta, který mu jeden z vojáků otevře a vrátí se zpátky k baru, kde cinkne o takovej ten zvoneček a za barem si uzme cigarety a zapalovač, kterýma na yohannku zamává+ Poslední na účet podniku, šéfová. +uculí se na ni sebevědomě a plácne ju po zadečku jak de kolem ní+ Ať vám to tu pořád tak sluší! +uculí se na ni, kývne na Postracha na rozloučenou a pak na Ramona, kterej ho v mezičase de vyprovodit ven, kde si chvílu o něčem ještě povídají, Ramon přikyvuje, moc nadšeně nevypadá, ale souhlasí a pak se chlapsky obejmou, poplácají po zádech, Jerry naskočí do auta a Paul ho odveze na letiště. Ramon se vrátí do lokálu a mávne na yohannku, aby mu nalila dvojitýho panáka.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince