Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Beatrix » stř kvě 13, 2009 2:59 pm

+směje se, ale mile+ Nebojte, já jsem hodná obdivovatelka. A navíc +kývne k Máriovi co jim nese víno+ mám Mária...ale jiné vaše fanynky...+pokýve naoko vážně hlavou+ Pozor na ně!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » stř kvě 13, 2009 3:23 pm

Máte na mysli někoho konkrétního? Jen abych tušil, na koho si dávat větší pozor. podívá se na Maria a zpět na Beu Tvoříte hezký pár. Opravdu se k sobě hodíte.
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Mario » stř kvě 13, 2009 6:56 pm

tak.. prosim. +donese jim víno a všechno co chtěli na pití+ jídlo bude cobydup +uculí se, sleduje chvílama beu jak je z agenta celá paf a de jim pro jídlo+
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 14, 2009 11:56 am

Rači nebudu jmenovat...ale včas to poznáte. +začervená se+ vážně? +taky maria sleduje+ je úžasnej...ale nemá to tady lehký. +povzdychne si+ vždycky čekám, že dojdu a on bude pryč. moc bych se mu nedivila...

Mario: díky zlato. +usměje se na něho+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » čtv kvě 14, 2009 1:27 pm

Proč by utíkal? Pochyboval bych o jeho zdravém úsudku, kdyby vás opustil. Možná že to tu má těžší, ale má ve vás oporu. nalije jim oběma sklenku vína
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 14, 2009 5:44 pm

+pousměje se a kývnutím poděkuje za nalití+ Oporu ve mně snad sice má, ale...je to příliš komplikované vysvětlovat...víte Mario je mudla. Navíc člověk nijak nepoznamenaný válkami a podobnýma věcima. Žil vždycky v bezpečí a nemusel se tímhle vším zabývat. A...řekněme, že některé moje aktivity ho...trochu víc znervozňují. A k tomu kouzla. Já je teda skoro vůbec nepoužívám, ale v naší společnosti se jim nelze vyhnout. Vidím na mě, že ho to občas trápí a...+smutně si povzdychne+ asi od něj někdy vyžaduji jiné chování, než je mu vlastní...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mario » čtv kvě 14, 2009 6:37 pm

+za chvilku k nim dojde s voňavoučkým jídlem+ taak tady to máme...+položí před každýho talířek, kde je hroomada krásnýho superjídla+ přeju dobrou chuť +uculí se+
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod Alexander Mahone » pát kvě 15, 2009 10:01 am

Děkujeme, otočí se k Mariovi a poté zpět na Beatrix Dobrou chuť ukrojí si kousek masa a ochutná.
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát kvě 15, 2009 10:02 am

Děkujem... Dobrou chuť! +najednou se zarazí+ Chřest? +se štítivým xichtem ho odsune bokem a pustí se do jídla+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » pát kvě 15, 2009 10:25 am

Copak? Vám chřest nechutná? Vždyť je dobrý. A navíc je to afrodisiakum. Myslím, že by váš partner nebyl proti, kdybyste něco málo snědla a pak nedokončí větu, ale mrkne na Beatrix a usměje se. Sám si překrojí chřest na polovinu a sní ho
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince