Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Styx » úte pro 27, 2011 1:06 pm

Remus: Tos měl opravdu štěstí, žes objevil takové šikovně zašité místečko +usměje se+ Do srubu ani luxus nepatří, to si člověk rovnou může pořídit palác. V tom mém srubu to je taky zařízené docela jednoduše, pouze z přírodních materiálů, dřeva a kamene. Jsem zvědavá, jak se ti tam bude líbit. Je tam opravdu nádherně, divoká, nespoutaná příroda, všude jen hory, lesy a jezera, nikde ani živáčka. Tedy kromě divokých zvířat, těch je tam plno +uculí se+

Man: Tak vidíš, jak vám to každý přeje +mrkne na ni s úsměvem+ To je pravda, společné bydlení sblíží dva lidi víc, než když se vidí jen občas. Ale někdy to mívá i docela opačné účinky +dodá se smíchem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte pro 27, 2011 3:31 pm

Styx: Jo, víc štěstí, než rozumu...*směje se a přikyvuje* to máš naprostou pravdu..i když přiznám se, že luxus teplé tekoucí vody bych si vzít nenechal...*poznamená* ale je to takové přírodní bydlení...právě díky těm materiálům...což mi osobně vyhovuje úplně nejvíc..než kdybych se měl nastěhovat do velkého města...taky..vlk ve městě, kdo to kdy viděl..hm..divokých zvířat? to bychom někdy mohli vyjít na lov..jsem naposled snad byl na nějakém..no, kdysi se Siriusem a Postrachem asi..a to už je nějaký ten rok...byla to docela sranda..pokud ti tedy nevadí, připravit o život nějakou vysokou...*pokrčí rameny, že někdo si holt na lov nepotrpí - ochránci zvířat třeba:D*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » úte pro 27, 2011 3:35 pm

Styx: no,lidi mi přejou ledascos..*směje se* joo...ponorka..tu známe...i máme...ukotvenou momentálně..tak doufám, že nám námořníci dům nevypálí do základů...ale tak..snad ne..a ono ta velikost má něco do sebe, když nechci někoho vidět, tak si zalezu k sobě a mám pokoj..když je nejhůř, dá se do mříží pustit proud..kdyby byl někdo tak neodbytný..tak bacha, kdybys u nás někdy mínila zkoušet, co je zamčené..aby tě vrátka nenakopla..taková malá eletroléčba...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte pro 27, 2011 4:46 pm

Styx: Čas od času...+přikývne+ ale většinou spíš "laviny", než laviny...+má přitom skoro až svatozář!+ Ee..silvestr..no vojáci na tom prý makají už půl roku, tak su sama zvědavá, jestli to tu chaloupka vůbec ustojí..doufám, že nevyhodijou do vzduchu muničák....

Postrach: Třeba támhle Memory, pro tu je krev denní chleba...+jako k těm nováčkům+ Já? Nic! Mně se to líbí..+zaculí se+ Mhm, +spokojeně přikyvuje+ zbytky nedokonalostí zakryl sníh a pod ním se to doregeneruje, na jaře by už nemělo být poznat vůbec nic. Sice na to padla dost velká část úspor...+pokrčí ramenama+ Ale na co, když né na tohle. Však ste nám taky hodně pomohli! +koukne na něho vděčně+

Žanie: Snad néé, ty nejkostnatější části dostali vojáci, ať mají co vybírat...+takže tam mají spíš takový ty megakosti+ Ale výborný teda...i ten salát se jim povedl...+mručí spokojeně, dodlabe a zafuní, že teda jako stačíí+

+a nenápadně se rozhlíží, jak sou na tom ostatní, že by se pomalu přesunuli ke stromku, kde je pěkná hromádka dárečků+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte pro 27, 2011 6:06 pm

Bea: to jo..ale krev zastavovat, ne ji prolívat.nebo hůř..svačit..*směje se*však to byla samozřejmost, že jsme pomohli..*usměje se a odloží dopitou sklenku*

*a Man asi polkne řízek a nedočkavě se zavrtí*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Margarit Black » úte pro 27, 2011 8:31 pm

*konečně teda taky dojdou..dřív jsem nemohla:((*

Ahoj všichni *mávne na ně a vysouká se z pláště, který jí Sirius pověsí* Jeee, tu máte teplo *zajásá a jde ke stromečku, kde opattrně nějak naskládá jednu kupu dárků a Sirius dojde za ní, aby naskládal tu druhou...pak Meg na chvilu zamíří ke kerbu, kde se jde ohřát*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » úte pro 27, 2011 8:34 pm

*Sirius taky všechny pozdraví a na chvilu se na ně zadívá, jak spokojeně všichni sedí okolo stolu...přidá se k nim a někam zaparkuje..kouká, co papkají dobrého, že by si to taky dal..pokud papkají:)* Mohl bych si taky něco dát? *už tu dlouho nebyl, tak je zmaten..hlavně na Štědrý den*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Styx » úte pro 27, 2011 9:16 pm

Man: Dobře promyšlené zabezpečení... pomalu lepší, než kouzla +ten proud+ Ale pozor, voda je dobrý vodič elektřiny, tak aby vám tam v těch kanálech neplavaly po hladině mrtvoly +culí se+

Bea: Copak chaloupka, hlavně aby to ustál sníh na horských štítech +ušklíbne se+ Ale předpokládám, žes to nechala pyrotechnikům a ti by měli vědět, kam co strčit, kolik a jak, aby nás to tady nezasypalo +pomalu dojí řízeček a odloží talířek+

Remus: +přikyvuje souhlasně+ Horká tekoucí voda je nezbytná i v dřevěném srubu. Nedokážu si totiž představit, že bych se každé ráno a večer chodila koupat do jezera. Ono i v létě je studené jako led a co teprve v zimě, to bych si nejdřív musela do něj vysekat díru. A zase takový otužilec nejsem +směje se+ Tak lovné zvěře jsou tam plné lesy, tam bys určitě ukojil své lovecké pudy. Já osobně se ale zabíjení zvířat nezúčastňuji. Ale pokud ji přineseš už skolenou vysokou, připravit výtečný guláš mi už problém nedělá +poznamená s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte pro 27, 2011 9:20 pm

Beatrix píše:Mem: (dobrý, my se poskládáme ;o)+ Jo! +přikývne a myslí to vážně+ Minulej rok to bylo...snad po deseti letech poprvé, co sem netrávila vánoce s někým jen ve dvou a bylo to pěkný. Večeře a tak...+usměje se trošku nostalgicky, no do vzpomínek raději nezabředává+ Jo...+chvílu mlčí jak memory domluví a pak se usměje+ Víš co? Musíme se na to napít! +vezme tři skleničky a rozdá oběma holkám co má u sebe+ Tak na letošní vánoce! +a hodí to do sebe asi jako první+ Eric...+přece jen se vrátí k Memořiným slovům, protože to možná snad až vypadalo, že ju rači schválně "přeslechla", ale to ne+ myslím, že na tebe nedá dopustit. Jinak bych ho nejrači umlátila cihlou! +zaxichtí se a zasměje se - a zároveň se přemile usměje na Erica výrazem "no jistěěěě, taky vás milujem"+

TÁK VÁŽENÍ, POKUD MŮŽU POŽÁDAT, POMALU SE PŘESUNEME K VEČEŘI..+a nasměruje všechny do salonku, kde je přichystaná hostina ve stylu nalož si sám, každýmu na co má chuť, všechno perfektně horký mňamkozní+

Úprimne sa na ňu usmeje. "Aj ja som rada, že sme tento rok zas pokope." a myslí to vážne. Vezme si od nej skleničku a priťukne si s oboma. "Na vianoce a hlavne aj na nový rok. A aby sme sa tu takto opäť o rok stretli." mrkne na Beu a napije sa.
Opäť sa na Erica obzrie, keď ho Bea spomenie. Ten sa tam nieči nepokryte napcháva. "No hej... zdá sa, že za to môžem ďakovať Krisovi, že ho tu mám na krku." pozrie zas na Beu a zatvári sa šibalsky. "Ale v DV som čítala niečo o tom, že aj tebe robí doprovod. No on mi nič nepovie." pokrúti hlavou, že je ešte horší než Kris. "Možno by mu jedna taká tehla prospela." zasmeje sa aj ona.

A ja som zaspala zas dobu, že? Tak sa aj ona presunie ku stolu so všetkými a pustí sa do polievky.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eric » úte pro 27, 2011 9:27 pm

+Jak sa tak všetci presunú ku stolom (či stolu... pardon, nečítala som to všetko), tak sa aj on pripojí k Memory a galantne jej podrží stoličku, za čo naňho Memory hodí pohľad štýlom... "viem, že niečo chystáš".. on sa len usmeje a sadne si vedľa nej.+ Tak čo tu máme dobrého? +naloží si niekoľko řízkou a ďalší šalát a pustí sa do toho.+

Bea: Dobrý večer, Beatrix. +mrkne na Beu, ktorá asi sedí neďaleko.+ Plánujete niečo veľkolepé počas silvestrovských ohňostrojov?
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince