Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Postrach » sob pro 31, 2011 4:46 pm

Styx:*jen se mírně úsmívá, jak si to žehlí, ale jinak nehne ani brvou* to víš...jsem prakticky založený člověk...pistolí, nábojů a tak jsme ti podarovali dostatek, tak zas z jiného soudku...ale Man říkala něco o tom, že to vypadá skoro jak zavazadlo do šaolinského chrámu, tak přidala i to..druhé..v tom se nevyznám..*v kimonech pro odpočinek:)* ale vypadalo hezky..složené...jak to bude vypadat na někom..to se uvidí..poznáme, jestli Remuse trefí šlak...*cuknou mu koutky*

(mail:))
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob pro 31, 2011 5:57 pm

Remus: +rozesměje se+ Tak tam opravdu žádní šmatlaví medvědi nežijí. Je pravdou, že medvědovi stěží utečeš...i když se zdají být nemotorní, jsou rychlí. A proto je nedráždím a tak nějak se v té divočině vzájemně tolerujeme. Dokonce si mě jeden i oblíbil... chodí mě navštěvovat ke srubu. Ale jen zpovzdálí, neodváží se blíž. Takže ne, že ulovíš zrovna jeho +pohrozí mu s úsměvem+ Budeš se divit, ale jedno takové kouzlo tam opravdu je. Po každém vyslovení kouzelné formule ti přičaruje jeden pár končetin, takže když se budeš hodně snažit, můžeš mít rukou jak bohyně Kálí +zasměje se+ Otázkou ale je, jestli ti paradoxně nebudou překážet... aby ses pak do nich nezamotal +chechtá se+

Postrach: Přesně tak, byl to opravdu originální nápad +pokývá uznale hlavou+ Je to pohodlné, pěkné a ještě to splní účel. Taky to někdy používáš? Protože pokaždé, cos mi něco předváděl, jsi měl na sobě bezvadně padnoucí oblek, kravatu a elegantní košili. Dost nepohodlné k boji, ne? +poznamená s úsměvem+ Hned jsem si říkala, že to druhé asi nebude od tebe +rozesměje se, nějak si neumí představit, jak by vybíral pro svoji žačku jemňounké sexy kimono:D+ Na Remuse budu muset jít opatrně. Nejdřív se mu předvedu v tom od tebe... uvidíme, co to s ním udělá +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 01, 2012 12:22 am

raj! ááááá
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 01, 2012 12:22 am

yohannka mě tu terorizuje!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 01, 2012 12:23 am

prý to tu nechá, ale mám počkat! tak se těšte!!! :vyprask:
(prý už neodepíííše! fakt ne! fakt! no...budete prosit..na kolenáááách! ty..ty..TYYYtytytyty! bude odepisovat!)
to víte, ona pila vüno!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned led 01, 2012 12:56 am

(Bea: kolik litrů víína?
Styx: neměěěl..byl ve sportovním..akorát napoprvní, když ti ukazoval obchod za drabble, tak byl v obleku - to nevěděl, že se bude předvádět:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned led 01, 2012 1:51 am

(Man, lach, kdo se má v tom vyznat, když Postrach i ve sportovním vypadá jako z titulní strany módního časopisu :lol: )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned led 01, 2012 2:19 am

Styx píše:Postrach: Přesně tak, byl to opravdu originální nápad +pokývá uznale hlavou+ Je to pohodlné, pěkné a ještě to splní účel. Taky to někdy používáš? Protože pokaždé, cos mi něco předváděl, jsi měl na sobě bezvadně padnoucí oblek, kravatu a elegantní košili. Dost nepohodlné k boji, ne? +poznamená s úsměvem+ Hned jsem si říkala, že to druhé asi nebude od tebe +rozesměje se, nějak si neumí představit, jak by vybíral pro svoji žačku jemňounké sexy kimono:D+ Na Remuse budu muset jít opatrně. Nejdřív se mu předvedu v tom od tebe... uvidíme, co to s ním udělá +culí se+

Styx: Dobře padnoucí oblek není nikdy nepohodlný...běžně v něm chodím do ostrých akcí...*naježí se, na obleky mu nikdo šahat nebude:p* ale..občas používám i takovýto obleček...i když poněkud ještě jiný...schválně si ho obléknu příště, aby neřekla...on totiž i jen ten oděv samotný docela působí...*poznamená*no jsem opravdu mnohého schopen, ale tohohle ne...*zavrtí hlavou s úsměvem* tak mu hlavně neříkej když tak, že je to od nás..aby mě nešel kousnout za to...*cuknou mu koutky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » ned led 01, 2012 2:20 am

(Styx: mno jo, no..nic nenaděláme:P)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 01, 2012 2:24 am

Styx píše:Remus: +rozesměje se+ Tak tam opravdu žádní šmatlaví medvědi nežijí. Je pravdou, že medvědovi stěží utečeš...i když se zdají být nemotorní, jsou rychlí. A proto je nedráždím a tak nějak se v té divočině vzájemně tolerujeme. Dokonce si mě jeden i oblíbil... chodí mě navštěvovat ke srubu. Ale jen zpovzdálí, neodváží se blíž. Takže ne, že ulovíš zrovna jeho +pohrozí mu s úsměvem+ Budeš se divit, ale jedno takové kouzlo tam opravdu je. Po každém vyslovení kouzelné formule ti přičaruje jeden pár končetin, takže když se budeš hodně snažit, můžeš mít rukou jak bohyně Kálí +zasměje se+ Otázkou ale je, jestli ti paradoxně nebudou překážet... aby ses pak do nich nezamotal +chechtá se+

Hm..no, to neutečeš...ale slyšel jsem, že když už, tak utíkat z kopce...mají kratší přední nohy, tak se jim to blbě...do kopce je to bez šance...ale všeobecně asi je lepší neutíkat..před žádným zvířetem...jak mu ukážeš záda, je to v kýbli...*povytáhne obočí* navštěvovat? nenecháváš něco k jídlu venku? To rádi hledaj...zásoby raději na strom do vzduchu...cokoliv na zemi nebo v dosahu, to je pozvánka...*pak si uvědomí, že ji tam skoro dělá přednášku tak toho nechá..* fakt? no bezvá...hm..myslíš, že to pak bude mít efekt i na dlaka? tolika tlap...taková vlčí chobotnice...to by byl humus..
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince