Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Obsluha » úte kvě 29, 2012 1:40 am

(lach né tady jako tady, ale tadytenhle mladík!)

Úslužný a výkonný? To máte natrénovaný na pohovor do banky? +evidentně ju baví, tak mu ochotně donese to objednaný jídlo+
+jen zvedne obočí co z něho vypadne teď+ eh..+trochu zaskočeně přemýšlí, koho by tu tak mohl hledat+ no...nehledáte spolumajitelku? Yohannku? Bývá tu za barem... nebo pak někdo z hostů...
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Robert S. Lacewing » úte kvě 29, 2012 10:21 am

(Spíš je to ten typ, co nikdy nedospěje a stále má pubertu na dosah :D.)
( :P Myslíte pohovor do spermabanky? :roll: )

To mám natrénováno skoro kamkoli. Tréning by byl, ale závody nějak váznou. +Postěžuje si, zda se třeba slečna neslituje :) .+ Nojo, myslím, že by podle všeho měla pracovat za barem. Ale jak si tu říkala, netuším. +Ale i tak ožije, když slyší pěkné ženské jméno.+ Yohannka, říkáte? Nebyla by fotka? Nějaká charakteristická? Třeba v plavkách?
Robert S. Lacewing

Příspěvekod Obsluha » úte kvě 29, 2012 1:03 pm

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. +moudře, no nevypadá, že by se hodlala angažovat+ Mhm, PANÍ yohannka von Stadler. +ušklíbne se lehce škodolibě, no sáhne tam za zrcadlo, kde sou nastrkaný vystavený fotky a jednu mu přihraje+ Je to ona? +bodne prst do fotky+ Plavky nevedem. +přísně+
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Robert S. Lacewing » úte kvě 29, 2012 7:06 pm

+Usmívá se, že to, že je někdo paní, není tělesná vada, ani nevyléčitelná nemoc. Převezme fotografii a prohlíží si ji dlouho a pozorně.+ Já na plavkách netrvám, klidně bez. Jen jsem chtěl být gentleman. +Zadívá se na slečnu, že by taky byla zajímavá bez plavek.+ To není ona. Tahle je moc holčičí. Ta, co hledám, je spíš taková voráchlá. +Vrátí jí fotku a šilhá, co tam mají dál.+ Kratší vlasy a zelenošedé oči.
Robert S. Lacewing

Příspěvekod Obsluha » stř kvě 30, 2012 8:36 pm

+Ale on by z toho mohl mít vadu...+ No jistě... Moc holčičí? +zamračí se a sebere mu fotku+ To hledáte chlapa převlečenýho za ženskou, nebo co? Voráchlá...+zamyslí se+ no..dělala tu jedna...co vypadala tak trochu...jako kluk, ale ta už tu nedělá. A neměla vlasy po ramena.
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Robert S. Lacewing » čtv kvě 31, 2012 3:52 pm

+To jako vadu řeči :shock: ?+ Chlapa ne. Holku. +Poslouchá a zamyšleně - ač na myšlení ani navypadá - se optá.+ O vlasech vím jedno: rostou. Nevíte, kde teď maká, když ne tady? Celkem bych ji potřeboval sehnat, teda jestli to je ta, co myslím. Jsem tak trochu v průšvihu a myslel jsem si, že by mi mohla pomoc. Rodinná záležitost, dalo by se říct. +Dělá kolouščí oči, ani o tom neví. A pak ještě dodá, jak si vzpomene.+ Havrani. Kroužívaj kolem ní havrani. Ukecaný.
Robert S. Lacewing

Příspěvekod Obsluha » sob čer 02, 2012 1:02 pm

+ne, výzoru+ Rostou. Aha. No to fakt nevím, +leští si nechtíky+ Možná v nějaké jiné dimenzi? Ale můžete se poptat u paní Eternity, jestli jsem to dobře pochopila, je to něco jako její pěstounka.
+ušklíbne se+ A má důvod vám pomáhat? +z jeho projevu pochopila teda, že je "zasvěcenej", když mluvící havrani...+
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » ned čer 03, 2012 4:51 pm

Premiestni sa pred Mýtinku a vojde do lokálu. Postaví sa ku pultu a nakúka, kto tam obsluhuje. Keď si ju niekto všimne, opýta sa. "Dobrý. Je tu Bea?" na Krisa sa spýtať nemôže, tak sa rozhodne, že najskôr pôjde za Beou a tá ju nasmeruje ďalej.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » ned čer 03, 2012 5:58 pm

+Bärbel ji sjede pohledem, no ta ví všechno, tak se jen mile usměje+ Bea, nebo "Bea"? +podívá se na ni, jestli náhodou nehledá kristiána+
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » ned čer 03, 2012 9:37 pm

"Ehm?" spýtavo na ňu pozrie, že čo tým presne myslí. "Noo... "Bea"?" skúsi to, že či Bärb vie, o čom hovoria.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince