Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pát pro 30, 2011 4:44 pm

+koťata jak uvidí nový kotě, tak se k němu hned přiženou (nebo spíš k memory) a zííírají na něho - těma divnýma pohledama - asi stylem, že oni tu sou páni.. ale klidně ho vemou do party+
bea: ahooj +obejme ji+ to je pro mě? všechno? tolik dárků si nezasloužím! +a hned jde trhat papír+ jéé ty naušnice jsou! +hned si je dává, div si neudělá nový dírky v uších+ a kabelka je drsná! (takovou chci takyyy! a.. ty malý kočičky? barevný? nějaký olejíčky?, voňavečky?)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát pro 30, 2011 5:11 pm

Memory: +lach ne, Jerry Bei intimní zážitky fakt nesděloval, nikomu!+ Noo myslím jednku slečnu...+takovou plochou, ehm..+ kterou..sem nedávno zahlídla na nějaké párty...?
+cukají jí koutky a váážně se snaží nesmát+ A-ha...+a už to nevydrží a vyprskne smíchy, prostě takhle Erica vidět..to se nedá+
(No Chris chůdě kotě sušil už asi rok...ale kdyby to mělo číče ubrat na oblíbenosti, tak ju ber jako odemě.)

Eric: Já nemám žádný sebedestrukční sklony! Jen..občas! Jak jak malá! +furt se směje, ale podá mu krabicu s kapesníčkama+ Nahoře mám nějaký prášky na alergii, kdybyste se nám tu měl začít opuchovat. +culí se jak na vánoce+ Ale tohle bych do vás teda neřekla! Kočky? Vážně kočky? +kroutí nad tím hlavou pobaveně+
(jako žirafu? na tu eric alergickej není? muhehe...)

(Styx: třeba i na "úúúklid" :heaven: on by se moc přemlouvat beztak nenechal...)

yohannka: jak nezasloužíš? to neříkej ani nahlas! +ty naušnice -jako podobný- vyfasovaly všechny místní milovnice kočiček, doufám teda - malý kočičky asi parfémky přepdokládám+
a hele, tady je něco pro všechny na mýtince...+s nakrčeným čelem přisune velikou krabicu+ m..myslíš, že je bezpečný to otvírat? má to...dírky...+koukne na yohannku trochu s děsem v očích, jestlí jí někdo neposlal megatarantulu..+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát pro 30, 2011 6:20 pm

*směje se, jaký tam je blázinec* To je jak u nás... *prohlíží si svoju novou kabelečku a sedne si na Siriuse, který už ani moc neprotestuje* Ty seš ale váha *plácne ju po zadku a papká tam nějaké mašo*

Jee. ahoj yohiii!!!!! *mává na ňu* Páni, to je koček *vrtí se smíchem hlavou*

(kde je girafaaá já chcu vidět girafkuuu:) je někde obrázek? ho nemůžu najít:( )
Naposledy upravil Margarit Black dne pát pro 30, 2011 6:28 pm, celkově upraveno 1
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát pro 30, 2011 6:28 pm

meg: ahoj! +obejme ji+ nojoo, ale jsou to malý koťátka jenom, to se nepočítá

bea: hele tak... tak tam strč prst! +to je plán+ nebo to otevřou vojáci.. +zaklepe na bednu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát pro 30, 2011 7:12 pm

http://www.landofsinners.hys.cz/index.p ... itstart=20 - na Mýtince je to na dvě stránky v galérce

yohannka: Zbláznila ses?! +třeští oči+ To je nápad! +hned mává na dva flákající se tam+ Otevřít! +a podívá se na ně, že žádný výhovorky, no oni sou rádi, že jim nenadává, že jim tam pochlastávají punč, tak to opatrně otevřou..oddělají výko a...KUK na ně lenochod+ áááá! +zaječí a odskočí+ To sou ale blbý vtipy! A..ono..se mi to směje!!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát pro 30, 2011 7:19 pm

Bea: "Ahá.. nooo... ehm... vidím, že pikošky sa rýchlo šíria." celá zrudne a pozrie nenápadne ne Erica, či o tom tiež niečo započul... predsa len, Kris tiež nemusí vidieť všetko. No Eric má teraz robiť čo sám so sebou. "No... to bol taký... ehm... úlet." usmeje sa nevinne, no červená jej z tváre nezmizne.
(to by jej nevadilo, keby to bolo od Chrisa, ale asi by bola dost prekvapena.... však sa to moze dozvediet casom)

Mača keď vidí kolegov, hneď sa drápe za nimi, tak ho Mem pustí, nech sa trochu pohrajú, lebo Leo a ten druhý kocúrik vyzerajú, že by ho celkom do party brali.

yohi: "Ahoj." pozdraví yohannku, keď si ju všimne. "Teraz si dorazila?"

Eric: Musí sa uškrnúť nad tým, ako sa Bea baví a aj ona sa pri tom baví, ale je jej Erica aj trochu ľúto, no zrovna nemá pri sebe nič, čo by mu pomohlo.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát pro 30, 2011 7:43 pm

Memory: Kdyby se tak šířila chřipka, sme všichni furt nemocní! Takže takový experiment říkáš? +spiklenecky+ No člověk nikdy neví, kde zaparkuje. +pokrčí ramenama, že sama nemůže nic říkat+
(No bylo, jen nějak nebylo kdy Ti ju pořádně nenápadně dát. - Leo a Felix ;o) )
+mrkne na Memory, když vidí, jak na Erica kouká+ Neboj, kdyby začal nabírat nobvyklých tvarů, donesu mu první pomoc, sme tady zařízení. V Alpách sou turisti alergičtí na kde co...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát pro 30, 2011 8:30 pm

(Bea: víš co je vtipné? že když jdu po té samé trase, když to odklikám znovu a jdu na Mýtinku, tak se mi nezobrazí to, cos mi poslala, ale tohle http://landofsinners.hys.cz/index.php?o ... &Itemid=70 tak jsem z toho trochu maňa...kdybys mi neposlala ten odkaz, tak bych ho asi nenašla :shock: )
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát pro 30, 2011 8:35 pm

(No však, a na té stránce sjeď dolů a klikni na druhou - tam sou dvě po sobě a menu je až doole pod obrázkama ;o) Já tak čuměla na minulý plakáty loscarů a buzerovala Man, že tam nemá všechny plakátky a tam bylo několik stránek.. :pii )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát pro 30, 2011 8:59 pm

(Jo tááák:) lach, tak to by mě nenapadlo:D)
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince