Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eric » stř led 18, 2012 3:50 pm

+Žiarivo sa na ňu usmeje a skuskne to jej poprsie, keď sa tam tak vyprsuje. Malinko sa uškrnie, lebo minule za to od nej dostal myslím sprda, no aj tak mu to nedá.+ Chcel by som sa u vás na niekoľko dní ubytovať. Bolo by to možné? +povie, keď zdvihne pohľad od jej hrudníku.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř led 18, 2012 5:04 pm

Styx: To právěže není ani extra, ještě k tomu to musím přežehlit...ale jinej sem si nevybrala. Já se taky moc neumím stotožnit s jiným typem modelky. Ony můžou být super krásný, ale není tam to "jo, takhle bych chtěla vypadat" aspoň částečně teda. Někdy musíš chtě-nechtě vybrat zjev...

Meg: +culí se+ A to vadíí? Mně v tom trochu vadijou panenkovský japonky, takový ty nevinnost sama ala kur... Jinak se mi perverznost kimona líbí. Teda toho krátkýho.
K tobě se růžová hodí, seš jemná blondýnka. +mrkne na ni+ Ale je to hodně o zvyku, o situaci, o náladě.... No tělovou taky extra nemusím.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » stř led 18, 2012 5:08 pm

+Bärbel se jenom culííí a dělá jak hrozně nezáměrný to je - ona mu nadala za narážky na to, že ráda dá, myslim...+ Ubytovať? +našpulí pusu a sjede ho pohledem+ A rád byste klasický pokoj, nebo holobyt? +je informovaná o tom, jak jim to tam vybílil+ šéfová nebude mít radost, když jí zničíte další zařízení..leda byste se ubytoval u ní. +ušklíbne se a přisune mu katalog+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Edward R. Vertuex » stř led 18, 2012 9:24 pm

+Vejde, něco zabručí na pozdrav a sedne si na bar. Roztáhne noviny a skoro se pod nimi ztratí. Z kapsy saka mu trčí rulička dalších novin. Vyndá ji a hodí štos před sebe na pult. Pročítá tisk a čeká, až mu nabídnou něco k pití.+
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Eric » stř led 18, 2012 10:13 pm

Obsluha píše:+Bärbel se jenom culííí a dělá jak hrozně nezáměrný to je - ona mu nadala za narážky na to, že ráda dá, myslim...+ Ubytovať? +našpulí pusu a sjede ho pohledem+ A rád byste klasický pokoj, nebo holobyt? +je informovaná o tom, jak jim to tam vybílil+ šéfová nebude mít radost, když jí zničíte další zařízení..leda byste se ubytoval u ní. +ušklíbne se a přisune mu katalog+

Bärb: +On sa neprestáva pobavene usmievať a občas mu teda zrak zas skĺzne o čosi nižšie.+ Zdá sa mi, že ste o mne niečo započula. +usmeje sa ešte pobavenejšie a obrie sa naokolo, či tam náhodou nie je niekde Bea (tá párty sa asi už nepočíta, nie). Potom sa k nej o kúsiček nakloní, akoby jej chcel pošepkať tajomstvo.+ Nesmiete všetkému veriť, slečna... ehm... Barbie? +už si presne nepamätá, ako sa volá. Zas sa s úsmevom odtiahne.+ Najlepší bude taký, kde nebude čo bieliť, ak mi rozumiete. +mrkne na ňu. Myslí prirodzene štenice.+ U vašej šéfovej? +zasmeje sa.+ Nemyslím, že by to táto útulná chata prežila. +Listuje katalógom a nenápadne si prezrie aj novopríchodzieho muža.+ Čo tá Businesszimmer? +pozrie spýtavo na Bärb.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř led 18, 2012 11:00 pm

(nene, party je bokem, no asi ju už taky rozpustíme pomalu jak to tak vidím..styx příde až v sobotu..)

Bärb: Já toho tady zaslechnu...+zamrká a ochotně se k němu taky nahne a zvonivě se zasměje+ No já nevím nevím, místní drby nelžou! Bärbel, ale říkejte mi klidně Bárbí. +Barbie přímo byla jiná slečna :pii , ale nevadí nám improvizace+ To nevím jak tu pochodíte...mmm +koukne se kam ukazuje v katalogu aaa...+

Bea: +objeví se Ericovi za zádama+ CO by táto útulná chata nepřežila? +založí si ruky a už zase má štekle, i když se jí v tom moc extra nechodí, no aspoň konečně není Eric o metr vyšší, než ona+ Businesszimmer? +zavrtí hlavou+ Ten se pro vás nehodí, doporučila bych jedničku, dvojku, nebo pětku. +sebere bärb knihu hostů+ Já si to vezmu...+ta ju neochotně pustí a de obsluhovat vedle+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » stř led 18, 2012 11:02 pm

+Tak se Bärbel přesune vedle+ Dobrý den, co si dáte? +sjíždí ho pohledem, že ho tam ještě neviděla+ Můžu nabídnout nejlepší pivo v celým rakousku, něco ostřejšího z vlastní pálenice, něco nealko na zahřátí, nebo třeba svíčkovou na smetaně?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eric » stř led 18, 2012 11:50 pm

+Tak jak sa k nemu Bärb nakloní, jeho pohľad sa natvrvalo usadí v jej hlbokom výstrihu, takže to, že mu niekto doklapal za záda zaregistruje až keď sa Bea ozve. Pomaly sa otočí (asi to trochu vyzerá ako keď sa vo filme na hlavného hrdinu valí tscunami a on sa pomaly otočí, očakávajúc, že ho to zmetie. No Eric sa netvári tak vystrašene.) Na tvári má stále ten mierne pobavený úsmev.+ Na toto si budem musieť dávať pozor. Keby ste mali zbraň, už tu pravdepodobne ležím horeznak. +uškrnie sa. Aj keď má Bea podpätky, stále je o dosť vyšší. Oprie sa lakťami o pult a skúmavo si ju prezrie.+ Prečo sa tá izba pre mňa nehodí?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv led 19, 2012 12:04 am

+okoukne Bärbel taky výstřih, jak jí neunikne kam Eric zíral+ Prý sou pravý... +okomentuje to a koukne na něho nahoru+ Omyl, kdybych měla zbraň, může naše nová kuchařka psát do menu sekanou. +křivě se ušklíbne+ Nemám ráda, když se mi tu zbytky válejí po zemi...
Pretožeee je taková..smutná. Styl podomní prodavač bot. A jsou tam dvě postele oddělné. Nebo s sebou někoho máte? +upře na něho tázavě oči+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv led 19, 2012 12:23 am

Bärbel: +Laskavě odhlédne od novin a dívá se na a poslouchá slečnu. Jeho duševní obzor však hned po zaslechnutí vyplní svíčková.+ Umhm. Na zahřátí svíčkovu, prosím. A to pivo si dám taky, má dobrá ženo. +Pokusí se společensky usmát, ale nějak mu to zrovna nevyjde, je to spíš takové ušklíbnutí. Ovšem nijak nepříjemné. A opět se vnoří do světa tiskařské černi.+
Obrázek
Edward R. Vertuex

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince