Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pát pro 30, 2011 9:09 pm

(jo tak to sem taky nevidělaaa)

Mem: přesně tak.. teď jsem doběhla +usměje se + dostalas koťátko? to je pěknýýý! už má jméno? +a koťata na sebe chvilku vtipně mňoukajou. Leo těma kukadlama prosebně kouká ať dou vydrancovat lednici, Felixovi se zestrakatí kožíšek zase po čase a nájednou všichni letijou do kuchyně+ ajéé.. doufám, že lednička neskončí s urvanejma dveřma.

bea: notývole co tojeee! Vydíš ty drápiska.. a.. týjo! ono to vypadá jak zhulený! +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát pro 30, 2011 9:38 pm

Bea: +Je na ňom vidieť, že sa mu vôbec nepáči, že Bea teraz odhalila jeho slabú stránku. No vezme si od nej kapesníky a kývne hlavou ako náznak vďaky. Zas sa vysmrká.+ To nebude.... HAPČÍ! KURVA! HAPČÍ! GRRR.... HAPČÍ! ... NO možno nejaké prášky... HAPČÍ! Kde sa tu, kurva... HAPČÍ! ...vzalo toľko mačiek!? +a už mu z toho aj tečú slzy.+ No áno, kočky! Potvory! HAPČÍ!

(myslela som to pištoľ-pero)
Eric
Člověk

Příspěvekod Manori » pát pro 30, 2011 11:00 pm

Beatrix píše:+sem trochu zazdila..+ V přepravníku? Za Drobkem? +kulí oči+ Ju? +zaplanou jí očka a už maže ven - noha nenoha, šlápne ven na led a akorát ju chytne voják, co tam hlídá a nestačí mrkat, co to na něho přilítlo+ Nezavaz! +odstrčí ho a žene se dál a ten si na to de dat panáka. Bea dolítně k přívěsu a zírá jak je to vysoký+ Co to..kůň? Mh...+zavolá si vojáka..jinýho zase, aby jí to pootevřel a zírá+ Žirafááááá! +nadšeně, ale trošku se jí bojí no, tak zase dost obezřetně+ Ale...kam ju dáme?! Musíme jí postavit domeček! Dyť tu zmrzne! +hned zmobilizuje síly, aby žirafku zatím přemístili do stodoly stojící opodál a dali jí tam něco k dlabání - ať si hezky zjistijou na googlu, copak to žere... a ráno jí postavijou pavilonek. Stojí tam asi půl hodiny a očumuje ju, další půlhodinu postojí ve stodole, asi si i opatrně šááhne, ale pak rači pouteče, no žirafa vypadá, že hodlá mít noční klid, tak ju rači nechá vyspat a vrátí se dovnitř+ Já sem dostala žirafuuuu! +jásá a skočí man a postrachovi kolem krku+ děkuju! děkuju! je krásná! a vysokááá!

(chvílu tu člověk nejni a kolik příspěvků...huh)

Mno..to je to, čtyřkolé monstrum, ale to né já...*volá za ní, že takový nápad, jakože pojmenova jeepa drobek neměla, pak čekááá...co se bude dít...a nic..půl hodiny nic...* Postrachu...*drbne do něj* slyšíš ju? neieblo ji z ní?*ten jen s úsměvem zavrtí hlavou, tak čekají dál* uf..uch..*snaží se ustát balanc v těch jehlách do molly, tak je asi chytá Postrach obě* no jsem si říkala, že se něco takového kolem mě neslo...a je bílá, takže bude mít dobré maskování na sněhu...ale radši ju to..moc ven v mrazu nedávejte, zatím..i když je odolná...a je z kouzelnické zoo, tak kdyby něco dělala, tak...*zamyslí se* zavolej támhle Remuse na odchyt..*vyřeší to*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » pát pro 30, 2011 11:07 pm

Styx píše:(Beuš, určitě hodí. S takovým pomocníkem budu stírat prach od rána do večera:D A vojáka... jako na úklid?:D)

Remus: +přisedne si k němu a vidí, že on už si dárečky rozbalil+ Tak mě zkus vyzvat na partičku +provokuje s úsměvem+ Za dlouhých zimních večerů se dá dělat spousta věcí... například hrát šachy... anebo procvičovat tělo +pochlubí se Kámasutrou od Bei a s širokým úsměvem významně pozvedne obočí; má se chudák na co těšit:) Pak se pustí do rozbalování dárečků od Remuse+ Měřič lásky? Jak to funguje? +přečte si se zájmem francouzská slova+ Doufám, že nám to ukáže sem +píchne prstem do passionément. Vezme si knihu o smrti a se zájmem ji prolistuje+ To si necháme na ty dlouhé zimní večery +zahihňá se a pak se natáhne po dalším dárku+ Jin a jang... to je opravdu nádherné +řekne nadšeně, zná symboliku těchto dvou sil a o to víc ji tento dárek potěší. Vrátí mu s úsměvem polibek+ Děkuji... za všechny dárečky +čichne si k růži, doufám, že je živá+

(nepřehlédla jsi příspěvek o té lovecké sezoně?;))

(ehm..asi...když tak nějak navaž pls..at se sjednotíme)

*trochu omluvně koukne, že byl zvědavej a pak se zadívá na ni zkoumavě* hm...že by nová schopnost, o které nevím?*že tak provokuje s tou partií šachu a pak mu pohled padne na knížku, jak je nacvičenej na její druh literatury ala černá magie, tak v první chvíli se mu na obličeji přehraje myšlenka - "nový druh tělesného trestu?", pak koukne na název a docvakne mu to, tak trochu lapne po dechu* kolik poloh tam je?*aby věděl, na jak dlouho může počítat se zimními večery*
Prostě ho měj jen u sebe...*a ručička na drobném kompasku lítá sem a tam* je nás tady na něj asi moc...*jj, je živá-růže* nemáš zač...snažil jsem se vybrat něco, co by tě opravdu potěšilo...ovšem až tak na tělo - takový dárek jsem tedy nedal...*kývne s úsměvem ke kamasutře - ta mu asi nedá spát:D*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » pát pro 30, 2011 11:10 pm

Meg: to víš, když gepardi, tak gepardi...*uculí se, když vybalí jejich dárky, kecne si zas do křesla a sundá botky* a JC přijde, později..tak mu to můžeš říct sama...*mrkne na ni*

(pokud někoho zasklívám, tak řvite)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob pro 31, 2011 12:26 am

Remus: Schopnost? To ne, ale tedy doufám, že umíš alespoň hrát šachy, když už jsi je dostal +culí se. Chtě nechtě se musí pobaveně rozesmát, když uvidí jeho protáhlý obličej při pohledu na knihu kámasutry+ Je jich tam... +nakoukne+ ...třistašedesátpět... hm, to nebudou jen zimní večery... to máme zábavu na celý přestupný rok +snaží se tvářit vážně, ale moc dlouho to nevydrží a rozesměje se+ Stížnosti když tak pak u Bei a Amona +schová si lovemetr, rozhodnuta jej vyzkoušet, až budou sami+ Vybral jsi moc dobře, je vidět, že mě dobře znáš +políbí ho na tvář+ A co ty tvoje... trefila jsem se ti do vkusu?

(tady je ten zasklený příspěvek o lovecké sezoně, co bys na to řekla)
Styx píše:Remus: Mořské plody? Tos uhodl. Když ono to kouká tak prosebně z talíře... ale hlavně mi vadí ta spousta nohou, tykadel, klepet, chapadel a výraz vetřelce z kosmu +ušklíbne se znechuceně+ Není nad francouzské gurmánské lahůdky +neodpustí si+ To se opravdu nebojím, že bych se u tebe stala vegetariánkou. Ty takový lovec a že bys nic neulovil? A i kdyby, je tam tolik zvěře, že i kdybys střílel jen tak nazdařbůh kolem sebe, vždycky něco trefíš +chechtá se+

(Regulus nedávno v Grimm. navrhl Siriusovi, že by si šli spolu zastřílet a naznačil, že by Sirius mohl vzít sebou i Remuse. Takže pokud by se ti do toho chtělo, můžeme časem otevřít loveckou sezonu;))

(a ještě na straně 544 v dlouhém příspěvku má Postrach ode mne "vzkaz" :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob pro 31, 2011 1:48 am

Margarit Black píše:(Jo tááák:) lach, tak to by mě nenapadlo:D)

Meg-yohi: (Všichni si to musíme jednou zkusit... :ss )

yohannka: +tak trochu se skovává za jednoho toho vojáka, kterej si na tuhle podívanou musí zapálit+ Není to náhodou...lenochod? +nakukuje opatrně+ Třeba...to sežralo cestou trááávu! áá ono se to hýbe! +lenochod se přeuvelebí a ještě víc se na ně culí+ co s tím budeme dělat?! na bedne není zpáteční adresa!

Eric: +furt se směje, ale rozpůlí se a táhne ho ven+ Tady je pořád spousta mačiek! Musíte mezi nima umět kličkovat, pote ven, tam žádný nejsou, je na ně zima. +vytáhne ho před mýtinku, kde ho posadí na lavku, na které sou polštáře pro kuřáky a hodí mu bundu+ skočím pro ty prášky! +jako srnka vyběhne po schodech nahoru, prohrabe lékárničku a za dvě minutky je dole+ uděljte áááá +aby otevře pusu a kapne mu na jazyk tři kapky a zkoumavě ho sleduje+
(a je to od Markuse, takže by to mělo zabrat bez nějakých vedlejších čehokoliv... - jo pero! no vidíš, zrovna ho tam zneužiju..Erica...na vysvětlení!)

Manori: Je úplně úžasná! a vtipně se tváří! akorát...myslíš, že bude mazlivá? +zkoumavě+ já nikdy žádnou žirafu neměla! Neboj, je ve stodoli a hned zítra jí začnou stavět paviloonek, aby se nebouchla do hlavičky! Jako dělala třeba co? +zkoumavě na ni zírá+ Hlavně aby jí nebylo zle...+povzdychne si, že té by se blinkalo hodně špatně...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » sob pro 31, 2011 11:21 am

Bea: *strašně se směje Beuš, jak se lenochoda bojí* Vždyť to jsou neškodná zvířata *chechtá se* Tak žirafy se nebojíš, ale tohohle škrvněte jo? Ty seš vtipnááá... *culí se*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » sob pro 31, 2011 11:32 am

Bea: (ty seš kecka:D)

Man: a jo tak *přikývne* Tak to jsem zvědavá, co na sebe zase šmrncovního J-C nahodí *taky je z něho trochu unešená, ale nemůže to dávat tak okatě najevo:D* A cos vůbec hezkého od kluků dostala ty? Se pochlub *uculuje se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob pro 31, 2011 12:08 pm

Styx: ale jo..vím jak se to hraje...tedy žádný velký taktik nejsem, ale co kam můžu postavit vím..aspoň si pocvičím logické myšlení....jo, už se vidím, jak si jdu stěžovat amonovi..*chechtá se* já jsem přímo nadšený...je vidět, že přečteného mě máš taky dobře...hlavně s tímhle...*vezme do ruky hodinky* to se zapomínám hodně často...nebýt vlkodlak, tak asi ani nevím, jaký je měsíc...*přitáhne si ji k sobě* jsou moc krásné, děkuju...*políbí ji* a v tomle mám vyhledat nějaký obětní rituál?*klepne na knihu lehce prsty, co kdyby z ní něco vyskočilo*

Hm, to je docela překvapivé...bych si právě myslel, že si v takových lahůdkách budeš libovat...ale je fakt, že když tomu padají tykadla na ubrus...*oklepe se* hm..kolem sebe...třeba návštěvu jdoucí na ER, co?*uculí se*

(ha, to je nápad, bychom mohli uspořádat ...hon na lišku! ale bez živé lišky...něco jako Hubertovku:))
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince